MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1099743 views

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF andrei11

De acord cu tine, dar aceasta formulare :
Am mai multi prieteni care mi-au spus diverse "povestioare"...............printre care si aceasta :oops:
Mie nu-mi suna politically correct.
Asta e parerea mea sincera.

Re: Trenurile CAF shoppy

Zvonuri dinastea de la coltul depoului povestite si inflorite de tot felul de lacatusi sau maestri electricieni care inca cred ca alea comuniste sunt mai bune ca se repara cu sarma tot auzeam pe la CFR, nu ma mira sa fie valabil si la Metrorex. Daca mie mi-ar vinde gogosi un asemenea individ l-asi ignora imediat, dar pentru un licean impresionabil e ca si cum i s-ar impartasi sensul existentei.

Re: Trenurile CAF TibiV

:lol:  :lol:  :lol:

Re: Trenurile CAF Imodius

Sursa nu pot sa o dezvalui,dar va asigur ca informatia este 100% adevarata.Multe lucruri in povestea CAF/METROREX/ALSTOM sunt "camuflate" de frica presei si a DNA-ului ........vezi si povestea cu pernele de aer deteriorate care este plasata ffff bine in derizoriu....desi este destul de groasa.

Re: Trenurile CAF aztec

Eu nu zic ca nu te credem..dar o regula jurnalistica spune ca o informatie trebuie verificata din trei (3) surse. OK...tu esti una.
Ca importanta..care ar fi clasamentul problemelor i, cea cu suruburile, cu pernele de aer sau asta cu uleiul?
De aici si mirarea ca nu a rasuflat pana acum, cu toate ca imobilizarea unei garnituri atata timp e ceva grav pt un beneficiar..
Deci concluzionand, sursa ta spune ca revizia a facut-o CAF, si ei au gresit..problema fiind generala...la fel ca perne..
Sa zicem ca acum avem un semn de intrebare...mai asteptam si alte surse..inedependente de prima pt a avea credibilitate si a 3-a pt a parea certitudine.
PS. insa in comunicatul oficial vad o fraza ce nu stiu sa o interpretez daca e asa cum spui tu" firma CAF a fost informata..."...       pai daca angajatiimei fac asta..e cam ciudata aceasta fraza

Re: Trenurile CAF Costin

Eu cred ca iese din discutie divulgarea surselor din motive absolut evidente. Eu vreau sa fac o alta observatie. Va reamintesc ca un reprezentant Alstom mi-a spus personal si cu gura lui ca ei nu au voie sa se atinga de CAFuri pana nu ies din garantie. Logica elementara spune ca are dreptate. Observati ca si colegul Imodius confirma asta prin afirmatiile lui. Deci eu personal o sa merg pe mana lui. Motivele pentru care Alstom nu a confirmat si nu a infirmat comunicatul CAF sau Metrorex cred ca tin de propriile lor schelete din propriile dulapuri, dar asta e doar o speculatie care nu se bazeaza pe nimic concret.

La urma urmei ramanem cu atat: bursa zvonurilor inlocuieste o problema grava locala (perne de aer) cu una si mai grava si generalizata (reductoare care pierd ulei). Na belea...

Re: Trenurile CAF mcosmin

In caz ca nu este suficient de evident de ce nu se poate publica sursa: sursa e cineva care lucreaza in "zona". Daca se publica, sursa isi pierde instant locul de munca.

Daca este adevarat (se leaga totusi cu celalalte intamplari despre care stim ca sunt adevarate), Metrorex face un joc extrem de periculos aici, si cred ca pana la urma ii va "exploda" in fata manaria. Sper doar sa nu "explodeze" odata cu un accident grav la vre-un CAF, cu calatori, pe traseu, nu in depou.

Asa ca dupa parerea mea nu trebuie decat sa asteptam, mai devreme sau mai tarziu se vor mai afla detalii.
Mie personal mi se pare foarte ciudat faptul ca Metrorex a spus ca Alstom asigura mentenanta (de orice fel) pentru CAF-uri, in garantie.

Re: Trenurile CAF aztec

In stirea ce se vroia drept la replica avem citatul urmator de la Alstom

Cât priveşte Alstom Transport, reprezentanţii acesteia arată că, prin Contractul de Mentenanţă cu Metrorex, sunt obligaţi să facă o mentenanţă preventivă a trenurilor aflate îngaranţie, printre care şi verificări preventive, iar producătorul face mentenanţa corectivă. În ceea ce priveşte suspensiile, Alstom a depistat problema, a informat Metrorex, care, la rândul său, a anunţat CAF, care a remediat-o.
Francezii de la Alstom mai spun că,la cerere, ei pot asigurasuportul tehnic pentru mentenanţa corectivă. Evident, tarifabilă separat.
..

Apoi avem comunicatul CAF.

Facem precizarea ca materialul rulant CAF este intretinut de o firma terta, Alstom, care are obligatia sa asigure mentenanta in conformitate cu planul de intretinere stabilit de CAF si documentatia aferenta furnizata de CAF.....
Referitor la trenul care se afla in depou din luna august, firma CAF a fost informata ca o piesa s-a defectat in decursul unei revizii. Facem precizarea ca termenul uzual de livrare in astfel de situatii este de 3-4 luni. CAF urmeaza sa livreze Metrorex una din osiile montate destinate noului lot de trenuri pentru a inlocui piesa deteriorata.

Astea sunt datele..
De aici putem specula si totuil e posibil.. Remarc doar ca nu a transpirat nimic in presa un lucru atat de grav ce e chiar curios pt ca orice nimic aparea...

Re: Trenurile CAF mcosmin

Pai in presa apare cand trebuie. Nu cred ca te poti baza pe presa din Romania sa raporteze ceva obiectiv.

Presa nu a prins nici chestia cu supracurentul, abia dupa ce a fost postat aici. Presa se inspira de la noi, nu invers  :lol:

Re: Trenurile CAF Florinds

Este de necrezut ca ancheta DNA - SRI nu ajunge la final dupa atata timp (au inceput in februarie). Sunt totusi sute de mii de calatori care circula cu metroul, iar SRI cred ca are acces la toate datele posibile.
Mie mi se pare o problema de siguranta nationala si tu stai ani de zile sa finalizezi o ancheta, iar in timpul asta te ocupi de tot felul de gainari si razbunari politice. Trebuie si astia bagati la puscarie, dar hai sa ii bagam intai pe cei care atenteaza la viata oamenilor.
Nu stiu, aztec, daca poti obtine trei surse, cea mai buna sursa este sursa din interior. Este ca si cum ai vrea sa obtii trei oferte pentru a putea decide o achizitie si nu ai decat un singur furnizor.
Au mai blocat si achizitia trenurilor si o sa stam pe M5 sa asteptam o IVA sa se intoarca de la capat.

Ok, si guru ce spune ? Pana acum a spus ca nu avem nici o problema cu CAF - urile.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Subscriu.

Nota :
Stimati colegi, mesajele off au migrat in felul urmator :
- Majoritatea la Discutii generale M 5
-Putine unde era vorba de IVA la IVA

:)

Go to page:  1  ... 122 123 124 125 126 127 128  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464324 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”