MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 537063 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

'Planuri' de arhitecti mincinosi...fara niciun 'fundament' sustinut de ceva ingineri...ca asa si eu as propune un Burj Kalifa 'eco-bio'' din chirpic!
Suna misto, nu???
8-)
Atata vreme cat prostia 'nu doare'...de ce nu!
Si daca ai si bafta sa gasesti ceva cretini sa o finanteze...cu atat mai bine!
Cel mai bun proiect din lume e ala care nu se va aplica niciodata...le iei banii si...pa si pusi!
:lol:

Re: Modernizarea statiilor de metrou TibiV

subway guru wrote:
'
Cel mai bun proiect din lume e ala care nu se va aplica niciodata...le iei banii si...pa si pusi!
:lol:

Se numește "inginerie financiară"...
:lol:  :lol:  :lol:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Chiar ma intrebam cum construiesc pasajul catre metrou in zig-zag printre cladurile invecinate...si pe terenurile altora. Doar daca se inteleg cu proprietarii si fac acces din pasaj in cladirile de birouri.

Re: Modernizarea statiilor de metrou aztec

Cand o sa avem si noi intrari la metrou din cladiri deja existente,...ca primii pasi, oarecum sunt la Unirii si Big...
Dar ma refer la cumpararea unui subsol si magazin de parter si transformat in intrare metrou, acolo unde structura si spatiu permit, ..pt a nu avea acces prin scari  din strada..
De genul celor de mai jos, una am incercat eu sa o dau eu exemplu ca intrare la Universitatii..
Stiu, vise, costuri mari...

Bine, nu zic de asta, ca e speciala

Si exemplu de intrare la Universitate
eminescu2.jpeg (200.11 KB; downloaded 2164 times)

Re: Modernizarea statiilor de metrou Robert24

Lasa libraria! Bag-o in banca!  :lol:

PS: Vezi ca la Londra multe din cladirile respective au fost construite sau reconstruite odata cu statiile de metrou.

Libraria are deja scara si subsol folosibil..trebuie doar spart peretete....de rezistenta.
PS. Stiu, dar tot vorbim de cladiri si consolidari pe traseu... uite o metoda in care se impaca si capra si varza...totul tine de ...$...$...$..

Re: Modernizarea statiilor de metrou TibiV

Frumoase poze.... :
Deci aşa poţi da anunţ "vând apartament cu metrou la scară" !  :lol:
Robert24 wrote:
Vezi ca la Londra multe din cladirile respective au fost construite sau reconstruite odata cu statiile de metrou.

Iată deci soluţia pentru tronsonul central M5...
Doar că pe banii noştri scrie BNR, nu Bank of England... :(

• sab
  • Posted:
  •  

Voi vreti sa creasca foarte mult costurile cu constructia metroului prin achizitionarea de cladiri adiacente si transformarea lor in intrari de metrou. Vise, taica, niciodata nu o sa vedeti asa ceva la noi. Noi nu prea facem lucruri elementare, absolut necesare, gen subtraversari de strazi si voi veniti cu "avioane" din astea...
Pana una alta, a inceput "modernizarea" statiilor de metrou. La U2 s-a schimbat tabla care acoperea gaurile din pereti provocate de infiltratii ;). Nu ne ocupam de cauza, rezolvam efectul...
u2.jpg (95.79 KB; downloaded 2134 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Inca o dovada ca a inceput marea "modernizare". S-au scos usile de sticla de la Unirii 1. Astept cu interes niste termopane... :twisted:
Usi sticla Unirii 1.jpg (49.06 KB; downloaded 2007 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou 133 313

Ciuga ciuga ce tristetea o alunga...  :lol: La cum arata locul cred ca nu vor aparea altele, cele anteriaore fiind loc de dat cu... flegma.

Re: Modernizarea statiilor de metrou ByOnu

Oricum erau cam inutile...

• sab
  • Posted:
  •  

Or fi fost inutile, insa faceau parte din istoria metroului, la fel si IVA. Cred ca era singurul loc unde se pastrasera aceste usi.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Goldmund

Pentru ca am vazut cateva poze cu intrari superbe de metrou din...Londra,
priviti intrarile de metrou din centrul Parisului, sau pe cele din Barcelona care sunt opere de arta, simple, dar opere de arta.  Noile intrari de metrou (de pe M4 de ex.) sunt execrabile, ca si cele vechi.  Nu stiu, daca cineva care decide ar lua cativa arhitecti mai umblati prin lume si ceva bani peste cei folositi acum pentru cutiile alea patrate din ciment(restul statiilor sunt destul de bine finisate!), sunt convins ca si la noi s-ar face ceva deosebit -interes din partea celor responsabili? Presupun ca nu!

Sunt curios daca exista poze cu statii de metrou care au fost refacute, modernizate dupa 1990/2000/2010...

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”