Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1138 posts, 371093 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 82

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 aztec

La Razoare, intre Golden Slitz si sediul Politiei de Frontiera este (inca ) un teren liber de constructii. Zilele astea din galopul autobuzului am vazut ca este un panou de informare PUZ,...nu stiu de cat timp este...aparuse unul si pe zona "parculetului pustiu"...

• sss
  • Posted:
  •  

Arta urbana sss

Spre rusinea mea, desi sunt locuitor al cartierului Militari de o viata, nu am observat decat ieri, la o plimbare pe bicicleta, faptul ca s-a pictat un perete vertical al blocului de la Metrou Gorjului. N-am idee cand s-a faptuit, sau de catre cine, dar cred ca este o pata de culoare frumoasa, intr-un cartier dominat de cenusiul blocurilor afumate de trafic!
20151114_120549_resized.jpg (934.24 KB; downloaded 4108 times)

Re: Sectorul 6 t530

@sss -  :popa:

Google Street View ( Iulie 2014 )
Gorjului.png (449.11 KB; downloaded 4090 times)

Exista si in Drumul Taberei un bloc pictat "Strada Valea Ialomitei Nr.1A"

Re: Sectorul 6 aztec

O veste buna..
In sectorul 6 se construieste in sfarsit un spital de urgenta. "Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu".
In parcul de la Grozavesti
Vestea mai putin buna ca e .... Serviciul Român de Informaţii.

PS: Nu stiam ca pe teren pusese okiu si Tiriac pt un patinoar...

http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB...151126.pdf

Re: Sectorul 6 URANUS

Sursa: B365.RO

Încă un pas pentru transformarea cinematografului Favorit în mall cultural

În şedinţa de joi, 26 noiembrie 2015, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a aprobat cu 37 de voturi “pentru” trecerea cinematografului Favorit în administrarea Sectorului 6.

http://www.b365.ro/inca-un-pas-pentru-t...41581.html

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 Utilizator anonim 2

aztec wrote:
O veste buna..
In sectorul 6 se construieste in sfarsit un spital de urgenta. "Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu".
In parcul de la Grozavesti
Vestea mai putin buna ca e .... Serviciul Român de Informaţii.

PS: Nu stiam ca pe teren pusese okiu si Tiriac pt un patinoar...

http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB...151126.pdf

Sa inteleg ca acel teren nu e "parc" deci poate fi construit. Frumos, inca un spatiu verde de un hectar si ceva pierdut pentru totdeauna. Chiar zilele trecute treceam pe acolo si ma intrebam cum de o fi scapat pina acum de "dezvoltatori". S-a mai pus cumva problema sa ii mai intrebe si pe cetateni daca au ceva de comentat? Nu, "interesul national" e mai presus de aceste "mici amanunte", casta privilegiata a securistilor de ieri si de azi nu poate tine seama de "prostime".

Re: Sectorul 6 Florinds

Pe de alta parte, si spitalele sunt insuficiente. Problema e cu fabricile dezafectate care devin blocuri de locuit sau birouri. Cel mai rau e ca acolo unde se construieste, nu este prevazut spatiu pentru parculete. Nici macar un singur copac in multe zone nou construite, maximum merisori sau arbusti foarte-foarte mici. Ce buna ar fi si la noi o lege care sa prevada un procent minim din proprietate pentru copaci.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 Utilizator anonim 2

Pai chiar asa. Vis-a-vis este fosta fabrica Pumac pe spatiul careia puteau sa faca zece spitale. Dar nu, noi vrem teren gratis de la primarie.
Chiar daca din punct de vedere legal poate nu o fi nici un fel de problema, terenul nefiind incadrat ca spatiu verde, cred totusi ca ar fi prudent ca aceasta institutie - SRI, fosta Securitate (a carei imagine publica e si asa foarte proasta) sa evite un scandal. Nu cred ca isi pot permite sa atraga atentia asupra lor in acest mod: "uite, securistii ne distrug si parcurile". Daca insista, inseamna ca nu dau doi bani pe noi, cetatenii de rind.

Referitor la vechile fabrici demolate pentru a construi altceva, am mai spus-o si o repet: as vrea sa traiesc ziua in care primarul general/de sector sa cumpere acele terenuri si sa le transforme in parcuri. E singura cale de a extinde suprafata verde in oras. Banii respectivi ar fi una din cele mai bune si mai apreciate investitii din ultimii ani. Din pacate nu am auzit nici un candidat la functia de primar sa propuna asa ceva. Poate unii arunca un ochi si pe acest forum.

Re: Sectorul 6 Gabi23

Parcul Crângași a întrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, înaintea altor parcuri cu ”pretenții” din București...

Parcul Crângași - 19.12.2015 (1).JPG (168.4 KB; downloaded 3746 times)

Parcul Crângași - 19.12.2015 (2).JPG (251.2 KB; downloaded 3749 times)

Parcul Crângași - 19.12.2015 (3).JPG (247.89 KB; downloaded 3746 times)

Parcul Crângași - 19.12.2015 (4).JPG (218.14 KB; downloaded 3746 times)

Re: Sectorul 6 Florinds

Foarte frumos, ma mir ca a facut Manescu asa ceva.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 133 313

Tot la capitolul parc... dar Drumul Taberei o chestie mai putin placuta.
IMG2249.jpg (239.08 KB; downloaded 3671 times)
IMG2250.jpg (321.45 KB; downloaded 3675 times)
IMG2251.jpg (328.4 KB; downloaded 3673 times)

Re: Sectorul 6 andrei11

Asta e o treaba evidenta. O fi sapat o cârtiţă de cârtiţă sa se duca la mândra lui. Acum ca tot suntem experti in cartite si surpari - crapaturi in asfalt.  :shock:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu cred ca doamna fost ministru al transporturilor Manescu ar fi de parere ca e o cartita.  :twisted: Cred ca au confundat marmoromul pentru soclu cu ceva... rezistent la trafic.  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Plictiseala mare pe topicul asta...
Undeva pe 1 Mai (fost Compozitorilor).
IMG282.jpg (101.58 KB; downloaded 3565 times)
IMG283.jpg (75.35 KB; downloaded 3553 times)

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 82

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”