MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093358 views

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF andrei11

N-a disparut nici un CAF, ca si discutie despre motoarele electrice ma refer...Cautati-l ( CAF - ul, ca si discutie despre motoarele electrice ) la Discutii diverse despre Metrorex.

Re: Trenurile CAF TibiV

Postare de acum 5 minute pe forumul PeUndeMerg
Sunt acum în trenul de metrou 2309 Caf. Unul dintre pasageri aproape a rămas cu o bara de susținere ( ultima ușa, lângă postul de conducere spate). La o frână bara a ieșit din suport

Re: Trenurile CAF shoppy

Sa o preadea la cabina de conducere :mrgreen: .

Re: Trenurile CAF survola

subway guru wrote:
Trenul ala in cauza 'pe surse' a iesit din imobilizare...

Azi, pe la ora 09.00:
21564624353_b43794f8d8_b.jpg (164.63 KB; downloaded 2314 times)

Re: Trenurile CAF oache81

Da si eu am mers alaltaieri cu el exact dupa discutia de aici.

Re: Trenurile CAF subway guru

Noroc cu guru ca va mai da peste mana... :lol:

Re: Trenurile CAF survola

Adică ? Trenul a lipsit de la locul de muncă nemotivat, trei luni, apoi a apărut. Nu e nici o manipulare aici. Astea sunt faptele.

Re: Trenurile CAF aztec

Nope...nu e nemotivat.
Aici e misterul.
A fost la "doctor" pt control de rutina..
Numai ca in urma controlului...s-a ales cu o infectie intraspitaliceasca.

Pana nu aflam defectul si cauza lui...nu stim problema...doar ce s-a citit printre randuri din comunicate sau ce nu s-a spus in propaganda din presa.
E cineva sa ne spuna de ce a trebuit sa asteptam 3 luni sa vina o componenta si ce componente, care  a fost cauza defectului ?

Stire ziar.
Unul din trenurile CAF, numărul 14, stă în depou încă din august. Are mai multe probleme şi mai complicate, pe lângă suspensii”, au mai spus sursele.

Comunicat CAF
Referitor la trenul care se afla in depou din luna august, firma CAF a fost informata ca o piesa s-a defectat in decursul unei revizii. Facem precizarea ca termenul uzual de livrare in astfel de situatii este de 3-4 luni. CAF urmeaza sa livreze Metrorex una din osiile montate destinate noului lot de trenuri pentru a inlocui piesa deteriorata. Prin livrarea acestei piese, vom urgenta procedura pentru restabilirea operatibilitatii garniturilor CAF, respectiv repunerea trenului in circulatie.

Re: Trenurile CAF Imodius

Salut.Sunt nou pe forum dar v-am urmarit cu placere postarile.In legatura cu comunicatul firmei CAF lipseste esentialul.Revizia in care s-a  defectat piesa care a imobilizat trenul 1314-2314 a fost facuta chiar de CAF.Revizia facuta a constat in etansarea pierderilor de ulei la reductoarele tuturor trenurilor din parc iar in timpul operatiunilor un reductor a fost afectat.Acest reductor a fost inlocuit de curand si astfel trenul dupa o luna si jumatate  a intrat in circulatie zilele trecute.

Imodius wrote:
Revizia facuta a constat in etansarea pierderilor de ulei la reductoarele tuturor trenurilor din parc...

What  :?:  :o
De unde ai aceasta informatie  :?:
Daca e adevarata e grav.
Daca e falsa nu trebuia pusa pe forum.
Rog sursa informatiei ( daca e posibil ).

Re: Trenurile CAF Imodius

Am mai multi prieteni care mi-au spus diverse "povestioare"...............printre care si aceasta :oops:

Re: Trenurile CAF TibiV

Prieteni care lucreaza .. unde ?

:lol:  :lol:  :lol:
Gata, am descoperit, e prieten cu Frone  :lol:  :lol:
Redevenind seriosi,
Stimate coleg Imodius internetul e plin de gogomănii  de genul Frone sau reductoarelor care curg. De aceea am rugat daca puteti sa ne dati o sursa cat de cat credibila. Pana acum nu cunoastem nici un reductor care sa curga in halul acesta la CAF.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Nu cred ca este cazul sa o luam cu ironii...

Go to page:  1  ... 121 122 123 124 125 126 127  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463821 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”