Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"
4482 posts, 1233896 views
📖 Pagination options
- iliutu
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
andrei11
Pe palier erau 7 camere + in capat WC - urile ( doua ) si chiuvetele / dusurile ( parca 4 + 4 ).
La etajul I :
- Un (politist ) militian ( care lucra in comuna, adica in Sendreni ).
- 3 ingineri ( eu + un colg + o colega ).
- un muncitor CFR de intretinere linii Barbosi - Tecuci
- 2 camere ( cu mai multe paturi ) care erau ocupate in mod accidental de oameni ai CFR - ului aflati cu oarece treburi in zona.
Politistul si colega au investit in camere, adica aratau a apartament, mai ales ca ei mai si gateau in camere.
Noi baietii plus omul de la intretinere aveam dotarea standard, un pat, un şifonier, o masa, 2 scaune, un cos de gunoi si un cuier ( asta erau pe inventar ). De zugravit se ocupau ei, aveai dreptul sa schimbi asternutul o data la saptamana, frigiderul era la parter dar politistul am impresia ca isi facuse rost de unul si avea in camera. La robinet numai apa rece, asa incat iarna ne spalam la lighean, dusurile le foloseam numai vara. Caldura ca la balamuc iarna. Aveau in Barbosi o locomotiva cu aburi la stationar ( fara roti ) pe care o foloseau pe post de centrala termica pe carbune. Se desprindea in mod abuziv ( acum pot sa spun ) un vagon de carbune / luna din garniturile care intrau in Combinat ( intrau cateva garnituri a 40 vagoane / zi ), am inteles ca un vagon / luna nu se observa, respectiv vreo 5 vagoane / an ( cat tinea iarna ). A fost ok, mai ales ca pe vremea aceea eram tineri ( 25 - 28 de ani ). Plateam destul de mult chiria, dar nu plateam curentul, apa, caldura, paza ( ca la parter era paza ), zugravitul ( odata pe an ), eventualele reparatii. Astea nu ne costa nici un ban. Oricum cred ca primul meu salariu a fost 2100 lei, cam asa ceva, si am ajuns in anul III de stagiu pe la 3200 ? Nu mai tin minte, dar cam asa ceva.
Pe palier erau 7 camere + in capat WC - urile ( doua ) si chiuvetele / dusurile ( parca 4 + 4 ).
La etajul I :
- Un (politist ) militian ( care lucra in comuna, adica in Sendreni ).
- 3 ingineri ( eu + un colg + o colega ).
- un muncitor CFR de intretinere linii Barbosi - Tecuci
- 2 camere ( cu mai multe paturi ) care erau ocupate in mod accidental de oameni ai CFR - ului aflati cu oarece treburi in zona.
Politistul si colega au investit in camere, adica aratau a apartament, mai ales ca ei mai si gateau in camere.
Noi baietii plus omul de la intretinere aveam dotarea standard, un pat, un şifonier, o masa, 2 scaune, un cos de gunoi si un cuier ( asta erau pe inventar ). De zugravit se ocupau ei, aveai dreptul sa schimbi asternutul o data la saptamana, frigiderul era la parter dar politistul am impresia ca isi facuse rost de unul si avea in camera. La robinet numai apa rece, asa incat iarna ne spalam la lighean, dusurile le foloseam numai vara. Caldura ca la balamuc iarna. Aveau in Barbosi o locomotiva cu aburi la stationar ( fara roti ) pe care o foloseau pe post de centrala termica pe carbune. Se desprindea in mod abuziv ( acum pot sa spun ) un vagon de carbune / luna din garniturile care intrau in Combinat ( intrau cateva garnituri a 40 vagoane / zi ), am inteles ca un vagon / luna nu se observa, respectiv vreo 5 vagoane / an ( cat tinea iarna ). A fost ok, mai ales ca pe vremea aceea eram tineri ( 25 - 28 de ani ). Plateam destul de mult chiria, dar nu plateam curentul, apa, caldura, paza ( ca la parter era paza ), zugravitul ( odata pe an ), eventualele reparatii. Astea nu ne costa nici un ban. Oricum cred ca primul meu salariu a fost 2100 lei, cam asa ceva, si am ajuns in anul III de stagiu pe la 3200 ? Nu mai tin minte, dar cam asa ceva.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Andrei, deci tu eşti inginer de Maşini de Lansat Sateliţi !...
Am râs cu lacrimi când o prietenă politehnistă la MA mi-a decriptat expresia...
Andrei, deci tu eşti inginer de Maşini de Lansat Sateliţi !...
Am râs cu lacrimi când o prietenă politehnistă la MA mi-a decriptat expresia...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hopa, de unde stii expresia ? E cu circuit inchis si se cunostea numai de catre studentii MA sau apropriatii lor.
Hopa, de unde stii expresia ? E cu circuit inchis si se cunostea numai de catre studentii MA sau apropriatii lor.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ţi-am spus că am avut o amică de la voi...
O prietenă foarte bună (doar prietenă) cu care am trecut împreună prin anii studenţiei...
Din păcate a plecat în Canada prin '92...
Ţi-am spus că am avut o amică de la voi...
O prietenă foarte bună (doar prietenă) cu care am trecut împreună prin anii studenţiei...
Din păcate a plecat în Canada prin '92...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Forumul are 944 membri. Probabil mai mulți cu gândul decât cu fapta.
Din punctul meu de vedere și informațiile live, punctuale, de pe traseu sunt foarte bune.
133 313 wrote:
Sfatul meu este sa incerce si riveranii niste cadre cand au 1 minut disponibil, macar in zona lor. Nu este bine ca totul sa fie one man show... parem neseriosi si cauza noastra... slaba.
Forumul are 944 membri. Probabil mai mulți cu gândul decât cu fapta.
Din punctul meu de vedere și informațiile live, punctuale, de pe traseu sunt foarte bune.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pe agenda de lucru azi: capitolul AICI SNT BANII DUMNEAVOSTRA.
Se incumeta cineva sa ghiceasca locatia?
P.S. La cererea administratiei se pune la dispozitie filmarea.
P.S.2 In atentia DNA.
Pe agenda de lucru azi: capitolul AICI SNT BANII DUMNEAVOSTRA.
Se incumeta cineva sa ghiceasca locatia?
P.S. La cererea administratiei se pune la dispozitie filmarea.
P.S.2 In atentia DNA.
snapshot1.jpeg (115.39 KB; downloaded 2471 times)
snapshot2.jpeg (95.4 KB; downloaded 2467 times)
snapshot3.jpeg (100.75 KB; downloaded 2469 times)
snapshot4.jpeg (77.09 KB; downloaded 2466 times)
snapshot5.jpeg (100.99 KB; downloaded 2470 times)
snapshot6.jpeg (124.27 KB; downloaded 2468 times)
snapshot7.jpeg (145.86 KB; downloaded 2470 times)
snapshot8.jpeg (123.61 KB; downloaded 2471 times)
snapshot9.jpeg (111.16 KB; downloaded 2467 times)
snapshot10.jpeg (114.26 KB; downloaded 2466 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Partea 2.
Partea 2.
snapshot11.jpeg (102.25 KB; downloaded 2471 times)
snapshot12.jpeg (111.53 KB; downloaded 2466 times)
snapshot13.jpeg (117.14 KB; downloaded 2466 times)
snapshot14.jpeg (113.66 KB; downloaded 2470 times)
snapshot15.jpeg (121.18 KB; downloaded 2469 times)
snapshot16.jpeg (126.84 KB; downloaded 2476 times)
snapshot17.jpeg (131.05 KB; downloaded 2469 times)
snapshot18.jpeg (145.47 KB; downloaded 2476 times)
snapshot19.jpeg (129.91 KB; downloaded 2468 times)
snapshot20.jpeg (141.01 KB; downloaded 2470 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cine ghiceste locatia, primeste bonus.
Cine ghiceste locatia, primeste bonus.
snapshot21.jpeg (123.22 KB; downloaded 2457 times)
snapshot22.jpeg (122.8 KB; downloaded 2458 times)
snapshot23.jpeg (130.61 KB; downloaded 2459 times)
snapshot24.jpeg (131.95 KB; downloaded 2462 times)
-
- t530
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
DJ 203G, Buzau. Costesti-Merei-Hales-Magura. Drumul far' de gropi dar si... far' de trafic.
10 km de serpentine (sau mai bine spus zeci de kilometri), asfalt ca in palma, parapeti scosi din cutie, 0 localitati, 0 masini. Mai bun ca DN2 si DN10 la un loc. 
Si sa nu uit bonusul: tramvaiul din Ploiesti inca in stand-by (ca peste tot de altfel).
DJ 203G, Buzau. Costesti-Merei-Hales-Magura. Drumul far' de gropi dar si... far' de trafic.
Si sa nu uit bonusul: tramvaiul din Ploiesti inca in stand-by (ca peste tot de altfel).
TramvaiPlo1.jpeg (70.55 KB; downloaded 2461 times)
TramvaiPlo2.jpeg (73.51 KB; downloaded 2449 times)
TramvaiPlo3.jpeg (72.46 KB; downloaded 2449 times)
TramvaiPlo4.jpeg (79.65 KB; downloaded 2447 times)
TramvaiPlo5.jpeg (78 KB; downloaded 2451 times)
- George
-
Posted:
-
George
Un drum de genul acesta stiu tot prin Buzau, de la Sarata Monteoru in sus...
Un drum de genul acesta stiu tot prin Buzau, de la Sarata Monteoru in sus...
📖 Pagination options