Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1099047 views
📖 Pagination options
- Serban
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Serban
E o vizita importanta sau ceva, pe santier. Politie, oameni la costum, ingineri.
E o vizita importanta sau ceva, pe santier. Politie, oameni la costum, ingineri.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Deci dacă vine cineva important se poate. Restul să înțeleg ca e nesimțire. Astăzi de dimineață am trecut pe Oltenitei glonț. În ambele sensuri. Am zis: Minuneee!. Nu știam ce se întâmplă.
Deci dacă vine cineva important se poate. Restul să înțeleg ca e nesimțire. Astăzi de dimineață am trecut pe Oltenitei glonț. În ambele sensuri. Am zis: Minuneee!. Nu știam ce se întâmplă.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Azi dimineata am abordat un muncitor pe coltul cu Castanii .L-am intrebat daca e arheolog
si ce cetate au descoperit de nu mai termina odata.Raspunsul lui m-a dat pe spate,mai pe moldoveneste asa.
-O crapat cu tulumba seea mari pi la metrou si daia ni tini dejaba.
A inceput militianu sa fluieere si sa dea din maini ca se daduse verde si n-am apucat sa mai aprofundez discutia.
Astia chiar au dat de metrou ?
Gluma-i gluma... da vrem sa stim si noi .
Azi dimineata am abordat un muncitor pe coltul cu Castanii .L-am intrebat daca e arheolog
-O crapat cu tulumba seea mari pi la metrou si daia ni tini dejaba.
A inceput militianu sa fluieere si sa dea din maini ca se daduse verde si n-am apucat sa mai aprofundez discutia.
Astia chiar au dat de metrou ?
- TibiV
-
Posted:
-
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Cred ca despre asta este vorba:
Cred ca despre asta este vorba:
subway guru wrote:
Stati mai intai sa ne lamureasca madam State cum rezolva cu interceptorul ala de canalizare care tinteste fix in tunelul de metrou!
...mama ei...de 'proiectare'!
- werteny
-
Posted:
-
werteny
Piedone a convocat acea sedinta de care se vorbea mai sus.
Piedone a convocat acea sedinta de care se vorbea mai sus.
Astăzi am convocat o şedinţă, alături de Primarul Interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, la care au participat toți factorii implicați în dezvoltarea obiectivului de investiții Pasaj Rutier Piaţa Sudului. Deşi această lucrare nu ţine deloc de Primăria Sectorului 4, eu reprezint interesele a peste 300.000 de cetăţeni din Sectorul 4 afectaţi de pentru modul infernal în care se circulă şi disconfortul generat de praful din jurul organizării de şantier. Chiar astăzi am obţinut personal un aviz de la Metrorex, necesar continuării lucrărilor în subteran, iar de acum mă voi duce oriunde este nevoie, la Primăria Generală, la Guvern, pentru a încerca să ajut ca această lucrare să se finalizeze cât mai repede. Tot astăzi am obţinut acceptul unui centru comercial de a utiliza o suprafaţă din apropierea esplanadei, care este teren privat, pentru lărgirea părţii carosabile, lucrare care să contribuie la fluidizarea traficului rutier din zonă.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Adica vor lua teren de la Aleea Castanilor ?...
Adica vor lua teren de la Aleea Castanilor ?...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
La 11:30 cand am iesit io de pe Martisor nu era nici
. Si exact pe ei ii asteptam.
Serban wrote:
La 11:30 cand am iesit io de pe Martisor nu era nici
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Campanie electorala prematura?
Ordin pe unitate de la tovarasu' Gradu'?
Inspectie de front la gropile din carosabil ca sa nu mai dea sefu' in ele?
Si ce treaba are piedone?...a rezolvat cu panselutele si are timp liber in exces?
Oricum si-a luat-o...a plecat de acolo tot cu sarcini de spatii verzi...sa defriseze un castan!!!
Cel mai simpatic e ca 'gradu bate functia sau vice-versa' am trait s-o vedem si p'asta...un amarat de 'sectorist' da ordine 'generalului interimar'!!!
Sau...bucuresteni, vi se pregateste ceva...candidatura la primaria generala?
Eu zic...'vise taica, vise'...

Ce nu a aflat Inca 'madam' e ca metroul merge si la deal, apa curge doar la vale!
werteny wrote:
Piedone a convocat acea sedinta de care se vorbea mai sus.Astăzi am convocat o şedinţă, alături de Primarul Interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, la care au participat toți factorii implicați în dezvoltarea obiectivului de investiții Pasaj Rutier Piaţa Sudului. Deşi această lucrare nu ţine deloc de Primăria Sectorului 4, eu reprezint interesele a peste 300.000 de cetăţeni din Sectorul 4 afectaţi de pentru modul infernal în care se circulă şi disconfortul generat de praful din jurul organizării de şantier. Chiar astăzi am obţinut personal un aviz de la Metrorex, necesar continuării lucrărilor în subteran, iar de acum mă voi duce oriunde este nevoie, la Primăria Generală, la Guvern, pentru a încerca să ajut ca această lucrare să se finalizeze cât mai repede. Tot astăzi am obţinut acceptul unui centru comercial de a utiliza o suprafaţă din apropierea esplanadei, care este teren privat, pentru lărgirea părţii carosabile, lucrare care să contribuie la fluidizarea traficului rutier din zonă.
Campanie electorala prematura?
Ordin pe unitate de la tovarasu' Gradu'?
Inspectie de front la gropile din carosabil ca sa nu mai dea sefu' in ele?
Si ce treaba are piedone?...a rezolvat cu panselutele si are timp liber in exces?
Oricum si-a luat-o...a plecat de acolo tot cu sarcini de spatii verzi...sa defriseze un castan!!!
Cel mai simpatic e ca 'gradu bate functia sau vice-versa' am trait s-o vedem si p'asta...un amarat de 'sectorist' da ordine 'generalului interimar'!!!
Sau...bucuresteni, vi se pregateste ceva...candidatura la primaria generala?
Eu zic...'vise taica, vise'...

iliutu wrote:
Cred ca despre asta este vorba:subway guru wrote:
Stati mai intai sa ne lamureasca madam State cum rezolva cu interceptorul ala de canalizare care tinteste fix in tunelul de metrou!
...mama ei...de 'proiectare'!
Ce nu a aflat Inca 'madam' e ca metroul merge si la deal, apa curge doar la vale!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Hai sa ne lamurim despre ce este vorba...
Nu cred ca este vorba de un teren din incinta Aleii Castanilor, pentru ca este prea departe de intersectie...
Dar se poate ca cei de la Castani sa aiba si terenul alaturat, pe care stau niste chioscuri...
Atunci, daca ce a spus Piedone este adevarat, este probabil sa dispara "Castanii Restaurant autoservire" si ghereta din spate din aceasta poza:

Daca este adevarat si se face repede, poate se va rezolva accesul din Oltenitei (dinspre IRA) catre Vacaresti...
werteny wrote:
Piedone a convocat acea sedinta de care se vorbea mai sus.Tot astăzi am obţinut acceptul unui centru comercial de a utiliza o suprafaţă din apropierea esplanadei, care este teren privat, pentru lărgirea părţii carosabile, lucrare care să contribuie la fluidizarea traficului rutier din zonă.
Hai sa ne lamurim despre ce este vorba...
Nu cred ca este vorba de un teren din incinta Aleii Castanilor, pentru ca este prea departe de intersectie...
Dar se poate ca cei de la Castani sa aiba si terenul alaturat, pe care stau niste chioscuri...
Atunci, daca ce a spus Piedone este adevarat, este probabil sa dispara "Castanii Restaurant autoservire" si ghereta din spate din aceasta poza:
Daca este adevarat si se face repede, poate se va rezolva accesul din Oltenitei (dinspre IRA) catre Vacaresti...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e aia, e vorba de altceva...plus doua scari 'implantate' abuziv si ilegal in trotuarul proprietate publica a muncipiului...cam asta e 'nivelul'...

Pe principiul facem noi, dregem noi...pe dreaqul praf...in ochii prostimii...

Cat priveste lucrul de noapte, e contrar legii...facute tot de ei, nu de altii...
Lucrezi noaptea, vine pulitia locala a onor acelorasi 'edili', iti opreste lucrarile si iti cere sa 'alegi'...preferi sa platesti amenda sau sa ... 'misti din urechi'???
Nu e aia, e vorba de altceva...plus doua scari 'implantate' abuziv si ilegal in trotuarul proprietate publica a muncipiului...cam asta e 'nivelul'...
Pe principiul facem noi, dregem noi...pe dreaqul praf...in ochii prostimii...
Cat priveste lucrul de noapte, e contrar legii...facute tot de ei, nu de altii...
Lucrezi noaptea, vine pulitia locala a onor acelorasi 'edili', iti opreste lucrarile si iti cere sa 'alegi'...preferi sa platesti amenda sau sa ... 'misti din urechi'???
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cum să fie lucrul de noapte contrar legii ?...
Păi trebuie închise (aproape) toate benzinăriile, farmaciile şi shaormeriile non-stop !
Să nu uit de poliţie, pompieri şi spitale.
Başca intreţinerea de noapte la metrou...
Sau te referi doar la șantiere ?
Deşi la cele private se lucrează uneori până la miezul nopții...
Cum să fie lucrul de noapte contrar legii ?...
Păi trebuie închise (aproape) toate benzinăriile, farmaciile şi shaormeriile non-stop !
Să nu uit de poliţie, pompieri şi spitale.
Başca intreţinerea de noapte la metrou...
Sau te referi doar la șantiere ?
Deşi la cele private se lucrează uneori până la miezul nopții...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Haida bre, despre ce o fi fost vorba daca nu despre lucrul pe santiere?...ca doar nu vorbim aici despre cluburi de noapte...

Dar in urma 'spectacolului' de azi de la matineu dat de primari...cine stie ce s-o fi inteles!
Oricum, a fost un show de slaba factura...stii de ce?...a lipsit 'vedeta' purtatoare de palavre a BPR cu al sau numar inegalabil de dans din buric!
http://www.b365.ro/parchetul-sesizat-du...39946.html
Haida bre, despre ce o fi fost vorba daca nu despre lucrul pe santiere?...ca doar nu vorbim aici despre cluburi de noapte...
Dar in urma 'spectacolului' de azi de la matineu dat de primari...cine stie ce s-o fi inteles!
Oricum, a fost un show de slaba factura...stii de ce?...a lipsit 'vedeta' purtatoare de palavre a BPR cu al sau numar inegalabil de dans din buric!
http://www.b365.ro/parchetul-sesizat-du...39946.html
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ce bine se înţelege sindicatul "din buric" cu ministrul...
Oricum, Gabi are gusturi... orientale !
Ce bine se înţelege sindicatul "din buric" cu ministrul...
Oricum, Gabi are gusturi... orientale !
📖 Pagination options