Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096260 views

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 328

📖 Pagination options
  • MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

danutzu_2910 wrote:
@MNP
Pe bune acum, chiar trebuie sa ajungi cu masina pana in poarta biroului?
Opreste-te si tu la un metrou si mergi o statie, sau, lasa masina undeva inainte de intersectie si mergi pe jos.
Face (piciorul frumos) bine la sanatate, si nu te face nimeni bizon, sau altele.
Ce n-as da sa am metrou in Voluntari. De ratb nici nu se pune problema, as face 45 min si as schimba multe mijloace.

Ti-as recomanda sa mergi tu cu scule si echipamente in spate ca sa faci piciorul frumos... si sigur si cu metroul ai putea face asta.
De unde tot apareti atatia baieti sfatosi, nu am idee.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

MNP, noi vorbim despre masinile personale, nu despre cei care executa diverse lucrari.
Daca ar exista legi si s-ar respecta atunci ar avea si cei care lucreaza ceva unde sa parcheze ca sa isi faca treaba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@MNP,
Exista ruxac, exista trolere.... dar daca vrei sa stai in coada zeci de minute, sau sa fi etichetat drept bizon.... be my guest!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Trolere, ce-i aia trolere ? Hai ca rucsacul stim ce e, dar trolelele cu ce se mananca ?
( PS : Ai vrut sa spui cumva trolee, adica troleibuze ? )

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Cred ca se referă la geanta cu roti! ;)

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

MNP wrote:
realistul wrote:
.............
In conditiile in care am ajuns sa fac de la stadion Romprim pana sa trec de Big in jos pe Vacaresti sau de la Pridvorului pana sus peste 45 minute, scuze dar, e mai convenabil sa fii bizon. Si se intampla sa fie nevoie sa fac lucrul asta de 2-3-4 ori pe zi.
In conditiile astea , cum spuneai chiar tu , mergi pe jos ca face piciorul frumos ....
Daca tu esti unul dintre bizoni , vezi ca exista si animale mai periculoase ! Fraierii aia pe care ii fentezi tu , s-ar putea intr-o zi sa-ti faca volanul guler si masina ta tramvai ....dar cu rotile in sus ...ca pina nu va ologeste careva , nu va linistiti .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Stati mai intai sa ne lamureasca madam State cum rezolva cu interceptorul ala de canalizare care tinteste fix in tunelul de metrou!
:twisted: ...mama ei...de 'proiectare'!
:lol:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

...si parca spunea cineva ca aia de la ziare bat cimpii !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Ups. Trebuie deviat și metroul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Nici vorba, trebuie ceva mai cu o!o ca sa 'gauresti' metroul!
:lol:  :lol:  :lol:
Solutii se gasesc, intrebarea e de ce mereu 'pe picior'? :shock:
Mircea G wrote:
...si parca spunea cineva ca aia de la ziare bat cimpii !

Evident ca bat campii, dar pe melodii preselectate!  :bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Coada pe Vacaresti spre Big in jurul orei 10:30.  :twisted:
IMG1938.jpg (75.92 KB; downloaded 1774 times)
IMG1939.jpg (74.98 KB; downloaded 1774 times)
Bonus. Hai sa excavam dealul sa trantim o cosmelie... pare o idee buna...
IMG1937.jpg (79.3 KB; downloaded 1776 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

La 9:30 coada era mult mai mica. Ciudata transhumanta! :))

Ref la cladirea care se construieste o sa fie foarte haios cand o sa o ia la plimbare dealul scarmanat!  :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Senzatii tari la 17:30 ,dupa 30 minute de stat in coloana la Sudului ,am intors si am luat-o pe Vitan pana am reusit sa ma blochez si acolo de tot si definitiv. Piata Sudului -Piata Muncii.. am batut recordul 1h15 minute.Am zis ca pe Vitan umbla cainii cu covrigi in coada :) La intoarcere spre Sudului nu va mai zic cat am facut cu statul pe Vacaresti unde se circula pe 7 benzi.Vai de noi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

De ce nu Serban Voda si apoi prin Brancoveanu ? Blocajul e "doar" la Eroii Rev. Eu incerc mereu sa ocolesc pe acolo, pare mai acceptabil.

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”