MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724834 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 307 308 309 310 311 312 313  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) aztec

Stiu... asta trebuia terminata printre primele. Numai ca au zacut imens si  in parasire.
Franken-kelly saraca, cat sa mai lucreze si ea.. dupa model cu indulgenta anii 70...normal ca mai mult sta decat functioneaza..

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) TibiV

133 313,
Sorry, oi fi eu mai tare de cap...
Dar ce vrei să spui cu PETROM-ul ?
Nu e mishto, chiar nu înţeleg...
Am un "hint", dar vreau să fiu sigur...

P.S.
NU lucrez la Petrom :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) t530

Peste tot se misca cu viteza melcului...tot sper sa se transforme melcul in "Turbo"  :twisted:

Fosila aceea obosita (Kelly) ar trebui sa o dea urgent la casat si sa aduca ceva capabil  :?  m-am saturat sa o vad in aceeasi pozitie aproape in fiecare zi.
Pe seara pe la 19:00-20:00 la Romancierilor & Valea Ialomitei veneau cateva betoniere pe santier.
sq600_s27_f136_cc.jpg (47.57 KB; downloaded 1883 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Poze?  :twisted: Stiti ca azi este sambata, nu?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) t530

Nu am poze, doar informatii vizuale!
La Valea Ialomitei s-a betonat cu un elefant in zona la CV, iar tot acolo un utilaj foarte dubios o Macara cu o chestie ciudata in loc de carlig scotea pamant.
La Romancierilor s-a mai inaintat spre Valea Argesului cu amestecul acela de pietris, beton si nisip.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Destul de ciudat... ca sambata seara se fac lucrari care... nu s-au facut in timpul zilei. Nu-mi amintesc sa fi apucat pe nimeni sarguinta subit inafara programului de lucru... niciodata. :twisted: Ba... betonarile... necesita chiar personal care am eu info ca nu prea este prin zona. Mai ales pe la ora 19-20.
Iar betonul nu vine de colea. E periculos sa-l expediezi in trafic prin Bucuresti la... 18 sa zic... ca sa ajunga la 19-20.  :twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) ByOnu

Avem vreo statie finalizata 100% la rosu inclusiv cu gurile de intrare si cu zona refacuta integral la suprafata?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Budy187

Nu. Si nu inteleg de ce nu se apuca si de linii si finisaje.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Finisajele si liniile sunt alt contract, am inteles ca urmeaza in 2016, iar guru cred ca are termen 31.12 pentru tunel la rosu. :D Gresesc?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Pentru ca liniile trebuie introduse pe undeva... si ai doua mari gauri: Depoul Valea Ialomitei si conexiunea dintre magistrale de la Eroilor 1 (care nu sunt gata).

+ ca nu cred ca s-a terminat de dat jos bentonita si alte turnari de betoane  :roll:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Budy187 wrote:
Nu. Si nu inteleg de ce nu se apuca si de linii si finisaje.

Pentru ca pe alea le executa intreprinderea lui cucu. Unde bani nu sunt dar dau de lucru.  :twisted:

icee wrote:
Pentru ca liniile trebuie introduse pe undeva... si ai doua mari gauri: Depoul Valea Ialomitei si conexiunea dintre magistrale de la Eroilor 1 (care nu sunt gata).

+ ca nu cred ca s-a terminat de dat jos bentonita si alte turnari de betoane  :roll:

Dar prin golurile de la AM ce are? Sunt prea mici?  :twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Daca vin cu bucati de 10 metri intra..  :lol:

Re: Trenurile CAF andrei11

Le trebuie vreo 12 - 13 in Dr. Taberei.
Mai fă odată calculele. Ai uitat de rebrusmente probabil, si magistrala asta e mai desteapta, are 3 rebrusmente.

Go to page:  1  ... 307 308 309 310 311 312 313  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463929 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”