Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097011 views

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Ce aglomeratie....Am trecut pe la Piata Sudului venind pe Berceni, am stat 10-15 min sa trec, nu vreau sa ma gandesc ce este la ora de varf.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Trole

Problemele sunt foarte mari la Piata Sudului.
Am facut mai jos o schita a situatiei actuale a organizarii traficului. (Uitati tot ce stiati despre intersectia asta).
2015 10 14 Piata Sudului 1f.jpg (389.31 KB; downloaded 1981 times)

Cu cifre de la 1 la 6 sunt numerotate semafoarele instalate in prezent. Liniile galbene marcheaza locul de oprire pentru fiecare din cele 6 semafoare.

Aceste semafoare functioneaza in 4 timpi, in felul urmator:
Timp 1 – circa 45 s Semafoarele 2 si 3 verde, restul rosu – Acces din Calea Vacaresti in toate directiile.
Timp 2 – circa 35 s Semafoarele 1 si 3 verde, restul rosu – Acces din Soseaua Oltenitei (centru) in toate directiile.
Timp 3 – circa 30 s Semafoarele 4 si 6 verde, restul rosu – Acces din Strada Nitu Vasile in toate directiile.
Timp 4 – circa 50 s Semafoarele 5 si 6 verde, restul rosu – Acces din Soseaua Oltenitei (periferie) in toate directiile.

Datorita configuratiei restranse, tot fluxul de masini care tranziteaza intersectia trebuie sa incapa pe doua benzi pe sens, destul de inguste (portiunea cuprinsa intre semafoarele 3 si 6). Vedeti imaginea alaturata.
2015-10-14 21.37.01-1.jpg (234.4 KB; downloaded 1980 times)

'Capcana' de la intrarea pe Nitu Vasile (bretea) nu afecteaza fluxul de vehicule, deoarece e pozitionata dupa ce traficul se desparte deja in 3 directii. E mai mult o curiozitate… Vedeti pozele urmatoare.
2015-10-14 21.18.11-1.jpg (211.52 KB; downloaded 1981 times)

2015-10-14 21.37.09-1.jpg (191.95 KB; downloaded 1979 times)

In concluzie, de oriunde ai vrea sa traversezi Piata Sudului, ai 30-40 de secunde ca sa intri si aproape doua (2) minute de asteptare daca nu ai reusit sa intri de prima data... Sa ne miram ca la 20.30 traficul pe Bd. Tineretului arata asa...
2015-10-14 20.33.27-1.jpg (161.71 KB; downloaded 1978 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Deci cheia problemei este cât de repede pot face  şi acoperi PP1 de la Mega la pasajul auto şi la staţiile de tramvai...
Nashpa...
:(

Aici chiar ar trebui să lucreze în 3 schimburi, cu reflectoare....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Trole

Iar pe la 22:10 Calea Vacaresti arata asa...
2015-10-14 22.11.06-1.jpg (102.76 KB; downloaded 1934 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Am facut greseala sa imi iau masina astazi in drum spre birou. Venind dinspre Mihai Bravu (de obicei e aproape gol la ora 8), astazi era coada pana la pasaj. Am lasat masina acolo si am luat-o pe jos.

Aglomeratia ma deranjeaza mai putin, e o situatie exceptionala si aia e. Problema mea majora e cu leprele. Depasesc pe linia de tramvai, nu stau la semafoare si, astazi, circulau pe trotuar!! O masina era chiar sa ma loveasca. Este absolut incredibil ca exista asa ceva!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Pentru ca se intreba cineva cum e dimineata dinspre cartiere, pot spune ca e mult mai aglomerat decat atunci cand era foarte aglomerat.
De unde vin eu, sunt blocate : str. Emil Racovita, Al.Obregia si Nitu Vasile, cateva sute de metri (1,2...3? ..statii de ratb)
Iar apropo de RATB, intre rond Nitu Vasile si Secuilor erau 6 , in proportia 3x313,2x381 si 1x312. Intre Secuilor si tramvai, mai erau 2, 313 si 381.
Nici nu mai e nevoie sa spun ca 80% din calatori mergeau pe jos de la rond.
Ca o agravarea la asta, aproape in fiecare zi, gardul dinspre benzile masinilor si trotuarul de la santierul de la cimitir, e mai mereu indoit de vreun bizon, asa ca fluxul si asa mare de oameni care se strecoara prin acel pasaj de 1m, e gatuit.
IMG_20151015_080754.jpg (246.93 KB; downloaded 1887 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Ar trebui redirecţionat 381 pe Brâncoveanu, Şerban Vodă şi mai departe traseul normal.
Acum se vede cel mai bine lipsa de alternative spre nord: ai Vitan Bârzeşti - o mizerie, Niţu Vasile-Văcăreşti - o nebunie, Giurgiului-Şerban Vodă - haos.
Cumva, în perioada aceasta trebuie profitat de staţiile de metrou de la Apărătorii Patriei şi Brâncoveanu.
Bineînteles, manevra asta de închidere trebuia făcută în luna iulie, nu acum.  :oops:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Acum se vede ca Piscului spre Sala Polivalenta trebuia dusa cumva in Brancoveanu. Dar pentru ca nu putem sacrifica Oraselul... merge si subteran?

Sau si mai bine, trebuia sa se miste lucrarea de la Sudului in regim de maxima urgenta cum era normal. Iar pentru ce s-a facut pana acum... sa existe pedeapsa cu moartea.

• acp
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului acp

Daca marcajele din imaginile atasate sunt pentru montarea stalpilor, atunci trotuarul din fata complexului verde, cel mai aglomerat trotuar din zona, va deveni in curand inutilizabil.
14448960527960.jpg (470.75 KB; downloaded 1862 times)
14448960558391.jpg (568.14 KB; downloaded 1864 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bercenicity

Cred ca ar trebui desfiintate accesele care dau in trotuar si refacute ca iesiri de incendiu. Incurcau si inainte circulatia.
Mai sunt intrari si in capetele complexului

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

As merge si mai departe. Pe perioada critica facute niste sensuri unice cu cap. Ocolul pe hartie va fi mare, dar daca le fac cum trebuie, se va merge! Revin cu o schita mai tarziu.

In alta ordine de idei, ieri dupa-amiaza / seara, o cursa in 381 a durat in medie 4 ore, una in 313 in medie 3 ore si 15 minute, una in 312 si in 634 3 ore.
Fabulos!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

De aceea zic, măcar pe 381 să îl salveze. Cine vrea la BIG să ia metroul o stație de la Brâncoveanu :-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Toata problema e din cauza imbecilitatii, marlaniei, prostiei, lipsei de educatie a unora dintre soferi, care nu respecta nicio regula.

Pe Sos Oltenitei, de dimineata, erau masini pe 4 sau chiar 5 benzi!! Cele 2 normale, cele 2 de tramvai si inca una pe sensul celalalt. Normal ca toti astia se baga in fata celor cu bun simt si se inghesuie tot pe 2 benzi la un moment dat si blocheaza tot.

A venit politia si a stat pe linia de tramvai si astfel toti au trebuit sa stea pe cele 2 benzi. Intr-o ora s-a golit bulevardul!! A plecat politia, iar acum sunt iar pe 5 benzi si bulevardul e blocat.

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”