Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 613983 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Nr. masinilor a crescut exponential din cauza lentorii lucrarilor, mai mult ca sigur... Oamenii au fost disperati ca nu au alternative civilizate si si-au rupt de la gura ca sa isi ia masina si o sa isi rupa in continuare. Nu mai vorbim ca este incredibil ca s-au apucat de ceva inutil (in perspectiva metroului).
Atata timp cat nu au construit si parcari (subterare, supraterane), nu cred ca au ce sa le faca. Rasu' plansu'...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Eu nu pot sa ma plang, pana si ca pieton am ajuns sa depasesc ambuteiajele. Iar ca biciclist... traiesc un vis frumos.  :twisted: Ajung la destinatie inaintea colegilor cu automobil.
Si nu sunt doar lucrarile, sunt in primul rand acei bezmetici care au aterizat si ei prima oara prin urbe cu gps-ul lui tacsumare, care le spune peste 50 metri la dreapta/stanga si de fapt sunt 25 metri, iar ei se prind in ultima clipa si... se opresc, in intersectie pun semnal, sa schimbe banda. Iti vine sa-i gusui pana la lesin. Chiar si de pe trotuar.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Si cand o sa aiba parcari o sa zica ca nu au bani de parcare, sau nu le place ca nu e in usa blocului, si politia are ce sa le faca, aplica legea si gata, ca in tarile civilizate.
Am mai auzit o aberatie pe undeva , ca dupa ce au amendat de 10 ori aceasi masina si s-au plictisit si nu au mai amendat-o, sa o amendeze mai departe, asa o sa ajungem si cu tiganii?, o sa ne plictisim sa-i bagam la parnaie si o sa-i lasam asa, nu?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

cris_m wrote:
@133 313
Frumoase pozele. Noroc cu tine ca atfel nu vedeati reportajul pe care voiam sa-l fac...
Culmea am fost in zona la aceeasi ora ca tine, dar m-am luat cu treaba si cand am iesit era noapte si bezna totala...  :roll:

M-ai zarit pe situatie si ce-ai zis... las' ca se ocupa ala.  :twisted:  :lol:
Eu aveam info pe sursa ca s-a eliberat la rond pentru tramvai si de aia am aterizat prin zona.
Termenul de 21/26 octombrie e ca si ratat. Adica ei pot sa dea un rasol maxim... sa sudeze in bataie de joc, sa betoneze pe la joante si sa nu mai astepte sa se usuce, sa arunce pamantul peste, ca nu se mai vede... sa inaugureze si apoi sa tot carpeasca la borduri care se clatina si toate cele. Dar mai bine nu.
Nisipul Mamaia s-a udat si parca nu mai pare atat de tragic, dar tot ca un pustiu arata, nu nivelat cat de cat.
N-au timp sa bage vagoane in teste sa "frezeze" cat de cat linia. Catenara e dearte de a se fi montat accesptabil, iar Iancului si Chisinau sunt plne de masini parcate pe linii. Ba chiar si spre Obor sunt. Iar la rondul ala nu au cum sa-i scoata fata intr-o saptamana.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Oamenilor nu le este frica sa parcheze pentru ca nu se mai ridica masini (oricum nici asta nu era corect eu cred ca e nevoie sa se ridice doar daca blochezi ceva nu asa ca esti la 20 de cm de stalp) si pentru ca amenzile nu prea le plateste nimeni Eu nu am mai luat amenzi de mult decat sa zicem una la doi ani cam asa dar in trecut am avut si cate 20 30 pe an dar doar la 2 am primit si si somatie prin posta si m am dus sa le platesc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Apropo de parcari, daca nu se vor monta stalpisori la marginea trotuarelor nou facute, vor deveni curand o mare parcare.
Iata cum arata, in prag de seara, zona de vizavi de Megamall.
A se nota ca s-a asternut uzura si pe locala.

2015-10-19 18.44.30 by Pinkyhog, on Flickr

2015-10-19 18.45.00 by Pinkyhog, on Flickr

2015-10-19 18.46.27 by Pinkyhog, on Flickr

2015-10-19 18.47.13 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Şi pietonii pe unde mama măsii ar trebui să circule ?... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Exact asta ziceam si eu...  :|

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Conform proiectelor pietoni nu ar mai trebui sa circule ,ci sa pluteasca prin aer.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Giordani

Chiar sunt curios daca la 1 Noiembrie dau drumul la tramvaie 14,36,46 pe Pantelimon , ar fi indicat ca prea mult a durat si aceasta lucrare iar traficul in zona este un cosmar mai ales la orele de varf.
14-le ar fi bine sa-l duca la Faur asa cum a fost .il ajuta foarte mult pe 40 mai ales ca cel din urma vine la un interval de succedare de 20 minute ceea ce e bataie de joc in opinia mea ,plus ca 14 vine si de la RATB-TITAN .
Chiar sunt curios daca se vor tine de cuvant.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului freyutz

Sunt curios daca au tramvaie  :D  :D  Prin alte topicuri se discuta ca se scot ture din cauza ca nu au ce sa trimita in traseu  :popa:  :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Giordani wrote:
14-le ar fi bine sa-l duca la Faur asa cum a fost .il ajuta foarte mult pe 40 mai ales ca cel din urma vine la un interval de succedare de 20 minute ceea ce e bataie de joc.

Si mai vrei ca 14 să vină așa, cam la 10 minute după acel 40? Vise, probabil o să vină la 2 minute, și rămâne pauză doar de 18...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Sunt pe Pantelimon.Se merge pe 3 benzi Politia amendeaza pe cei parcati aiurea!!!!

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”