Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 402281 views

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 143

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

plouis wrote:
te faci profesor, 4h scoala pe zi...vacante...dar salariu 1000lei  :lol:

+ 1 oră să scrii condica şi alte acte, plus şedinţele... dacă tu crezi că un profesor stă doar 4 ore pe zi la şcoală, te înşeli amarnic. Un profesor cu 30 de ani vechime are salariu 1100 RON, un debutant... Dumnezeu cu mila, vreo 400 RON. ,,Distracţia" e inclusă în salariu, gândeşte-te ce bine e să stai 4 - 6 - 8 ore pe zi cu câte 25-30 de copii, eventual cu cei de clasa I sau a IIa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Telvanni,
unde am scris eu ca un muncitor constructor trebuie sa lucreze 16 ore/zi?
Presupun ca acum constructorul a exagerat putin treaba ca sa fie "in plan"-Repet:
secretul unui astfel de santier este planificarea lui si toti trebuie sa tina seama de un plan riguros.Asta am spus eu,de la computer.Acum n-as dori sa aud:da,s-a facut in sfarsit,dar cu ce efort si ce pagube umane....Daca se face ceva cu efort,nu e bine,daca nu se face iar nu e bine,daca se grabeste ritmul de lucru,pentru respectarea unui grafic,nu e bine,daca se tot amana lucrarea ,nu e bine-spune tu cum e mai bine si apuca-te ca un profi. sa fii diriginte de santier .Sa nu spui ca tara asta nu are nevoie de organizatori buni,ca nu te cred.
Inca o data:nu am scris nicaieri ca bietii oameni trebuie sa doarma pe santier si sa lucreze 16 ore/zi,mai multe saptamani la rand...Daca ar fi bani si oameni priceputi si muncitori,Telvanni,Romania ar trebui sa arate cel putin precum gradina care e Olanda.Si mai cred ca in Romania exista si o legislatie a muncii.....cu un control sever si corect(vezi tu,depinde de oameni cat de umana e o societate)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Am vazut de mai multe ori si fotografiile de azi,14 .09.Ce mi-am inchipuit,se poate deja vedea:o alta lume,o zona care a devenit mult mai civilizata,incomparabil cu ce a fost,cu ce am cunoscut eu-nu are de-a face cu oamenii,care pot fi cumsecade,civilizati,insa daca nu faci ceva pt. ei,traiesc ca in epoca de piatra;exagerez-un petic din Bucuresti trece direct in secolul 21.Poate cineva,care nu cheltuie toti banii din bugetul Capitalei,are aceeasi ambitie pe care a avut-o cel care a cumparat autobuzele moderne(Mercedes Citaro) si ramele moderne de metrou,poate cumpara si tramvaie de la ABB,Siemens,sau alta firma serioasa-sa vedeti cum pare atunci intreaga zona!-fiecare detaliu conteaza,chiar si iarba de sub un stalp,sau un copac tuns,sau un trotuar intins perfect.....

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Vai, cât exagerezi! Cu ce e mai civilizată zona redeschisă traficului acum decât era înainte? Că are asflat proaspăt (mai puţin bucata între Pod Grozăveşti intrarea în parcare la Carrefour Orhideea, care era doar de pământ ieri la ora 9 am)? Că a dispărut linia de tramvai? În rest e absolut la fel... aurolacii de la Grozăveşti probabil sunt tot în canalele alea, iar peştii din casele dărâmate de pe Orhideelor s-au mutat 100m mai încolo, pe Fluviului.

Re: Presa despre Pasajul Basarab AdrianC

Azi la ora 9 nu e nici un sens unic pe Splai, pe partea caminelor :)

Re: Presa despre Pasajul Basarab shoppy

Pai o fii strada ok, da aia care stau pe strada poate mai vor si ei sa parcheze si poate nu le convine ca li se muta bulevardul la 2m de geam.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Superb! In sfarsit ! Au deschis traficul! Si cu hobanele e superb!Deja a inceput montarea ,poate maine mai vedem una ,poimaine alta ,raspoimaine alta si tot asa cu noroc !Bravo :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Cum adica dureaza mai mult taierea, adica hobanele mai lungi sunt si mai groase?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Usurel cu hobanele!!!
Deocamdata au montat doar teaca.
Urmeaza tragerea prin teaca fir cu fir si tensionarea.
Va fi o operatie migaloasa si fara hei-rup. :P
DSC01762.jpg (103.88 KB; downloaded 1744 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Radu Stanescu

Nu am mai auzit nimic de restaurantul ala care vor sa-l faca intre stalpi. Stiti ceva? Sper sa nu sariti sa-mi dati in cap, dar chiar nu am mai auzit nimic de el.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

Nici nu o sa mai auzim... din cate cunosc, nu a fost pe placul lui dr. Oetker & co. Poate "subway guru" are informatii mai exacte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

Restaurantul a fost o propunere creatza a constructorului.
Decizia de a nu se face a fost luata de pe vremea Primarului Videanu si nu a fost schimbata nici de Primarul Oprescu.
Punea probleme aproape imposibile privind siguranta si accesul 'consumatorilor' pana in varful 'prepeleacului' plus toate celelalte utilitati ce trebuiau cocotate la cota +80 ca sa ce???...sa se faca unii 'muci' la inaltime?
Si daca nu plateau consumatia nici macar nu puteai sa-i azvarli pe scari, ca-si rupeau gatul pana jos... :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

subway guru wrote:
Usurel cu hobanele!!!
Deocamdata au montat doar teaca.
Urmeaza tragerea prin teaca fir cu fir si tensionarea.
Va fi o operatie migaloasa si fara hei-rup. :P

Pai practic este cea mai importanta operatiune de la podul hobanat, daca ceva nu este bine se duce de rapa toata rezistenta structurii.

Din informatiile de pe santier pentru inceput vor trage o hobana pe zi, dar va dura mai multe zile la hobanele cu mai multe fire.

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

nu-s mai multe fire aici langa stalpi? parcamai incolo forta mai scade cu un sin sau cos de alpha nu mai stiu  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”