Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098880 views

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 328

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Lipsa tramvaielor la infinit... n-avea cum sa treaca fara consecinte.  :twisted:
Intrebarea mea este... ce productivitate are acel combustibil ars acolo?
P.S. La anu' sa va asteptati la extrema ailalta. Orice faliment provine din ceva.
Asadar... cand vine criza... stim tapul ispasitor. Primaria.  :twisted:
P.S. Nu asa se salveaza Petromu'. Si nu asa reamintesti populatiei cum era cu cozile pe vremuri. Cat timp granita e open.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

"Primăria anunţă că traficul va fi reluat pe trei benzi pe sens în intersecţia Piaţa Sudului de duminică."

Trei benzi pe sens, dar un singur sens, nu? Spre centru.
Invers... pe Brâncoveanu?

De unde 6 benzi acolo? Poate de bicicletă...

Tâmpiți, tată, tâmpiți. Chiar nu mai există ingineri de transporturi?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BogdanSimion

"Primăria anunţă că traficul va fi reluat pe trei benzi pe sens în intersecţia Piaţa Sudului de duminică."  ... 5 minute.

Pe urma se revine la o banda :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

S-au luat masuri impotriva bizonilor care vin in valuri si blocheaza tot.E politie pe cat tine Oltenitei dinspre Big spre Vitan.Aviz amatorilor daca nu vreti sa ramaneti fara permis ,stati in benzi.
tsG4Igv.jpg (1.39 MB; downloaded 1758 times)
S1XueVU.jpg (1.42 MB; downloaded 1754 times)
Py01MkO.jpg (1.27 MB; downloaded 1754 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Scuze, sper sa nu supar pe nimeni... prea tare! Dar de ce se incapataneaza toata lumea sa o ia pe la Sudului?!?! Exista scurtaturi si alternative, alternative care poate sunt putin mai lungi, dar mult mai rapide.

Vedeti, asta se intampla cand stradutele nu mai sunt functionale ci doar niste parcari.  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Vitan / Viilor? :) Same story. Asa ceva se intampla cand lumea este fortata sa ia masina (634, 611 sunt niste glumite).
Oprescu, dupa cum ii spune si numele... a oprit transportul in comun.
Aici e cel mai rau, dar tot orasul este terminat. Si nici marele sistem al managementului nu rezolva situatia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@ByOnu
Da-ne si cateva exemple de scurtaturi sau alternative!
Dar sa fie viabile nu la plesneala!

O scurtatura buna de exemplu daca vii dinspre Vitan si in cazul meu trebuia sa ajung la Brancoveanu langa Budimex ,daca as fi luat-o pe la Piata Sudului (unde si locuiesc de altfel  :evil: )probabil ar fi durat undeva la 2 ore.Asa ca va propun urmatoarea scurtatura .De unde am bifat pe maps inceputul traseului pana la sfarsit ,am facut undeva sub 10 minute ,am intalnit vreo 4-5 masini,asta in cazul in care sunteti amatori de balaurit pe stradute(scurtaturi).
Apropo de pozele care le-am pus mai devreme,cu politia blocand liniile de tramvai se circula foarte prost in conditiile actuale ,dupa ce a plecat politia pe linia de tramvai s-au creat 3 benzi care bineinteles ca au muscat si din contrasens 1 metru .Se urca unul peste altul .Ti-e mai mare dragul sa stai pe balcon sa te uiti la ei (filme cu prosti  :lol:  )
Scuze pentru calitatea editarii dar uitasem sa va arat cum iesi din Vitan si intrii pe Mariuca.
Untitled333.jpg (541.65 KB; downloaded 1671 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Trebuie sa cunosti zona/cartierul pt a functiona trasee alternative, altfel risti sa te pierzi pe strazi.
Functional pt cei ce stau in zona.. pt mine din Drumul Taberei pana la iesirea spre Leordeni exista maxim 3 trasee...toate blocate.
Asa si la mine in cartier e blocata Valea Oltului zilnic.. Eu care stiu zona ajung rapid acasa pe stradute, unul care nu e din zona nu are de ales...decat sa se ia dupa mine, ca se rataceste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

neb1,  stiu foarte bine traseul dat de tine, l-am folosit deseori si este foarte OK daca esti "cunoscator" !

Dar traseul tau are alta problema: presupune ca ai ajuns deja pe Oltenitei...
Dar tocami asta nu reuseste nimeni sa o faca decat dupa muuuulta chnuiala...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Pe Vitan-Barzesti si pe Serban-Voda - Timpuri Noi, cozile au crescut foarte tare. Daca in ultima luna am folosit Vitan-Barzesti la dus spre Pipera si faceam aprox. 35 minute la ora 9:15, azi timpul a crescut la vreo 50 minute. Intorsul pe la Timpuri Noi chiar nu mai e viabil, acolo timpii de parcurs s-au marit si mai rau.
Interesant - testat azi - Pipera - Berceni via centru - Ferentari  :lol: . 45 de minute! Not bad ;)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Foarte bun traseul postat de neb1,acum depinde câte persoane îl utilizează ! ;)
P.S.: Dacă nu cunosti cartierul Berceni, la unele ore n-ai ce caută pe aici! :D

Ma gandeam sa ne combinam la un boeing ,ca la un elicopter suntem prea multi  :lol:  Lasand gluma la o parte ,am trecut azi de 5-6 ori prin intersectie si bate vantul .Fereasca ..cand o veni zapada .Nu se lucreaza mai deloc ,ma refer ca sunt muncitori putini,pana in 10 oricum .Acum pe seara agita unul un excavator in bezna aia din santier ,ce o face cu el nu stiu ca imi dadea impresia ca il regla ,tot ridica cuva sus-jos ,obsesiv.In rest bezna si balamuc.M-am mutat si pe paginade Facebook a domnului Pieptea (viceprimarul ) ca se tot lauda cu comandamente ,cu tot felul de vrajeli ieftine.Mai devreme am vrut sa fiu masochist si am venit din Pipera si am luat-o pe pe Vacaresti. Ma enervam si ma bufnea rasul :).Referitor la scurtaturi and stuff ,multa lume in masini pe google maps,inclusiv femei ( care ,SE STIE ! ca stau pe facebook de obicei :) )
@GPS  ,tinand cont ca ajung de cel putin 2 ori pe zi in Militari ,fac stradute de imi vine greata uneori. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

De Boeing-ul asta zici, @neb1?  :lol:

Evident ca Maps e la moda acum... ca e destul de precis. Eu l-am folosit azi dimineata cand am plecat spre scoala ca nu eram decis pe metrou sau 311. Eroarea Maps-ului a fost de 3 minute  :!:

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”