Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 895424 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate DAF SB220

Cred ca a fost cea mai mare prostie...daca vrei sa iei un 202 spre Cet Sud si tu ca calator nu stii ca statia nu mai e acolo, trebuie sa fugi dupa el si tot nu-l prinzi. Avantajele consta ca spatiul din fata acelui butic unde era fosta statie, nu mai e ocupata mai mereu incurcand circulatia precum si trecerea de pietoni. Acum si 216 are statie acolo. Doar ca, in fata magazinului Penny, chiar daca ai trecere de pietoni pentru a ajunge in statie, dar nu te lasa nicio masina sa treci. Incercati pe propria piele...

Editat de admin pentru abuz de greseli gramaticale!

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate georgica2704

Da cam bulversant, cam aceeiasi situatie cu trecere de pietoni periculoasa este si la Alexandru Obregia ,in statia din fata Lidl  pentru 73,125,202,232 si 312 . Vezi ca e CET Sud nu Vest  :lol:

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Robert24

DAF SB220 wrote:
Cred ca a fost cea mai mare prostie...daca vrei sa iei un 202 spre Cet Sud si tu ca calator nu stii ca statia nu mai e acolo, trebuie sa fugi dupa el si tot nu-l prinzi. Avantajele consta ca spatiul din fata acelui butic unde era fosta statie, nu mai e ocupata mai mereu incurcand circulatia precum si trecerea de pietoni. Acum si 216 are statie acolo. Doar ca, in fata magazinului Penny, chiar daca ai trecere de pietoni pentru a ajunge in statie, dar nu te lasa nicio masina sa treci. Incercati pe propria piele...

Editat de admin pentru abuz de greseli gramaticale!

Ai totusi de gand pana termini liceul sa inveti sa scrii corect romaneste???

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Florinds

cris_m wrote:
De joi, statia Ion Tuculescu (linii: 70;79;311) pe sensul spre Dristor a fost mutata cu 20 metri mai in fata. Inca nu imi dau seama de ce, intrucat era mai bine cun era inainte... in fine sper sa fie de scurta durata :roll:

A fost mutata din cauza accidentelor...

Staţia de autobuze „Şoseaua Iancului” va fi reamplasată.

Începând din data de 08.06.2015, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, staţia de autobuze “Şoseaua Iancului”, aferentă liniilor 101, 104, 335, 614, N102, situată pe Şoseaua Pantelimon, sens “Granitul”, va fi reamplasată cu cca. 70 m spre Bulevardul Chişinău.
http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=484

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

De cateva saptamani am observat ca s-au montat astfel de tablite in statii precum Vatra Luminoasa, Soseaua Campia Libertatii, Ion Tuculescu, Policlinica Titan etc (pe aceste trasee le-am observat, de restul nu stiu). In general se monteaza in statiile in care exista copertina din aceea "clasica".

Are cineva idee cine le monteaza? RATB-ul, PMB-ul sau vreo primarie de sector (din 2 si 3)?

Nota: la Vatra Luminoasa liniile sunt scrise gresit, intrusul fiind 634 care nu mai circula din martie pana la Obor...
14351448217510.jpg (177.51 KB; downloaded 4403 times)
14351448351011.jpg (341.44 KB; downloaded 4400 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Sunt montate de către cei care administrează aceste adăposturi care includ reclame publicitare. Am vazut angajatii firmei cum montau plăcuțelele în zona de nord.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate lenta1

O asemenea tablita se afla si la statia Calea Dorobantilor de pe Bulevardul Dacia sens Piata Romana.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate DAF SB220

Sunt in mai multe statii montate asemenea tablite...in principal, am vazut in sectorul 3.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Mare minune aseara in statia "Bd.Ficusului". O astept pe urmatoarea...la Horia Macelariu ...
DSC_0392.JPG (359.29 KB; downloaded 4035 times)
DSC_0393.JPG (325.78 KB; downloaded 4033 times)

Noua locatie a statiei Piata Sudului ,sensul spre Berceni.

WP_20151014_001 by popa george, on Flickr

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate TibiV

Victor92 wrote:
Mare minune aseara in statia "Bd.Ficusului".

Noroc ca pe forum nu prea sunt persoane care poarta tocuri.
Ele sigur nu apreciaza astfel de minuni... :D

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

Ar mai fi statia de la Dristor spre centru a lui 135 care nu are asfalt intre trotuar si carosabil. Trebuie sa te strecori printre gardul viu, ala care cred ca o sa-l faca zboare Negoita.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alchimistul

Casa de bilete cu program "prelungit"
Piata Arsenalului
image.jpg (1.43 MB; downloaded 3557 times)

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”