Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695689 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Si pasajul nu este in prelungirea NG din motive de exproprieri.
Adica l-au dus mai spre vest (sau spre amonte) astfel incat sa ajunga fix la limita terenului celor de la sere.
In cateva dintre pozele mele se vede clar ca breteau de iesire I.Hateganu este lipta de curtea si parcarea celor de la sere.
A fost probabil mai simplu si mai ieftin sa faca asa decat sa-i exproprieze pe legumicultori. Si banii sunt cel mai bun motiv pentru orice.
Deci nu e nici o aberatie, este pur si simplu rezultatul unei constrangeri geografico-financiare.
Uitati-va pe imaginea din satelit GM si va vedi da seama cum vine traseul si de ce...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

danutzu_2910 wrote:
@Mircea G
Fiind unul din cei care trece zilnic pe acolo, ma simt vizat de afirmatia ta!!
Si nu cred ca este cazul....

In schimb, cred ca este cazul sa ...te agiti pe  alte forumuri.

Lasand gluma mea la o parte (afirmatia mea initiala a fost mai mult in gluma), daca te uiti bine dinspre NG,, podul este "dezaxat", adica nu este pe aceiasi axa cu NG.
Daca tu vrei ca sa mergi in linii frante n-ai decat.

Tu poti sa te simti vizat daca vrei , eu am spus ca aia care au proiectat " dezaxat " au fost dezaxati , si prezumtiv pt dezaxatii care au nevoie de piedici in trafic ....
Daca sesizezi , este o diferenta intre ce-am scris eu si ce intelegi tu !
@ Tibi / si privit din satelit , imi iese ca doua puncte pot fi unite printr-o linie dreapta ( :!: ) cu racorduri minimale ... Ce sa faci , geometrie !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@MirceaG,
E ultimul raspuns pe care ti-l dau.
Asta e ceeace ai scris tu:
"Aberant , sau poate , daca este cum spui ,cei ce trec prin zona au permisele vizate la 9 ...."
Daca o intorci ca la Ploiesti cu textul asta:
"eu am spus ca aia care au proiectat " dezaxat " au fost dezaxati , si prezumtiv pt dezaxatii care au nevoie de piedici in trafic ...."
chiar te faci de *****, fata de toti.
Cum spuneam, ....cred ca este cazul sa ...te agiti pe alte forumuri, eu nu te mai bag in seama (si cred ca mai sunt si alti colegi de aceiasi parere ca mine)

În spiritul celor spuse de tine...
No comment !...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

Cred ca va trebuie un desen sa intelegeti limba romana , caci ce depasete trei cuvinte , va baga in grava analiza pe text !
Daca nu pricepeti ca prezumtia cu soferii externati sau cu permise vizate la 9 este a proiectantului si nu o " zicere " a mea , ce sa va fac ????
Lasati voi comentariile " inhaitate " ca nu este cazul ! Nu eu am facut intrarea pe pod in "Z " si nu eu am facut presupunerea ca asa este pt soferii inadaptabili cu probleme de adaptare a vitezei ....
E constat ca un proiectant a decis din start ca soferii care vor trece pe pod sint toti distrusi ...si asta nu-mi convine , cum nu-mi place nici intrarea dinspre NG .
---In fine , reactia voastra , fara  a intelege cine pe cine face " distrus " , explica si traficul din oras ..oameni impulsivi in trafic , fara sa priceapa ce se intimpla ...  :popa: ( doar asta este prarea mea )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Mircea G, chiar nu stiu la ce te referi.  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Probabil nici desenul nu-l ajuta sa inteleaga de ce e asa.
Si nici eroarea de perspectiva.... Adica vazut de la nivelul solului, in lugul axei, acel Z se vede foarte pronunt, cand in realitate... el se intinde pe o lungime considerabila.
Sa nu mai zic si despre coliniaritate (parca tot la geometrie se invata) dintre axa NG si axa pasajului.

SSSTTT, n-a bagat de seama, din poze, ca si cealalta rampa e ca ... pisul boului... Sa vezi ce ia foc cand o constata....  :?

Zig-zag-area pare exagerată... pe focală lungă, aşa cum facem unele poze din motive care nu au nimic de-a face cu zig-zag-ul...

Dacă ar vedea pozele cu "cocoaşa" de la Izvin, luate tot pe focală lungă, atunci să vezi imprecaţii împotriva celor care fac o "movilă" pe traseul autostrăzii... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ca vreun proiectant de drumuri baga curbe de la el ca sa reduca viteza de deplasare a masinilor este pur si simplu o aberatie(ca asa e ea, nu ca am eu ceva personal cu tine).
Unui proiectant i se cere solutia de cost minim care rezolva o serie de cerinte, una dintre astea este si curba de raza minima pe care poate sa o proiecteze sau lungimea maxima a camionului care poate sa circule pe acolo(si de aici iese si curba). Evident, primul pas pentru reducerea costurilor este sa se exproprieze cat mai putin(bine, sunt cazuri in care e mai ieftin sa expropriezi mai scump si sa construiesti drept decat sa ocolesti dar nu pare cazul aici); solutia actuala este evidenta ca fiind cea cu costurile cele mai mici, sigur ca proiectantul a fost interpelat de cineva la modul "hai sa mai indulcim un pic curbele / de ce nu e podul perpendicular pe garla" si ori avea calculele deja facute ori a refacut calculele pentru versiunea dreapta, oricum, evident era mai scump / mai cu cantec la exproprieri, si primaria a ales solutia mai ieftina si mai putin costisitoare.
Viteza maxima se scade prin mijloace specifice politiei rutiere, semne de circulatie, radare permanente sau cand se nimereste, marcaje, speed-bumbp-uri, etc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

In conditiile din tara asta, in care Politia nu are bani de benzina, cred ca este foarte bine asa cum a fost proiectat.
Mircea, ai o varsta, ce naiba, oamenii se mai calmeaza... Si eu sunt vitezoman si am mers cu 140 pe Mihai Bravu si 120 pe Basarab (pana la vara nu cred ca mai merge totusi :) ), dar stiu ca nu a fost bine si ma bucur ca sunt cazuri cand nu mai am ocazia sa repet. Decat sa stai cu morcovul ca ramai fara permis, mai bine asa. Daca nu esti in stare, mai bine sa fii fortat, nu esti de acord?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Pe asta cu banii de benzina de unde ai mai scos-o... Lasa ca are radaru' ce prinde pe A3.

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”