Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614428 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Si in Japonia la fel e: fara dovada ca ai loc de parcare, nu poti achizitiona auto. Eu asa as face!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ma uitam si eu din fuga mai devreme pe la Coubertin... Pauza de masa, masini de acolo pana la Iancului pe linia de tramvai...
Azi este 23.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

oache81 wrote:
Florinds wrote:
Am un prieten in Pantelimon si daca nu ajunge acasa la ora 21, cauta si doua statii loc de parcare. E grav de tot, daca nu se construiesc parcari subterane, nu vad pe unde scoatem camasa.
Va dati seama cat dureaza pana intram in normalitate? Pana se gandeste cineva (care de fapt trebuie deja sa faca asta), pana se aproba proiectele, pana se apuca de munca, pana termina. Poate copiii nostri care mai raman pe aici sa mai prinda...

De asta in Amsterdam nu ai voie sa detii masina pana cand nu dovedesti ca ai loc de parcare :)

Bine, asa chiar azi am citit ca in Oslo se vor interzice masinile, pe cea mai mare suprafata din lume. Dar probabil ca ei au tasnitori pentru pompieri din 10 in 10 m, elicoptere care sa aterizeze pe blocuri, banuiesc. Sigur s-au gandit la toate inainte sa dea legea. Noi unde naiba sa aterizam in caz de urgente, pe casele pline de tigani, care nici macar geamuri nu au si iau apa din Dambovita cu galeata? Nu radeti, am vazut cu ochii mei, cum la podul Hasdeu un tigan ridica o galeata cu apa cu sfoara si peste drum erau la intins rufe pe gard. Este incredibil, Bucuresti, zona A, 2 km de km 0, intr-o zona de maxima vizibilitate, in fata Palatului Parlamentului.

Cum poti sa te uiti cu jind la ei cand tu cheltui milioane bune cu parcarea de la km 0. Cum sa mai inchizi circulatia... Asa ca nu cred ca putem noi sa ne comparam cu ei, trebuie sa ne raportam la blocurile noastre comuniste, fiecare cu 200 apartamente si la miile de masini din fata lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Terminati cu prostiile cu Japonia si cu Amsterdam, si-ar fi facut toti flotant pe la tara sau ar fi pe alt nume(cand eu am intrat cu masina in Amsterdan nu m-a intrebat nimeni unde stau da am decartat 70euro pentru 10 ore de parcare). Acolo te usuca cu amenda si iti ridica masina, si daca nu platesti ti-o vinde la licitatie, si contestatiile nu se accepta din oficiu sau daca pierzi platesti si taxa de judecata cam cat amenda, si judecata se face imediat la tribunalul de trafic, si daca ai amenzi iti mai creste si malus-ul.

Dar de ce sa scoata camasa? A iesit cineva in strada ca nu are loc de parcare, sau ca a luat amenda, sau ca sta zilnic 2 ore in trafic?
Deci nu trebuie sa scoata nici o camasa pentru ca nu e nici o problema, e legea junglei si lumea e fericita, ca daca ar fi civilizatie ar insemna legi si reguli.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Chev Celios

Veste mare. La Granitu a aparut o ditamai groapa in santierul parcarii.

• 133 313
  • Posted:
  •  

S-o fi spart teava cu penali a lui dom' Dude... si trebuie sa o peticeasca, sa nu se piarda presiune spre DNA...  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Am trecut mai devreme prin zona si am facut un reportaj foto mai amplu. Putintica rabdare ca sa-l prelucrez putin. Pana diseara sigur o sa-l pun  :mrgreen:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Iar ne-am nimerit inseriati? De data asta in schimb n-am eu poze, ca eram cu treaba in zona. Ca singura noutate ca sa nu stric farmecul reportajului... pantelimonari, de 1 noiembrie n-o sa aveti tramvai.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nici nu trebuia, era anuntata  o data  ce are  legatura cu strigoi, usturoi, măritat, etc, etc.  :D

Atunci la Sfantul Asteapta... voiam sa zic Sfantul Andrei. Bine fie, hai putin mai devreme, de Black Friday  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Mai degraba de Black Fraierday!  :lol:

Apropo! Dorele, ai fost la mare?

2015-10-30 15.27.35 by Pinkyhog, on Flickr

• 133 313
  • Posted:
  •  

Azi s-a dat adunarea pe Pantelimon. 3 deja, mai liciteaza cineva? Se aducea nisipul Mamaia la nivel cu ciuperca sinei de la macaze Megamalll la trecerea de pietoni. Nu trecusera mai departe cand am fost eu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Se plantează cactuși, ca să nu se mai traverseze aiurea?

Bonusurile serii de la reportaj le pun aici:

Atentie soferi! Fix pe trecerea de pietoni de pe breteaua Pantelimon-Chisinau, o mica gaura in asfalt... mica la vedere ca atunci cand am aruncat o privire am vazut ca intra lejer o mana inauntru.

20151030_145633 by Cristi M, on Flickr

Si o dedicatie pentru @133 313 , putin nisip de Mamaia, pe care tocmai il aruncase cu lopata muncitorul din fundal. Nu am apucat sa-l surprind asupra faptului ca eram concetrat pe pozat ce trebuia:

20151030_143516 by Cristi M, on Flickr

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”