MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1095138 views

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF zapacitu

Gatul berbecului e un lac de acumulare pe raul Sadu, undeva dinsus de Sibiu, prin muntii Cibin. E fix la sud de statiunea Paltinis, un versant (si-o vale) mai incolo - daca nu ma insel.

Insa cel mai probabil, acea garnitura va fi tinut in depou pentru situatii in care usile se blocheaza si trebuie "fortate" putin  :roll:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Atunci garnitura trebuia sa se numeasca Sadu, nu Berbec.  Ca Sadu vad ca nu l-au folosit. Cred ca vreunul de la Metrorex a fost pe acolo in concediu si l-a ametit aerul de nu a retinut cum se numeste raul. Sau a facut Geografie la FF... In fine, amanunte...:)

Re: Trenurile CAF mcosmin

Dar oare chiar au ramas fara rauri mai importante de au recurs la cine stie ce valcea dintr-un satuc uitat de lume...

Io cand va zic ca or sa-l foloseasca pe post de spargator de depouri...

Re: Trenurile CAF andrei11

Mai stii ? Unele denumiri or fi ... codificate.   :mrgreen:

Re: Trenurile CAF BIGRED1984

Eu am deja mai multe teorii  :
1) e vreun raulet minuscul de langa satul cuiva care a decis numele
2) varianta  @ sab - numele era Sadu da' decidentul nu si-a adus aminte sau n-a vrut sa faca reclama pateului
3) e un demo pentru urmatoarea comanda, cu berbeci,capre,magari si alte animale dragi omului
4) un berbec a dat, spre amuzamentul lui, numele 'Berbec' si alti berbeci se chinuie sa desfaca firul in 4 pentru a face conexiuni logice care poate nici nu exista

Aveam un coleg pe nume Berbec in generala... acu cica lucreaza pe undeva pe la Primarie. Stiu ca nu ei 'boteaza' metrourile, dar ma intreb daca o avea ceva de-a face  :bere:

Re: Trenurile CAF survola

Conform Wikipedia, nici un rău din România nu are acest nume. Sper să fie doar o greșeală de transcriere.

• acp
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF acp

In loc de Arieș au scris Aries, apoi s-au gandit ca e in latina si l-au tradus  :D

Re: Trenurile CAF Florinds

"Bun venit la Wikipedia, enciclopedia liberă la care poate contribui oricine". Nu este ceva oficial si nu cred ca aleg strainii in locul nostru.

Re: Trenurile CAF BIGRED1984

@acp -  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: - oricat de hilar suna, chiar e cea mai buna explicatie de pana acum. Si sincer, ii cred in stare, (mai repede pe romani), cand s-o fi tradus vreo documentatie catre spanioli.

Re: Trenurile CAF TibiV

acp wrote:
In loc de Arieș au scris Aries, apoi s-au gandit ca e in latina si l-au tradus  :D

Este singura explicatie logica !...  :lol:

Re: Trenurile CAF shoppy

Tocmai a trecut un CAF prin Basarab spre Crangasi.

Re: Trenurile CAF andrei11

Ha ?  :shock:

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”