Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Refacerea infrastructurii pietonale între Unirii - Victoriei

686 posts, 260845 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 49

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei 133 313

Atentie la incaltamintea sport cu talpa se spuma.  :twisted: Aici pe ploaie fara talpa de cauciuc cu profil cat de cat decent mai bine nu te bagi. Ca acvaplanezi... de nu te vezi.  :lol: Eu era sa ma duc duc pe scarile la metrou si de atunci sunt foarte atent la conditiile meteo in raport cu "gumele".

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei andrei11

+ 1. Până m-am prins eram sa alunec si eu. Dar numai pe chestiile alea mici se aluneca.  :twisted:

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei neb1

@ andrei11 ,de la alea mici ,4 copci la Municipal cu tomografie si cu de toate :).Si aveam vibram in picioare,posibil facuti pe vapor :)  :lol:

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Florinds

Am reclamat mai demult in topicul sectorului 3 lucrul asta... Frumos, dar ce folos.
Pensionarii aia cu care se intalneste Negoita nu ii spun nimic? ... :(  Sunt victime sigure si oasele nu se mai repara ca la 18 ani.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei neb1

Ai sa razi ,dar pensionarii sunt multumiti de Negoita si de tot betonul pus in dusmanie .Am o matusa (75 de ani) pe Campia Libertatii si zice ca ce a facut Negoita ''asa frumos n-a facut nimeni mama''Da' tot Piedone e mai tare,asa frumoase sunt panselutele alea .Cand mi-am spart teasta ,mi-a zis ala de la Locala ca nu stiu sa merg pe strada.Cand i-am zis ca vin noaptea cu o ranga si ii scot toate patratele alea ,a zis ca imi da amenda pe legea 61  :D  .De cate ori ma duc la Ing acolo, de cand ma dau jos din masina zici ca am ''oo'' in talpa ,asa de grijuliu sunt   :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei 133 313

O observatie. Poluarea cu pulberi si particule provine de la vehicule in trafic (in special in trafic blocat  :twisted: ). Nu de la vehicule parcate.
Alta observatie. Poluarea cu particule si pulberi, altele decat cele de provenienta auto (si mizeria gen noroi cu betoane, materiale de constructii care devine praf la uscare) provine din lucrari blocate in diverse faze de executie, nu de la lucrari finalizate rapid.
Alta observatie. Poluarea cu particule de praf exclusiv de natura organica (gen pamant din spatii verzi neamenajate) provine exclusiv din... spatii verzi neamenajate.
Treaba este ca orice amenajare urbana are o durata de viata. Iar pe durata vietii sufera o eroziune. Daca eroziunea trece de stratul de uzura amenajarea urbana in cauza (spatiu verde, trotuar, carosabil) devine o sursa de poluare prin descompunerea accelerata a straturilor de fundare, mai putin rezistente ca stratul de uzura. Asadar la un momentdat va trebui refacuta.

Cred ca ai dreptate cu toate observatiile, si in special cu nr. 2, 3 si urmatoarele... Cata poluare trebuie sa fie din Valea Doftanei spre Comarnic. Am adaugat si eu o fotografie la club, de la Cheile Oltetului. Trebuie neaparat intervenit si acolo, a aparut chiar si poluare organica, unele plante si-au facut cuib in stanca plina de uzura!

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei TibiV

Cateva poze de vineri, 23 octombrie...
Ghica cu Doamnei:

Si acum spre Coltea

Au raschetat bine de tot...

De aici insa am facut stanga, spre parcarea subterana, asa cum ar trebui sa faca orice sofer civilizat... :D
Si civilizatia asta m-a costat 12 lei pentru 2h 15 min !..  :lol:

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei Serban

Nightwolf wrote:
Daca v-as spune de ce nu se dau amenzi in exemplul postat de voi ... ati zice ca imi bat joc de voi :) Dar e purul adevar :))

Eu inca astept :D

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei ovidiu

Pe strada Sfanta Vineri, sector 3, s-a facut iesirea pentru viitorul santier, exact in dreptul unui platan, crescut cu greu. Nu cu 1 metru mai la stanga/dreapta, sa salvam copacul. Fix in el! Gandita romaneste.
WP_20151024_003.jpg (391.2 KB; downloaded 3360 times)

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei shoppy

Acel copac este destul de mic ca sa poata fi mutat de catre muncitori fara unelte speciale.

Re: Refacerea zonei pietonale Unirii-Universitate-Victoriei ovidiu

Daca nu-l muta cu drujba, respect.

Fara unelte speciale nu se mai prinde, are nevoie de radacini mari si pamant in jurul lor. Si copaci de 1 m se prind greu daca le schimbi mediul.
Iar unelte speciale nu am vazut inca in Romania. Daca se baga drujba in el fara autorizatie, trebuie anuntata Garda de Mediu, platanul este arbore ocrotit.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 49

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”