Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1216690 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
In ultimul PUZ parca nu se facea. Dar ultimul PUZ nu mai e valabil...
In ultimul PUZ parca nu se facea. Dar ultimul PUZ nu mai e valabil...
-
- Wadan
-
Posted:
-
Wadan
Am auzit cum ca s-ar face totusi, de aia am si intrebat
Am auzit cum ca s-ar face totusi, de aia am si intrebat
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pana una alta, (inca) se munceste la pasaj.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ai si dovezi fotografice, sau vrei sa te credem pe cuvant ?...
andrei11 wrote:
astazi pe la ora 13,30 am fost in inspectie acolo, inspectia a durat vreo 45 minute.
Ai si dovezi fotografice, sau vrei sa te credem pe cuvant ?...
-
- andrei11
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
La faptul că chiar ai fost în inspecţie....
Chiar nu ai făcut poze ?!....
La faptul că chiar ai fost în inspecţie....
Chiar nu ai făcut poze ?!....
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu am facut pentru ca nu aveam de ce sa fac :
1) Splaiul e inchis cu un gard baban acolo unde am notat eu, nu se poate ocoli pe nicaieri, asa cum am notat a trebuit sa ma intorc.
2) Pe unde am facut deviatia cu galben e fix cum arata pe Google earth, e "curte parasita" din cand in cand sunt constructii din carton cu oamenii strazii.
3) Casa familiei Danes o stim si din pozele de pe Google sau din pozele de aici, e neschimbata.
4) Se lucra chiar bine - intre pila podului ( sau cum s-o numi ) si gardul mai sus amintit, oricum nu la demolarea pilei. Se lucra cu picamerele, deci fam Dumes cred ca se simtea in "zona linistita" pe care vor s-o vanda cu 1,1 milioane EURO.
5) Blocul de 10 etaje ( singurul construit pana acum ) e pozitionat cam ca in figura si am impresia ca inca nu s-a mutat nimeni, desi pot sa ma insel.
6) Intrarea in santier se face prin strada Piatra Craiului fara probleme, dar e un nenea care pazeste acolo.
7) Proprietatea este in interiorul strandului, se vede inca gardul de fier forjat de pe vremea lui nea Nicu.
PS
Dupa aceea am fost la e mag si mi-am comandat un antivirus ( BitDefender Internet 2015 ), m-au anuntat ( azi ) ca o sa-mi vina marti, dar nu pricep cum le trebuie atat pentru ca codul de reincarcare mi-l dau prin e mail. Oricum de la ei iau cam totul, spun numarul de telefon si ma gasesc imediat in arhiva lor, ca e organizata pe baza de telefon vad.
Dupa aceea am luat-o pe Virtutii spre Militari ( pe jos ) pana la stavilar, tramvaiul 2 statii pana la pasajul Lujerului, M 3 pana la NG, apoi M 3 NG - Dristor 1 ( sa vad inca odata linia de fuga de la intersectia M 3 / M 1 ) - Dristor 2 - Piata Iancului si acasa.
A, in zona am ajuns asa :
De la Service Colentina Dacia tramvaiul 21 / Obor / 1 pana la Grozavesti si dupa aceea pe jos pana la fam. Danes.
Nu am facut pentru ca nu aveam de ce sa fac :
1) Splaiul e inchis cu un gard baban acolo unde am notat eu, nu se poate ocoli pe nicaieri, asa cum am notat a trebuit sa ma intorc.
2) Pe unde am facut deviatia cu galben e fix cum arata pe Google earth, e "curte parasita" din cand in cand sunt constructii din carton cu oamenii strazii.
3) Casa familiei Danes o stim si din pozele de pe Google sau din pozele de aici, e neschimbata.
4) Se lucra chiar bine - intre pila podului ( sau cum s-o numi ) si gardul mai sus amintit, oricum nu la demolarea pilei. Se lucra cu picamerele, deci fam Dumes cred ca se simtea in "zona linistita" pe care vor s-o vanda cu 1,1 milioane EURO.
5) Blocul de 10 etaje ( singurul construit pana acum ) e pozitionat cam ca in figura si am impresia ca inca nu s-a mutat nimeni, desi pot sa ma insel.
6) Intrarea in santier se face prin strada Piatra Craiului fara probleme, dar e un nenea care pazeste acolo.
7) Proprietatea este in interiorul strandului, se vede inca gardul de fier forjat de pe vremea lui nea Nicu.
PS
Dupa aceea am fost la e mag si mi-am comandat un antivirus ( BitDefender Internet 2015 ), m-au anuntat ( azi ) ca o sa-mi vina marti, dar nu pricep cum le trebuie atat pentru ca codul de reincarcare mi-l dau prin e mail. Oricum de la ei iau cam totul, spun numarul de telefon si ma gasesc imediat in arhiva lor, ca e organizata pe baza de telefon vad.
Dupa aceea am luat-o pe Virtutii spre Militari ( pe jos ) pana la stavilar, tramvaiul 2 statii pana la pasajul Lujerului, M 3 pana la NG, apoi M 3 NG - Dristor 1 ( sa vad inca odata linia de fuga de la intersectia M 3 / M 1 ) - Dristor 2 - Piata Iancului si acasa.
A, in zona am ajuns asa :
De la Service Colentina Dacia tramvaiul 21 / Obor / 1 pana la Grozavesti si dupa aceea pe jos pana la fam. Danes.
11-21-2015 6-55-40 PM.png (312.59 KB; downloaded 3142 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mulțumim pentru relatarea detaliată !
Dar te-am crezut de la început...
P.S.
Cum e cu linia de fugă ?
Mulțumim pentru relatarea detaliată !
Dar te-am crezut de la început...
P.S.
Cum e cu linia de fugă ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
- architengi
-
Posted:
-
architengi
Hotararea in instanta nu e definitiva.
Cand primaria va crea un nou PUZ, si o noua AC, ca sa intre in legalitate?
Adrian Rosca wrote:
Hotararea in instanta nu e definitiva.
Cand primaria va crea un nou PUZ, si o noua AC, ca sa intre in legalitate?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Prima data primaria trebuie sa aiba primar...Cand sunt alegerile, parca in primavara ? Niciodata nu stiu.
Prima data primaria trebuie sa aiba primar...Cand sunt alegerile, parca in primavara ? Niciodata nu stiu.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
- architengi
-
Posted:
-
architengi
Referitor la blocul de 11 nivele (P+10 et) de langa casa Danes, chiar in incinta Strandul Dambovita:
Imob Construct Center S.R.L.
http://www.20th.ro/ro/#despre
Oare cum au facut astia bloc in incinta Strandului Dambovita?
andrei11 wrote:
Referitor la blocul de 11 nivele (P+10 et) de langa casa Danes, chiar in incinta Strandul Dambovita:
Lac-Morii-20-Residence.jpg (25.35 KB; downloaded 2729 times)
Imob Construct Center S.R.L.
http://www.20th.ro/ro/#despre
Oare cum au facut astia bloc in incinta Strandului Dambovita?
📖 Pagination options