De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Cutremure

765 posts, 245094 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 55

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Cutremure 133 313

Si hai sa vedem "masterpiece-ul". Scara OD16 in oglinda, din capatul celalalt al tronsonului.
Daca mai trageau putin de logiile alea reuseau sa bage un trabant in ele. Comparativ cu alea de la OD Colentina... judecati si voi.
Si asta e orientat mai prost ca alea din Colentina, alea au cantul spre nord-est, sunt zguduite aproape perfect lateral, nu fata spate, in detrimentul R-urilor intercalate care o iau "in rigla", OD16 are nord-est-ul la ~45* pe fata (adica pe rigla, cum ar spune unii).
Si OD-urile Colentina... sunt cate o scara izolata, nu baterie ca Militari, Drumul Taberei si... Iancului. Tocmai din cauza ca s-ar impinge lateral o scara pe alta.
P.S. Eroare mare la reabilitari termice! Polistiren lipt peste caramida glazurata sau decorativa DEZLIPITA, cu portiuni cazute! La cutremur vine toata jos!
snapshot5.jpeg (37.98 KB; downloaded 3383 times)

Re: Cutremure t530

Ce ziceti de Bulevard Timisoara Nr.63 Bl. OD8  :)  ?
OD Blv.Timisoara.png (1.46 MB; downloaded 3370 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Un derivat. Ii fac schita. Si are niste "ranforsari".

Re: Cutremure andrei11

Ce, e tot "OD" ?

Re: Cutremure Adrian Rosca

133 313 wrote:
P.S. Eroare mare la reabilitari termice! Polistiren lipt peste caramida glazurata sau decorativa DEZLIPITA, cu portiuni cazute! La cutremur vine toata jos!

Asta e crima, nu eroare! Intotdeauna mor oameni la cutremur din cauza molozului cazut de pe fatade, chiar si la cutremurele mai mici.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Aviz pietonilor de pe Mosilor Nou, treaba cu polistirenul peste caramida. Aviz si pe colt la Diham, cum ia curba 36 intrand pe Chisinau. Aviz cui vrea sa vada cum sta treaba cu caramida, Olari 41, in poza, 10 etaje!.

@t530: L-am ginit cat de cat? Am pus un etaj oarecare de la scara capat.
Olari 41.
snapshot8.jpeg (67.76 KB; downloaded 3355 times)
OD8-ul lui t530. O strutocamila OD cu A si cu multe bonusuri. Doua bai la apartamentul de 3 camere plus brizbrizuri aruncate unde au apucat!
snapshot7.jpeg (78.8 KB; downloaded 3358 times)

Re: Cutremure Saint666

Daca tot s-a adus in discutie si blocul de colt de la Diham... in ce stare e? Stiu ca e facut prin 85-86 si din ce am auzit ar fi "monolit". E solid sau...?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ala in curba e relativ nou (minusul lui... magazine la parter). Ar trebui sa fie ok, dar nu si pentru pietoni, care risca caramida decorativa cu polistiren in cap.
Pe street view il vedeti si pe cel de vis-a-vis cu caramida la vedere.

Re: Cutremure Saint666

Merci de info.
Magazinele de la parter au stalpi destul de grosi (cel putin dpdmv) si nu par sa lipseasca din ei. Subsolul are peste 4m adancime. Ce ma pune pe ganduri este faptul ca soclul (prima treapta de langa zid) fix pe coltul blocului a capatat un spatiu la contactul cu solul...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Tasari ale pamantului in timp cu tot ce este pe el, trotuar, finisajele soclului... Nimic grav, ca nu e structural. Sunt mii si mii de cazuri.

@133 313 - sef...habar nu am daca schita postata de tine este din acel bloc sau nu...stiu doar ca a fost construit in 1976  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Este. Am intrat in ceva similar candva... Dar nu mai stiu unde. Pe la Moisil... poate... n-am habar. Sau nu, la Moisil (Sergent Moise) sunt niste R-uri modificate. Dar nu le discutam.

Sa inteleg o chestie ODx, M, R ne referim la Strada X Nr. Y, Bl. OD ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

R este bloc, OD este bloc. 8,16 numar de OD. Alea "cu cantec" stie toata lumea unde sunt. OD-urile sunt peste tot. Sub o forma sa alta. Mai putin Rahova, Vitan nou, Tei nou, si chestii asemenea cu 10 etaje, trecute bine de 1980.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 55

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433675 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”