Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)

821 posts, 375582 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Ahyle

Confirm si eu ca era mobilizare generala acolo. Sa vedem maine in zori cum arata noul asfalt

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Shogom

La breteaua de la Chitila se lucrează de zor.Sa avem o surpriza anul acesta?

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Adrian Rosca

Asa se pare. In schimb, la rampa Dragomiresti utilajele de asfaltat au fost retrase, dar in continuare doua benzi de pe pasaj raman blocate. De fapt azi se lucreaza doar la podetul/canalul de langa benzinaria Petrom.

Rampa Chitila 18 Octombrie 2015:

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) commodore

DNCB Tronsonul Dragomiresti - Chitila, Octombrie 18, 2015.

Pe lotul Delta ACM'93 azi se lucreaza doar la canalul de langa Petrom si la mutarea unui gard langa breteaua de intrare in A1. Pe rampa Dragomiresti au aparut o gramada de balize reflectorizante, semn ca se pregateste devierea traficului pe portiunea noua de rampa.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Techno

La Dragomiresti dimineata parea ca ridica separatoarele alea in zona noii zone asfaltate. Nu am apucat sa pozez era destul de liber... ;)
La intoarcere am constatat ca au pus separatoare, nu pe alea existente ci unele noi cred, sus la marginea zonei noi asfaltate, pe dreapta cum mergi spre Chitila. Era intuneric nu am vazut prea bine.

Azi se sapa/sparge in continuare la canalul de la Petrom si se cofreaza la podetul peste apeduct in vederea turnarii sapei de protectie a hidroizolatiei. Hidroizolatia s-a finalizat saptamana trecuta.

Ceva poze facute dimineata la Dragomiresti.
20151022_085403.jpg (1.11 MB; downloaded 4747 times)
20151022_085412.jpg (1.1 MB; downloaded 4745 times)
20151022_085425.jpg (1.16 MB; downloaded 4739 times)

Azi se toarna sapa de protectie a hidroizolatiei la podetul de peste apeduct.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) ddrraagos

Sambata, 24 Oct 2015
TDR_1481 - Copy.JPG (1.92 MB; downloaded 5306 times)
TDR_1487 - Copy.JPG (1.97 MB; downloaded 5252 times)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

25 octombrie

In loc sa se lucreze unde trebuie, se elibereaza un amplasament dincolo de strada Industriilor.
La Dragomiresti noul traseu pare pregatit.
Podul peste apeduct este pregatit pentru suprabetonare.
La Petrom treaba merge greu, abia s-a demolat vechea conducta.
Fara alte noutati in rest.
DSC03370.JPG (390.34 KB; downloaded 4262 times)
DSC03371.JPG (397.73 KB; downloaded 4267 times)
DSC03372.JPG (349.2 KB; downloaded 4266 times)
DSC03373.JPG (364.04 KB; downloaded 4268 times)
DSC03374.JPG (332.27 KB; downloaded 4267 times)
DSC03375.JPG (364.78 KB; downloaded 4262 times)
DSC03376.JPG (336.12 KB; downloaded 4266 times)

In seara asta am vazut trafic deviat la Dragomiresti pe noua rampa, la coborare si pe vechea rampa la urcare. se pregatesc sa asfalteze intre cele doua portiuni noi. Poate pozeaza cineva maine ca eu nu am drum pe acolo.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) gavid62

Am trecut azi dimineata in intersectia CB cu DJ 601A (la Dragomiresti Deal). Din felul cum era balizat/semnalizat traseul nu reiesea cum poti merge pe  centura spre Chitila. De fapt (practic)nu se mai putea deloc !!!. Am mers inainte spre A1 presupunând ca (in mod logic!!) a fost dat in circulatie giratoriul de la Lukoil care ar permite întoarcerea spre directia Chitila. Nu a fost posibil.  Jumatate din giratoriu este blocat desi acesta este finalizat. Circulatia pe ambele sensuri prin acesta se face in continuare  prin partea cu benzinaria ROMPETROL (dreapta cum te duci spre A1). Stau si ma intreb daca a fost suficent pregatita aceasta varianta  (intersectia CB DJ601A) si daca s-a gandit cineva cum mai poti sa mergi spre Chitila din Dragomiresti .

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464115 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”