Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1252 posts, 363659 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 90

📖 Pagination options
Re: Sectorul 3 ByOnu

Dar la ce se lucreaza? :cry:

Re: Sectorul 3 Saint666

Pe banda de demarcatie scrie "Atentie, Gaze" sau ceva de genul acesta. In groapa pareau sa fie niste tevi, cu izolatie neagra, si diametru de cca 20-25cm.

Re: Sectorul 3 ByOnu

Doamne ajuta sa nu se apuce sa distruga zonele reabilitate...

Re: Sectorul 3 TibiV

Nu-mi vine să cred ...
În seara asta la 22 era astupat şi asfaltat !
Deşi dimineaţa nu era picior de muncitor sau vreun utilaj...

Aşa da !
Cineva cu creierul la el a programat lucrarea să înceapă şi să se termine în weekend, când este cel mai slab trafic... Bravo !

Re: Sectorul 3 cris_m

Valabil si pe Mihai Bravu intre Maior Coravu si Vatra Luminoasa. Cum au aparut, asa au disparut, dar au lasat sant cu nisip :?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 3 133 313

A inceput rezolvarea patratelelor buclucase de pe Bd. Unirii. Stickere antideparante. Pe cat de eficiente sper ca si durabile.  
Momentan in zona Piata Unirii si Piata Alba Iulia.
IMG2018.jpg (103.94 KB; downloaded 2414 times)

Re: Sectorul 3 Florinds

De apreciat. Dar nu era mai simplu sa fi vazut ca nu e ok de la inceput, muncesc de doua ori la ele. :) Of, of, romanul fara mintea de pe urma, un check list, un raport de calitate, montat direct cu stickere. :(

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 3 133 313

Totul este ok pentru o zona pietonala. Cine iese la jogging sau cu bicicleta in schimb avea ceva probleme. Zona nu este conceputa pentru asa ceva.

Re: Sectorul 3 bercenicity

..si iarna; dupa o ninsoare care a asternut vreo 2-3cm de zapada era sa imi rup gatul de cateva ori pe trotuarul dintre Nerva Traian si Lucian Blaga alunecand pe gresia aia (inca nu se facuse zapada gheata). Acolo e preferabil sa mergi pe zabada batatorita decat pe trotuar (adica gresie) curatat.

Re: Sectorul 3 andrei11

Si eu, pana ce m-am prins sa nu pun piciorul pe patratelele acelea mici, ca numai ele aluneca.

Re: Sectorul 3 cris_m

Eu, daca Doamne fereste voi aluneca pe minunile alea de marmure si ma voi accidenta mai serios, ii promit lui Negoita o plangere de toata frumusetea... eventual si o mica reabilitare asa drept cadou   :twisted:

Re: Sectorul 3 andreimetrou

Doua poze rapide pe Camil Ressu,facute aproape de N.G
20151118_073847.jpg (986.85 KB; downloaded 2288 times)
20151118_073858.jpg (1.04 MB; downloaded 2288 times)

Re: Sectorul 3 Florinds

@andreimetrou, nu inteleg ce ar trebui sa inteleg din ele.  :?:

Re: Sectorul 3 andreimetrou

Ar trebuii sa vedeti ce mizerie de nedescris care sa speram ca va fi curatata in curand si ca aproape au terminat bucatile de pe Camill Ressu cu refacere de trotuare si pus gazon in spatiile cu roz!

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433186 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”