Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
821 posts, 375664 views
📖 Pagination options
- Ahyle
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
Ahyle
Confirm si eu ca era mobilizare generala acolo. Sa vedem maine in zori cum arata noul asfalt
Confirm si eu ca era mobilizare generala acolo. Sa vedem maine in zori cum arata noul asfalt
- Shogom
-
Posted:
-
Shogom
La breteaua de la Chitila se lucrează de zor.Sa avem o surpriza anul acesta?
La breteaua de la Chitila se lucrează de zor.Sa avem o surpriza anul acesta?
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Asa se pare. In schimb, la rampa Dragomiresti utilajele de asfaltat au fost retrase, dar in continuare doua benzi de pe pasaj raman blocate. De fapt azi se lucreaza doar la podetul/canalul de langa benzinaria Petrom.
Asa se pare. In schimb, la rampa Dragomiresti utilajele de asfaltat au fost retrase, dar in continuare doua benzi de pe pasaj raman blocate. De fapt azi se lucreaza doar la podetul/canalul de langa benzinaria Petrom.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- commodore
-
Posted:
-
commodore
DNCB Tronsonul Dragomiresti - Chitila, Octombrie 18, 2015.
DNCB Tronsonul Dragomiresti - Chitila, Octombrie 18, 2015.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pe lotul Delta ACM'93 azi se lucreaza doar la canalul de langa Petrom si la mutarea unui gard langa breteaua de intrare in A1. Pe rampa Dragomiresti au aparut o gramada de balize reflectorizante, semn ca se pregateste devierea traficului pe portiunea noua de rampa.
Pe lotul Delta ACM'93 azi se lucreaza doar la canalul de langa Petrom si la mutarea unui gard langa breteaua de intrare in A1. Pe rampa Dragomiresti au aparut o gramada de balize reflectorizante, semn ca se pregateste devierea traficului pe portiunea noua de rampa.
- Techno
-
Posted:
-
Techno
La Dragomiresti dimineata parea ca ridica separatoarele alea in zona noii zone asfaltate. Nu am apucat sa pozez era destul de liber...
La intoarcere am constatat ca au pus separatoare, nu pe alea existente ci unele noi cred, sus la marginea zonei noi asfaltate, pe dreapta cum mergi spre Chitila. Era intuneric nu am vazut prea bine.
La Dragomiresti dimineata parea ca ridica separatoarele alea in zona noii zone asfaltate. Nu am apucat sa pozez era destul de liber...
La intoarcere am constatat ca au pus separatoare, nu pe alea existente ci unele noi cred, sus la marginea zonei noi asfaltate, pe dreapta cum mergi spre Chitila. Era intuneric nu am vazut prea bine.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Azi se sapa/sparge in continuare la canalul de la Petrom si se cofreaza la podetul peste apeduct in vederea turnarii sapei de protectie a hidroizolatiei. Hidroizolatia s-a finalizat saptamana trecuta.
Azi se sapa/sparge in continuare la canalul de la Petrom si se cofreaza la podetul peste apeduct in vederea turnarii sapei de protectie a hidroizolatiei. Hidroizolatia s-a finalizat saptamana trecuta.
- Techno
-
Posted:
-
Techno
Ceva poze facute dimineata la Dragomiresti.
Ceva poze facute dimineata la Dragomiresti.
20151022_085403.jpg (1.11 MB; downloaded 4750 times)
20151022_085412.jpg (1.1 MB; downloaded 4748 times)
20151022_085425.jpg (1.16 MB; downloaded 4742 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Azi se toarna sapa de protectie a hidroizolatiei la podetul de peste apeduct.
Azi se toarna sapa de protectie a hidroizolatiei la podetul de peste apeduct.
- ddrraagos
-
Posted:
-
ddrraagos
Sambata, 24 Oct 2015
Sambata, 24 Oct 2015
TDR_1481 - Copy.JPG (1.92 MB; downloaded 5309 times)
TDR_1487 - Copy.JPG (1.97 MB; downloaded 5256 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
25 octombrie
In loc sa se lucreze unde trebuie, se elibereaza un amplasament dincolo de strada Industriilor.
La Dragomiresti noul traseu pare pregatit.
Podul peste apeduct este pregatit pentru suprabetonare.
La Petrom treaba merge greu, abia s-a demolat vechea conducta.
Fara alte noutati in rest.
25 octombrie
In loc sa se lucreze unde trebuie, se elibereaza un amplasament dincolo de strada Industriilor.
La Dragomiresti noul traseu pare pregatit.
Podul peste apeduct este pregatit pentru suprabetonare.
La Petrom treaba merge greu, abia s-a demolat vechea conducta.
Fara alte noutati in rest.
DSC03370.JPG (390.34 KB; downloaded 4265 times)
DSC03371.JPG (397.73 KB; downloaded 4270 times)
DSC03372.JPG (349.2 KB; downloaded 4269 times)
DSC03373.JPG (364.04 KB; downloaded 4271 times)
DSC03374.JPG (332.27 KB; downloaded 4270 times)
DSC03375.JPG (364.78 KB; downloaded 4265 times)
DSC03376.JPG (336.12 KB; downloaded 4269 times)
- Techno
-
Posted:
-
Techno
In seara asta am vazut trafic deviat la Dragomiresti pe noua rampa, la coborare si pe vechea rampa la urcare. se pregatesc sa asfalteze intre cele doua portiuni noi. Poate pozeaza cineva maine ca eu nu am drum pe acolo.
In seara asta am vazut trafic deviat la Dragomiresti pe noua rampa, la coborare si pe vechea rampa la urcare. se pregatesc sa asfalteze intre cele doua portiuni noi. Poate pozeaza cineva maine ca eu nu am drum pe acolo.
- gavid62
-
Posted:
-
gavid62
Am trecut azi dimineata in intersectia CB cu DJ 601A (la Dragomiresti Deal). Din felul cum era balizat/semnalizat traseul nu reiesea cum poti merge pe centura spre Chitila. De fapt (practic)nu se mai putea deloc !!!. Am mers inainte spre A1 presupunând ca (in mod logic!!) a fost dat in circulatie giratoriul de la Lukoil care ar permite întoarcerea spre directia Chitila. Nu a fost posibil. Jumatate din giratoriu este blocat desi acesta este finalizat. Circulatia pe ambele sensuri prin acesta se face in continuare prin partea cu benzinaria ROMPETROL (dreapta cum te duci spre A1). Stau si ma intreb daca a fost suficent pregatita aceasta varianta (intersectia CB DJ601A) si daca s-a gandit cineva cum mai poti sa mergi spre Chitila din Dragomiresti .
Am trecut azi dimineata in intersectia CB cu DJ 601A (la Dragomiresti Deal). Din felul cum era balizat/semnalizat traseul nu reiesea cum poti merge pe centura spre Chitila. De fapt (practic)nu se mai putea deloc !!!. Am mers inainte spre A1 presupunând ca (in mod logic!!) a fost dat in circulatie giratoriul de la Lukoil care ar permite întoarcerea spre directia Chitila. Nu a fost posibil. Jumatate din giratoriu este blocat desi acesta este finalizat. Circulatia pe ambele sensuri prin acesta se face in continuare prin partea cu benzinaria ROMPETROL (dreapta cum te duci spre A1). Stau si ma intreb daca a fost suficent pregatita aceasta varianta (intersectia CB DJ601A) si daca s-a gandit cineva cum mai poti sa mergi spre Chitila din Dragomiresti .
📖 Pagination options