De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1233283 views

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

Pai pe acolo n-a mai intrat nimeni de prin 2011...
Sa-ti reamintesc ca ne-ai trimis mereu la 'crasma'??? pentru spectacole cu flame!  :o
Acum, dupa ce a luat foc, ne trimiti la partide?  :lol:
Cat priveste pe 'cei trei', acum vad ca si 'patronul' incearca sa bage limuzina in marsarier...sub ghidonarea DNA...
Pentru cel de-al treilea, cumpar eu un bilet de avion doar dus catre peninsula Sinai de la o companie aviatica ruseasca... :popa:
P.S.
Pentru preanefericitul mai am un singur sfat...sambata sa o ia per pedes apostolorum din dealul mitropoliei pana la Sf Nicolae Brosteni ca sa se roage pentru iertarea sufletelor si pacatelor...inclusiv ale lui...
andrei11, te rog eu, transmite tu acest mesaj acolo unde stii tu ca trebuie sa ajunga...poate avem prilejul sa asistam si la un strop de umilinta si compasiune crestineasca nu doar de trufie marlaneasca...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Presedintele invita la pelerinaj spre Cotroceni... via Eroilor.  :twisted: Cred ca nu sanitari. Ca sunt inchisi.  :lol: Semnalizati bine gropile.  :P

• 133 313
  • Posted:
  •  

Rugamintea mea pentru oricine... nu va laudati cu profetii despre trecut. Este penibil.  :twisted:
Tov. Silviu Brucan s-a dus. Poate pe el il impresionati cu profetiile despre trecut. Nu tot ce zboara se mananaca. Rabdare si nu tutun (ca nu consum). Crizele... la tratament. Nationalizari vs. jos sistemul... se bate cap in cap. Noncoerenta.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ByOnu

Hai sa ne enervam impreuna: http://www.avantulliber.ro/2015/11/06/a...cu-taxiul/

Cristiana Anghel, fosta învățătoare care a stat în greva foamei și a ajuns senatoare, face iar niște declarații ce vor face deliciul internauților. Anghel, membră PC, vrea să doboare recordul la un articol distribuit pe Facebook și a scos o perlă mai tare decât cele debitate de elevi la examene.

Cristiana Anghel se plânge că ea și colegii săi, senatorii României, sunt nevoiți, uneori, să meargă cu taxiul!

„S-a ajuns într-un stadiu… Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul.Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.

În privinţa Jutiţiei, a DNA mai ales, Anghel şi-a exprimat o îngrijorare majoră.

„Cinstit vă spun, exact ca şi la noi, nu poţi să spui că toţi judecătorii şi toţi procurorii sunt nişte nemernici şi nişte nenorociţi. Dar printre ei există şi oameni de acest fel – dovadă, faptul că o parte dintre ei sunt condamnaţi şi sunt în închisoare. Şi atunci, nu-i ridicăm pe unii în slăvi şi pe alţii îi lăsăm aşa! Gândiţi-vă, vă rog frumos, totuşi – că asta mă deranjează pe mine grozav – cum s-a făcut marele tam-tam pe imunitatea noastră, a parlamentarilor. Şi, în primul rând, că nu este imunitate, ci inviolabilitate”, a spus ea pentrugandul.info. ”Gândiţi-vă că senatorii nu ar avea acest statut şi – prin absurd -, cei din DNA ar înnebuni şi ar hotărî ca într-o săptămână să aresteze 200 de parlamentari fără să mai aibă nevoie de avizul nostru. S-ar schimba, pur şi simplu, echilibrul politic doar pentru că nişte oameni vor să facă lucrul acesta?”

:evil:

Prostia nu doare...si nici nesimtirea
Nu vrea si coloana oficiala cu girofar?...ca sa nu mai intarzie la coafor!
:evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Gata protestele? Erau proteste proanticipate, nu anticoruptie bag seama... :twisted: Numa' ca... unii au vrut sa schimbe relele dar or sa se aleaga cu... planul lui madam kantzelarin. Si cu Syriza. Si or sa manace si austeritate si nici bani pentru infrastructura n-or sa vada.  :twisted:  :lol:  Muahahaha!
Planul lui madam in caz ca unii nu s-au prins nici pana in ziua de azi este sa-si mute balcanicii fundul la munca in vest. Iar in balcani... sa se faca rezervatie naturala pentru ursi si lupi.  :lol: Si azil pentru pensionari si refugiati.
Santieristii, bagati dosar de pensionare anticipata, ca se termina pos-tul.  :twisted:
P.S. Aia care fac planuri pentru nationalizarea apei... lasati ciornele deoparte si bagati tare pe planuri pentru nationalizarea Dacia.  :twisted:

Muhaha la psd si unpr si pnl/pdl si ppdd...
Siriza e raspunsul la magariile stangii, sumanele negre la magariile dreptei...
Plus filme din arhiva nationala...cu etape predefinite...in caz de esec national...
Soc si groaza, revolta si furie, dezorientare si orbecaiala, lalaiala si balteala, dezgust si resemnare...
In ce te priveste, as zice sa-ti faci cerere anticipata de somaj...ca agenda matale personala nu corespunde cu agenda publica...
Daca nu-ti convine punctul de vedere al santieristilor...ma bucur!
:lol:
P.S.
Daca multinationalele nu inteleg sa o mai lase mai moale cu jefuirea nesimtita a resurselor minerale nationale...e si nationalizarea o optiune, dar nu prima...daca nu le arati 'reversul' vor continua sa ne fure si sa ne umileasca...
Cu redeventa la petrol, cam ce zici?
Dar cu padurile?
Dar cu toate celelalte?
Sau esti tare multumit???

• 133 313
  • Posted:
  •  

Vreti sa va infiintati un ACM cu eventuale nationalizari de mijloace de pe la Astalrom? Slabe sanse sa prindeti momentul... alive. Momentul oportun era anii... '90. L-ati ratat cu brio.
Cat despre somaj... se pregatesc cei cu cerere mica.  :twisted: Nu imi cereti sa va spun care sunt toti aia. Si ce planuri sa-si faca. Eu am fost binevoitor din nou si iar ati sarit la beregata. Mistake after mistake.
P.S. Syriza de care vorbesc eu este una mai speciala asa, una adaptata pentru RO, nu din aia cu tzatzyki. Mergeti pe mana mea for now. Zilele veti apuca sa le vedeti, daca profetia da gres... imi pun cenusa (din ce va rezulta din oxidare) in cap. Acele zile cand rezultatele economiei la orice (achizitiile alea la pret minim, conditie unica) isi vor da mana cu rezultatele angajarilor pe pile si relatii si cu rezultatele coruptiei si vor exista niste tragedii de munca adevarate, nu artificii pe tavan. Sau pe stalpul cu burete.  
P.S. Acces UM Orizont incepe excavatiile la primavara?  :twisted: Asta ma intereseaza la santieristi. Altceva... nimic.
Cu padurile ce? Cu energia electrica pentru metrou ce? Vad ca urlati pentru chestii bune de privit cu binoclul si nu observati chestii mirositoare sub nasucul propriu. Nu-mi risipiti timpul.
Cu Oprescu ce? Cine? Cand? Asteptam.
Ce redevente? Nationalizare, nu asa a ramas?  :twisted: Cartile de jucat s-au terminat. Nici nu credeam ca jocul va ajunge sa tina 25 de ani. Si problema cea mai grava este ca vedeti lucrurile ca in 1990. Cand altii le vad ca in 2015. Pe principiul "colectiv" (si eventual al colectivizarii https://ro.wikipedia.org/wiki/Colectivi...m%C3%A2nia), gen... mie nu mi se poate intampla.
Cu redeventele la Emiratele Arabe Unite, nu la mine.  :twisted: Sa va spuna ei ce si cum... chiar acum!  :lol: Imi pareti un pic confuz. Aveti niste chestii care nu se leaga prin declaratii. Si imi rezerv dreptul sa fiu sceptic.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cascati ochii la caricatura asta. Ca e apolitica. E sociala. Ganditi, reflectati si cautati solutii.  :twisted: Have a nice week, eu  de la 0 am cursa la Sofia.
Va uitati dupa resurse... dar nu vedeti adevarata hemoragie. Petrol, lemn, apa... oameni nu. Si cu metroul nu carati lemn, apa si petrol. But that's just my opinion. Independenta sau mai bine zis libertatea granitelor are niste preturi. La fel si sprijinul extern. Daca nu le intelegeti... Si trebuie sa tineti cont ca peste granita am aruncat atat doctori si ingineri cat si violatori, hoti, criminali, talhari... si multe altele. Ramane de facut balanta.
Se termina creierele bune de exportat... asa ca nu veti (mai) avea de exportat decat resurse... naturale. La "pretul pietei". Sau "pretul zonei", cum le place imobiliarilor sa puna.  :lol: Produsele finite made in RO nu tin pasul cu avansul tehnologic. Masinile vechi de zece ani produse la Pitesti, cosmetizate cand si cand stau dovada vie.
Vreti redevente, vreti oprirea jafului de resrse? Incepeti vanatoarea de vrajitoare. Mari e averi. Treaba' cu "nu mai vrem coruptie" trebuie sa inceapa de undeva. Denunturile sunt un inceput. Sunt... nu sunt...
CSP.jpg (155.14 KB; downloaded 3184 times)

Sa ne spui cum e la Sofia cu greva politistilor...ca nici bulgarii nu se simt prea bine!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu sunt serviciu de informatii externe la cerere.  :twisted: Si daca as fi... le-as da... superiorilor, nu oricui le cere.  :lol:
Nimeni nu se simte prea bine zilele astea. Nici patria falswagen-ului, nici redutele isis... nici China, nici Rusia... nici... nimeni.
Sau am o propunere, informati la schimb. Caci mai sus am solicitat si eu o data orientativa de excavare la un acces de metrou. Forumul nu se tine unilateral.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

TibiV wrote:
clt wrote:
multe case si terenuri fara acte de proprietate ce pot fi confiscate cu usurinta.

Tu te uiți ce scrii ?
Într-o ţară civilizată se pot confisca arme şi droguri (şi în general lucruri care au legături cu infracţiunile),, nu terenuri şi case.
Nu de alta, dar Ceausescu e mort de 25 de ani.

Terenurile şi casele se expropriază, după o prealabilă şi justă despăgubire....

Vin si eu cu o mica intrebare : de cand au existat proprietari in aceasta zona a fostei betoniere cand toti proprietarii au despagubiti de Ceasca inaintea construirii acesteia ?  
Daca Primaria a dat pamanturi dupa cum a vrut ea pentru avantaje banesti asta nu inseamna ca trebuie sa-i despagubim tot din banii nostrii ? Este fix problema celui care a pus parafa, din punctul meu de vedere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Despăgubiţi de Ceausescu ?!?!...
Generale, cred că eşti foarte tânăr... :)
Ceaușescu "despăgubea" DOAR pentru case, nu şi pentru terenuri. Prin lege toate terenurile erau ale statului...
Iar despăgubirea caselor... :D
Casa mea părintească (cu teren enorm, de 2600 mp) a fost demolată în 1978. Cu banii de despăgubire ai mei au plătit mutarea, au cumpărat o (1) canapea şi două (2) fotolii... Ah, să nu uit, au plătit şi taxa de instalare a telefonului.
ATÂT !
ŞI din proprietari pe o casă cu teren, am devenit chiriași în 2 camere la bloc, fără balcon....

Aşa că, dacă nu stiti, măcar abţineţi-vă de la comentarii

Dl Sorin Campeanu e inginer constructor...  :mrgreen:
Asta asa, ca fapt divers, ca sa stii ce 'santierist' conduce guvernul!  :lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463931 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”