Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624168 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Şoc Şoc Şoc !!!!!!!
Ilustrate cu flori de camp
Am avut azi treaba pe B-dul Liviu Rebreanu, cam pe unde e parcul Titan & Alexandru Ioan Cuza.
Acolo e linie de tramvaiverde sau linie de tramvaicu flori de camp ? Poate n-am observat eu bine, pentru ca evident eram la volan.
Soc.png (539.69 KB; downloaded 3164 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

De la Cornel Pieptea citire:
Ultima porțiune din Bulevardul Liviu Rebreanu, între Aleea Barajul Dunării și bulevardul 1 Decembrie, va intra în sfârșit în reabilitare. În prima săptămână a lunii octombrie, Primăria Capitalei va încheia procedura de expropriere - circa 3951 mp de terenuri și 167 mp de construcții cu destinație comercială. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor pe bulevardul Rebreanu este de 86%, urmând ca în cursul anului 2016 lucrările să se finalizeze.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

O veste buna. Super!
Ia sa vedem ce au reusit talentatii astia:

Incident Liviu Rebreanu, 21.09 by Cristi M, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Incet,incet vine octombrie si tot nu se apuca..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Desi avem primar interimar si poate si al director economic, niciunul dintre ei nu risca, momentan, sa semneze ceva.

Da' grabiti mai sunteti!... Acu' mai conteaza o luna, doua in plus. Hai, pe bune! Plus ca mie nu-mi convine sa termine prea repede, ca nu o sa mai pot parca in fata la Lukoil. Na, c-am zis-o!

@ cris_m Kiss kiss, bang bang!  :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Pesimistule.
Acelaşi lucru puteai spune mai optimist: totul la fel.  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Ieri si alaltaieri au facut un sant transversal pe toata latimea strazii, in dreptul benzinariei Lukoil, sant prin care au fost bagate cateva tuburi de plastic.
Azi dimineata a fost ras refugiul de la Alba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu era oare mai bine sa curete intai muntele de pamant si sa faca drumul pe acolo, inainte sa distruga ceea ce este deja? Nu ca ar fi avut vreo utilitate refugiul ala...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Deci s-au apucat?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului psihodoc

Eu am sunat la dispeceratul Primariei Sector 3 pentru a anunta existenta gropilor din zona nemodernizata a B-dului Liviu Rebreanu. Peste doua zile erau astupate. Posibila coincidenta!? Oricum, dialogul cu dispecera a fost foarte placut, parea preocupata si a notat tot. Telefon: 0219854

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ciudat, intrucat bd. Liviu Rebreanu nu este in administratia PS3 ...

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”