MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 434073 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 87

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Florinds

Din cate stiu, era sens unic...

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

N-am vrut sa intervin in discutie, dar asa e, era sens unic. Era pe undeva si celalalt sens. Trebuie sa stai sa analizezi un pic, au si sensurile acestea unice logica lor. Bine, nu pe toti îi avantajeaza, pe majoritatea insa cu siguranta.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei radudd

Da, a fost instituit sens unic justificat, insa atat timp cat nu exista spatiu pentru a doua banda. Se lucra stanga / dreapta pana in buza spatiul de traversare.
Inainte de marea defrisare a strazii Valea Ialomitei, aceasta panta (str. Dealul Macinului) avea bine-mersi doua benzi largi, evident pentru ambele sensuri.
Acum este suficient spatiu si pentru a doua banda, insa de ce s-ar opinti constructorii sa finalizeze.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei t530

Aleea Dealul Macinului avea 2 benzi pe sens in August 2011
Nedenumit.jpg (167.32 KB; downloaded 2737 times)

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei aztec

Nu era cu sens unic..nici nu se justifica dupa terminarea lucrarilor. Si asa este o "enclava". Zona.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Florinds

Pai nu inainte, in timpul lucrarilor.
Acum vreti sa spuneti ca ramane sens unic? Daca strada e mai ingusta ca inainte cineva ramane cu niste bani atunci...

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei aztec

Cu toate ca pe timpul lucrarilor este cu sens unic din pacate se folosea cu dublu sens...
M-am injurat cu cativa pe tema asta...pt ca nu era loc de doua masini si vizibilitate si ei veneau pe interzis.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Nu vad bordurile de pe cealalta margine deci este ceva temporar, trebuia sparta devierea ca sa poata inainta cu refacerea ca inainte. Deci no stress.

Aici s-a turnat asfalt pana la statia electrica. Astazi se indrepta pamant la statie pt parcari.

La 20:30
* 2 betoniere isi vâra continutul la Valea Ialomitei colt cu Drumul Taberei.
Nu imi dau seama daca umpleau vreun gol tehnologic sau o coloana forata...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Turnare panou perete mulat sau turnare radier in galeria pentru termoficare cu prefabricate. Depinde ce intelegi prin colt. In spatele parapetului dintre santier si devierea rutiera sau pe spatiul verde de langa/dintre blocuri.

In zona incercuita cu rosu
Nedenumit.png (867.39 KB; downloaded 2103 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Coloana CV interstatie RO-VA, ca la casetatii aia pentru care au lasat tevi nu cred ca s-au bagat. Eu ma gandeam la Raul Doamnei, raspunsul de sus se potriveste acolo.

Foreza era in pozitie orizontala la locul ei. Este posibil sa fi turnat beton pentru astuparea golului de la Unicredit.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”