De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Cutremure

765 posts, 245090 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 55

📖 Pagination options
Re: Cutremure aztec

Dar de blocurile M ,aleacu o singura scara, gen turn, ce ziceti?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Cutremure 133 313

Care-s alea? Exemplu de sus. Sunt multe cu o singura scara.

Re: Cutremure andrei11

Saint666 wrote:
Daca tot s-a adus in discutie si blocul de colt de la Diham... in ce stare e? Stiu ca e facut prin 85-86 si din ce am auzit ar fi "monolit". E solid sau...?

Care e ? Un Street View daca se poate.  :D

Re: Cutremure t530

Va intreb pentru ca in Drumul Taberei avem ceva OD-uri d'astea
Aleea Arinis Nr.1, Bl. OD1
Aleea Campul cu flori Nr.1, Bl. OD2
Drumul Taberei Nr. 120, Bl. OD1
Drumul Taberei Nr. 122, Bl. OD2
Strada Nera Nr.2, Bl. OD5
Aleea Poiana Muntelui Nr. 2, Bl. OD3
....
lista este lunga :)

Re: Cutremure Saint666

andrei11 wrote:
Saint666 wrote:
Daca tot s-a adus in discutie si blocul de colt de la Diham... in ce stare e? Stiu ca e facut prin 85-86 si din ce am auzit ar fi "monolit". E solid sau...?

Care e ? Un Street View daca se poate.  :D

Despre asta vorbesc. Si cel de peste strada, care e identic.

https://www.google.ro/maps/@44.435097,2...!2e0?hl=ro

# t530  da-mi te rog o singura adresa care te intereseaza  sau mai multe relativ apropriate si-ti spun eu ce si cum. Multumesc. Trebuie tratat fiecare caz individual. In scurt timp voi posta o observatie generala  relativ la blocurile "OD".
# Saint666 da, le stiu, din punct de vedere teoretic sunt absolut sigure. Nu sunt "monolit", de unde ai informatia ?

Re: Cutremure aztec

M  stiu ca sunt mai multe feluri,ma refer la cele genul din poze,unele sunt cu balcon mic, altele cu balcon mai mare, interior cred ca identic.
Sunt prin Drumul Taberei si prin Colentina, acolo sunt si  "unite" mai multe scari.
Din cate imi aduc aminte sunt tip monolit, interior pereti beton (exceptand baia) si doar fatada de BCA, fara grinzi...
1.jpg (842.18 KB; downloaded 4362 times)
2.jpg (613.97 KB; downloaded 4309 times)

#@ andrei11 - Hai sa luam Aleea Arinis Nr.1, Bl. OD1 este la o aruncatura de bat de M5

@Aztez - In Drumul Taberei sunt muuuulte blocuri d'astea M cu balcoane micute cat un polonic :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

http://www.romanialibera.ro/special/doc...eni-392460
Vreau sa fiu primul.  :lol:
"Cum a rezolvat România problema refugiaților chilieni, coreeni și armeni"

Avantajul la aceste "M"uri... cat sunt de lungi... cam atat si late.  :lol: Daca nu s-au rasturnat
Dezavantajul (principal)... prefabricatele. La cutremur sunt sortite sa "zornaie" mai urat. Sunt foarte flexibile (ca si OD-urile care totusi sunt monolit) de aceea nu prea le gasesti in baterie (in baterie sunt pe VI parca). Fiind flexibile... cum spuneam, fac zgomot. Daca nu s-a rasturnat nici unul cu totul... au fundatie buna. Ca rasturnatul cu totul e mai probabil decat prabusirea... etaj cu etaj. Partea buna la ele fiind confort 2... n-o sa vezi mari incarcari din mobila masiva, finisaje ultra lux cu marmura & sh*t, jacuzii, cum mai vezi pe te miri unde...
Au doua lifturi. Deci doua puturi rigide. La masa mult mai mica decat OD-urile cu 1 lift. Casa scarii nu este asa excentrica ca la OD-uri de exemplu. Per total sunt OK, FOR NOW. Acum dupa inca un cutremur... ramane de vazut.

Re: Cutremure Saint666

andrei11 wrote:
# Saint666 da, le stiu, din punct de vedere teoretic sunt absolut sigure. Nu sunt "momolit", de unde ai informatia ?

Din discutii cu lumea din zona, inclusiv ai mei parinti. Ar putea fi zvonistica, nu bag mana in foc. Faptul ca in apartamente exista grinzi si stalpi cu latimi mari, precum si cel putin un perete central din beton armat lat de ~35 cm le face pe sistem cadre sau...? O sa ma retrag din discutia tehnica, imi dau seama ca nu ma pricep indeajuns incat sa-mi pot da macar cu parerea.

@133 313 - Maxim  :lol:

Hai ca vin si eu cu ceva "Breaking News"  :shock:
http://www.pmb.ro/servicii/alte_informatii/lista_imobilelor_exp/docs/Lista_imobilelor_expertizate.pdf

Blocuri cu BULINA:
Drumul Taberei Nr.20 (Favorit)
Drumul Taberei Nr. 59 (Romancierilor)

Primele accese sapate la M5 sunt fix la aceste numere...oare de ce ?!

# t530 am impresia ca nu ai MP. Lasa-ma cateva zile, iti raspund tot aici.
# Saint666 stii cum e, toata lumea se pricepe la fotbal, medicina si femei.
Teoretic blocul acela e foarte sigur, are rezerve foarte mari pentru deformari elastice / postelastice. M-as muta si eu acolo, e mult mai sigur decat blocul meu "E" din Piata Iancului.

• 133 313
  • Posted:
  •  

N-are treaba, sunt departe acesele. Si perimetrul cu coloane forate nu sunt de mare adancime, ca statiile in sine.

Care-i blocul acela cu  "BULINA" Dr. Taberei  nr 20 ?

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 55

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433675 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”