Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 616275 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Sunt convins că ai dreptate.
Altfel nu văd cum...

PS
Ai fost de serviciu, că nu ai mai intrat de mult ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Am fost de serviciu, am avut un Septembrie de kkt din toate punctele de vedere cu cate 4h dormite pe noapte, am inceput cresa, am fost bolnav, am fost de serviciu :), sunt de serviciu :) sunt blonav :D ... Chestii uzuale, de rutina :)

Got the idea? :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ai început creşa ?
Moşule ce tânăr eşti !
Eu am început facultatea....

Să îti trăiască iar ţie sănătate...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Si aici o sa vin diseara cu o completare la reportajul lui
@macheta218

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

TibiV wrote:
Ai început creşa ?
Moşule ce tânăr eşti !
Eu am început facultatea....

Să îti trăiască iar ţie sănătate...

Depinde...unii zic ca sunt batran si ca am intarziat cam 5-6 ani dar ma rog... ms de urari :)

On-topic -- s-a pus sina pe pozitie pe Pantelimon partea dinspre MM catre Baicului ... sunt curios cum or sa lucreze la virajul stanga, nu de alta dar nu prea au pe unde sa-l devieze. Banuiesc ca o sa-l devieze pe vechiul viraj stanga dinspre Iancului catre Pantelimon si la urma vor da drumul ambelor viraje ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Eu cred ca in week-endul asta sau in celalalt vor rezolva si curba dintre Pantelimon si Chisinau, ca sa aiba un efect cat mai redus.
Important e sa nu ploua.Oricum nu sunt de acord cu ce spun ca termina cu reabilitarea rutiera pana pe 21 cum e scris in pancarta din poze pentru ca au de rezolvat si semaforizarile pe noile bretele si la trecerile de pietoni.
Dar probabil ca vor fi gata cat de cat la sfarsitul lunii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Probabil pancarta e gandita sa faca lumea sa caste ochii la tramvaie si sa nu circule / sa nu se plimbe ca prin porumb gandindu-se ca "nu vine nimic". Pe Iancului mai parcheaza masini pe linie, nu au ingradit-o?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Pai de cine sa se jeneze sa nu parcheze pe linii? De banda aia galbena cu scris negru "politia locala"?

oache81 wrote:
Eu cred ca in week-endul asta sau in celalalt vor rezolva si curba dintre Pantelimon si Chisinau, ca sa aiba un efect cat mai redus.

Numai ca set 2 macaze de pe Pantelimon sunt nepantate, ba nu au disparut nici placile de la liniile vechi. Ceva se face si acolo, la zona aia, betona o cifa azi la niste borduri.
Maine e sambata si ploua. Mai e o saptamana juma' pana pe 21 (carosabil) respectiv doua saptamani pana pe 26 (tramvai).
Erau necesari bani dati pe inca niste panouri cu date nerealiste? Ca daca in viziunea primariei in interimat "finalizat" inseamna nisip Mamaia pe toate spatiile verzi... Nu pot sa ma gandesc la nimic din ce a trecut cuiva prin cap cu nisipul ala? L-am luat in mana, l-am maruntit... uscat il va duce vantul pana la Iancului. Ba pana in Militari cred.

Nu au facut aproape nimic in ultima saptamana. Cred ca ne prinde Craciunul fara tramvai.Traficul la ora 21 e infernal. Au asfaltat o banda sau 2 pe sensul spre Iancului. Pe partea cealalta nu am vazut. Sinele de tramvai sunt doar fixate pe pozitii cu distantierele alea de stau deasupra sa nu fuga.

Există însă și o veste bună pentru bucureșteni :
<<Până la sfârșitul lunii Noiembrie constructorul s-a angajat să finalizeze tronsonul cuprins între Șos. Iancului și Bulevardul Chișinău (inclusiv intersecția) ceea ce ar permite reluarea circulației tramvaielor pe Sos. Iancului și Sos. Pantelimon, până la intersecția cu B-dul Chișinău>>
Au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei într-un răspuns remis B365.ro

E uite asta pare a fi mai real decat 26 octombrie :P

Restul de Pantelimon peste circa 8 luni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Peste 8 luni? Sigur ca da... Numai daca mai si lucreaza anul viitor!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Voi chiar credeti ce anunta Primaria ????  Ar fi trebuit sa-i amendeze pe constructori acestor santiere cu 1 %  pentru fiecare zi de intarziere  fata de termenele pe care si le-au asumat.  Sa vezi atunci cum lucrau .
Asa suntem la mana lor si nimeni nu pateste nimic .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Problema cred ca nu e la constructor, ci la banii pe care i-a primit. Fara bani nu mai iti lucreaza nimeni pe degeaba.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Problema este ca de fapt Radionul cercetat nu vrea sa dea pe plisc care e problema reala. Si anume... DE CE nu a mai primit banii.
Raspunsul e la mintea cocosului. Ca i-a fost frica sa mai marce spaga, din cauza de prea mult flagrant.
Si situatia asta este prin multe locuri. Adica pe la multe lucrari. Si tot ce este implicat in ce sta pe loc si incurca lumea in momentul de fata as pune la zid si as mitralia. Exact ca pe tovarasul, fara mila si remuscare.
Dar daca nu e "uman" no problem. Exista si alte metode. In sensul ca mai incolo s-ar putea sa vrea ei sa dea pe plisc si sa aibe nimeni timp sa-i asculte.

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464038 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”