De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1234623 views

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Poluare pe Cheile Oltetului
IMG_1846forum.jpg (147.18 KB; downloaded 3343 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Parfum de tara.  :lol: Atentie la vaci.
snapshot1.png (442.34 KB; downloaded 3306 times)
Cine ghiceste locatia... are un bonus.
snapshot2.png (521.56 KB; downloaded 3307 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Asa, te astept cu bonusul.
Stii care e problema ? Mai sunt si altii care bat tara in lung si in lat si au destui kilometrii la bord. Parca ti-am mai ghicit o poza...Acum chiar sa stiu in ce culori joaca echipa gazda si cat e scorul...e prea de tot !
Fii atent, astept premiul, asta daca am ghicit locatia. Da, ai dreptate,  nu am ghicit-o, am mers la sigur.
Mai ai o problema cu mine, eu sunt tare in cimitire.  :lol:  :mrgreen:
La sfarsit, cred ca esti dator cu o  :bere:
Se mai baga cineva ? Aveti destule indicii in cele 2 poze puse de colegul, cea cu ghicitul si cea cu vaca.  :mrgreen:
133 313.png (867.64 KB; downloaded 3315 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" t530

@133 313 - Este la "iesire" din Turnu Magurele spre Bucuresti City :D ce cati p`acolo ? Ai avut talpa grea ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Premiu: multi ani primeasca!  :lol:
Premiu.jpeg (63.39 KB; downloaded 3305 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Deci NU vor intra in Dr Taberei.
Nu au de ce...
Atat CAFurile cat si Bombardelele sunt echipate cu interloking Bombardier...deci sunt destinate sa circule perfect pe magistralele a caror infrastructura e echipata cu acest sistem...adica M1+2+3...
Pe M5 nu va fi acelasi sistem, si atunci nu are rost sa-ti bati joc de niste trenuri echipate cu ceva ok ca sa le chinui pe undeva unde calea de rulare e pregatita pentru altceva...
Scenariul e clar...CAF la pachet pe M2, Bombardier tot la pachet pe M1/3, IVA cu Dimetronice pe M4...pe M5 va circula ce vrea muschii lu' DNA!
:ugeek:
Dar cum acel muschi nu prea arata a avea circumvolutiuni, probabil vom fi fortati sa apelam tot la 'batranele doamne' cu circulatie pe o infrastructura 'improvizata' cu riscurile inerente pentru siguranta calatorului...roman!!!
:twisted:  :twisted:  :twisted:
P.S.
Baietii astia de la SRI+DNA or fi constienti in ce rahat s-au cantonat?...si realizeaza ei oare 'in slujba' cui sunt ei cu 'solda'??? :shock:

Dar... pana la trenuri... pe phUTI i-ati intrebat cum stau su standby-ul pentru atacarea fronturilor lor?  :twisted:
Moartea in Vacanta dupa calculele mele termina la RD ultimul panou si ltima bareta... prin 2016? Daca nu crapa peste iarna. Iremediabil.
Mai este pana la PSS Opera. Unde-i graba?
Pana sa se mai dea in folosinta trenuri bulite la revizii trebuie atacata serios problema Auto A1 cu "justitia". Si vazut de ce nu s-au facut niste tuneluri pe acolo, ca am inteles ca strainezii cand au sosit prima lor observatia ar fi fost... "da' de ce asa si nu altfel".
Si la capitolul altii sunt praf, noi suntem bazati... hai sa bag un ardei iute... pe teava... de esapament. Cam cate autostradute si-au facut inginerii romani de la cfdp cu manuta lor fara iItalieni sau strainezi in general si de ce nu asculta sfaturi utile?
Sa nu ziceti ca aia spre Pitesti, ca aia era mai mult pentru reactorul ala experimental. Si e vai steaua ei, Ca tot am luat-o cu noaptea in cap la roata fi-i-ar stratul de uzura al dreq.

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Dupa ce mai faci minime eforturi de documentare...mai vorbim!
;)
Nu ma pasioneaza defel 'contrele' astea de mahala...

Nu zau... mahala gen... ni se falfaie computerul de bord. La tibiem. De la Enel. Heil sictir. Ca tocmai a intrat Vertatelu' cu cupa pe la Favorit in cabluri si a venit spike-ul. Va sabotati singuri si nu va prindeti. Si racniti ca apucatii fel de fel. Si voi si Enelul. De rasul curcilor.
Io din doi pot sa ma laud ca nu trantesc minciuni din proprie prostie, ca am luat pe tava ce mi s-a oferit. Asta am facut in ultimul an. Pana nu am vazut cu ochiul meu nu am scris un cuvintel.
P.S. Vedeti ca kantzelarin va propune un troc. Luati refugiati... si aveti solidaritate impotriva Rusiei. Nu luati... mai vedem. Astea sunt probleme de mahala... ioropeana. Nu... scurturile Vertatelului.
P.P.S. De stresati n-am nevoie. Am vazut ca s-au urzicat "oamenii" de la pozele cu... frumosii adormiti. Dar... mie filtrul si uleiul si carburantul la masina nu mi-l cumpara Astalromu. Sau Metrorexu.
Daca vreti mahala adevarata... va fac colectie de poze somnoroase. Ca sa stim si noi de ce stam masinile in spalatorie saptamanal.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Andrei Andraș

Nu strică o încurajare. Un like, un subscribe...  :D

Driver Andrew
1. Facebook: https://www.facebook.com/Driver-Andrew-681500788642191/
2. YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCM0b1i...YBIvA/feed

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" shoppy

Supravietuitor sau vechi si nou la Republica, oricum, ce scrie acolo mi se pare o idee buna.
DSC_0022.JPG (201.45 KB; downloaded 3235 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

La Republica unde...? La Republica mare minune daca rezista si placuta de la statia lui 103...  :lol:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" shoppy

https://www.google.ro/maps/@44.434526,2...312!8i6656
(In stanga imagini vedeti si un fost chiosc de inghetata, demolat anul asta.)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Apropo de arhitecti... Pentru cine (nu) a fost la Hundertwasser Village in Viena. Foarte interesant:

https://www.youtube.com/watch?v=9HlM7SbRcFo

• 133 313
  • Posted:
  •  

De prin Bucuresti...
Nu e nimeni pe drum...
IMG1887.jpg (162.04 KB; downloaded 3178 times)
nu e nimeni acum... Parcul Carol.
IMG1888.jpg (154.17 KB; downloaded 3181 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" cris_m

vecinOMV wrote:
In fine , credeam ca acest forum este pt a afla noutati despre stadiul lucrarilor din zona fiecaruia din noi, nu sa fiu apostrofat de cine stie ce moderator ca am scris cu prescurtari si cu litere mici numele proprii.

Iti sugera sa respecti niste norme de baza ale ortografiei, ca gen ( tot e la moda) nu e un mesaj de Whatsapp sau Chat... zic si eu. Daca tot aduci niste poze noi, e pacat ca informatia sa fie redactata gresit din punct de vedere ortografic...

Cu totii gresim, si eu am scris o data un mesaj cu prescurtari (nu e un capat de tara pana la urma), dar sa scrii fara majuscula numele proprii e o problema :!:

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464004 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”