Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
817 posts, 330983 views
📖 Pagination options
- ddrraagos
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
ddrraagos
02.10.2015, ora 08.10
02.10.2015, ora 08.10
TDR_1477 - Copy.JPG (1.58 MB; downloaded 5862 times)
TDR_1475 - Copy.JPG (1.3 MB; downloaded 5854 times)
TDR_1476 - Copy.JPG (1.19 MB; downloaded 5821 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Azi: utilajele de asfaltat s-au mutat de la Petrom putin mai incolo, in fata bazei de productie a firmei Tehnologica Radion
Azi: utilajele de asfaltat s-au mutat de la Petrom putin mai incolo, in fata bazei de productie a firmei Tehnologica Radion
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Se asfalteaza la baza rampei Dragomiresti, dar pe sensul celalalt. Se mai lucreaza si la trotuare in zona Alpine.
Se asfalteaza la baza rampei Dragomiresti, dar pe sensul celalalt. Se mai lucreaza si la trotuare in zona Alpine.
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
La rampa de la Chitila au turnat beton la nivelul solului saptamana trecuta.
Saptamana asta lucreaza la montarea armaturii verticale (cam 1 m deasupra solului) si cofraje.
Nu lucreaza in weekend. Ochiometric sunt in jur de 20 de muncitori. Se lucreza intr-un ritm bun.
La rampa de la Chitila au turnat beton la nivelul solului saptamana trecuta.
Saptamana asta lucreaza la montarea armaturii verticale (cam 1 m deasupra solului) si cofraje.
Nu lucreaza in weekend. Ochiometric sunt in jur de 20 de muncitori. Se lucreza intr-un ritm bun.
- Ahyle
-
Posted:
-
Ahyle
Azi era ceva activitate de asfaltare si verificari la rampa de la Dragomiresti. Am atasat 2 poze cu lucrarile pe sensul de mers spre Chitila. La rampa se faceau niste masuratori dar nu am apucat sa fac poza...
Azi era ceva activitate de asfaltare si verificari la rampa de la Dragomiresti. Am atasat 2 poze cu lucrarile pe sensul de mers spre Chitila. La rampa se faceau niste masuratori dar nu am apucat sa fac poza...
1.JPG (63.23 KB; downloaded 4701 times)
2.JPG (64.87 KB; downloaded 4700 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Rampa de la Dragomiresti are deja primul strat de asfalt cu exceptia unei mici portiuni de la baza. Se asfalteaza si la aceasta ora.
Rampa de la Dragomiresti are deja primul strat de asfalt cu exceptia unei mici portiuni de la baza. Se asfalteaza si la aceasta ora.
- argos
-
Posted:
-
argos
Asa e! Am fost in trecere pe acolo si nasul meu de ploiestean a simtit bitumul.. , dar cand am vazut rampa asfaltata nu-mi venea sa cred!
Atasez si eu trei poze pe langa cele surprinse de Ahyle:
Asa e! Am fost in trecere pe acolo si nasul meu de ploiestean a simtit bitumul.. , dar cand am vazut rampa asfaltata nu-mi venea sa cred!
Atasez si eu trei poze pe langa cele surprinse de Ahyle:
D1.jpg (197.21 KB; downloaded 4585 times)
D2.jpg (143.87 KB; downloaded 4586 times)
D3.jpg (154.75 KB; downloaded 4587 times)
- Ahyle
-
Posted:
-
Ahyle
Incep sa devin optimist in privinta folosirii rampei . Astazi se lucra de zor si pareau ca-s pusi serios pe treaba. Am facut cateva poze cu lucrarea dar sunt destul de similare cu cele de mai sus, asa ca nu are rost sa incarc pagina cu imagini.
Incep sa devin optimist in privinta folosirii rampei . Astazi se lucra de zor si pareau ca-s pusi serios pe treaba. Am facut cateva poze cu lucrarea dar sunt destul de similare cu cele de mai sus, asa ca nu are rost sa incarc pagina cu imagini.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-au inchis doua benzi pe pasajul de la Dragomiresti din cauza lucrarilor de racordare a rampei la drumul existent, asa ca nu mai exista banda de facut stanga spre Dragomiresti. Din cauza asta se formeaza cozi infrnale pana dincolo de A1. Pana la finalizarea racordului e bine sa evitati centura pe sensul A1-Chitila.
La rampa Chitila, stadiul lucrarilor din data de 10 Octombrie 2015 e urmatorul:
S-au inchis doua benzi pe pasajul de la Dragomiresti din cauza lucrarilor de racordare a rampei la drumul existent, asa ca nu mai exista banda de facut stanga spre Dragomiresti. Din cauza asta se formeaza cozi infrnale pana dincolo de A1. Pana la finalizarea racordului e bine sa evitati centura pe sensul A1-Chitila.
La rampa Chitila, stadiul lucrarilor din data de 10 Octombrie 2015 e urmatorul:
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
10.10
La Rompetrol-Lukoil s-a terminat de asfaltat curba, s-au mai facut ceva trotuare dar giratoriul tot nu este terminat.
10.10
La Rompetrol-Lukoil s-a terminat de asfaltat curba, s-au mai facut ceva trotuare dar giratoriul tot nu este terminat.
DSC03354.JPG (332.21 KB; downloaded 4255 times)
DSC03355.JPG (324.39 KB; downloaded 4248 times)
DSC03356.JPG (297.35 KB; downloaded 4249 times)
DSC03357.JPG (287.43 KB; downloaded 4249 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Dragomiresti, dupa cuma spus si Adrian.
Dragomiresti, dupa cuma spus si Adrian.
DSC03358.JPG (302.89 KB; downloaded 4262 times)
DSC03359.JPG (326.4 KB; downloaded 4263 times)
DSC03360.JPG (335.03 KB; downloaded 4263 times)
DSC03361.JPG (343.47 KB; downloaded 4262 times)
DSC03362.JPG (347.58 KB; downloaded 4262 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La Petrom s-a balastat si s-a asfaltat ce era sapat dar a aparut o noua problema, circulatia a fost deviata pe sensul nou pentru ca se sapa pentru inlocuirea unui canal, curba este foarte din scurt si e si un stalp acolo, deci inca un loc de blocaj, dupa cum a spus Adrian, evitati bucata asta de centura.
Pentru rampa Chitila, doua poze si de la nivelul solului.
La Petrom s-a balastat si s-a asfaltat ce era sapat dar a aparut o noua problema, circulatia a fost deviata pe sensul nou pentru ca se sapa pentru inlocuirea unui canal, curba este foarte din scurt si e si un stalp acolo, deci inca un loc de blocaj, dupa cum a spus Adrian, evitati bucata asta de centura.
Pentru rampa Chitila, doua poze si de la nivelul solului.
DSC03363.JPG (298.71 KB; downloaded 4262 times)
DSC03364.JPG (300.13 KB; downloaded 4260 times)
DSC03365.JPG (323.88 KB; downloaded 4261 times)
DSC03366.JPG (384.27 KB; downloaded 4261 times)
DSC03367.JPG (403.72 KB; downloaded 4264 times)
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Din cauza ploii la rampa Chitila liniste si pace azi.
Din cauza ploii la rampa Chitila liniste si pace azi.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Azi la 8 jumatate seara se asfalta pe rampa de la Dragomiresti. Poate da Domnul sa se deblocheze pasajul mai repede.
Azi la 8 jumatate seara se asfalta pe rampa de la Dragomiresti. Poate da Domnul sa se deblocheze pasajul mai repede.
📖 Pagination options