Topic: Complexul de poduri de la Cernavoda
36 posts, 24658 views
📖 Pagination options
- macheta218
-
Posted:
-
Re: Complexul de poduri de la Cernavoda
macheta218
Partea a II a.
Partea a II a.
Arcade peste timp si ape. 210.jpg (431.78 KB; downloaded 5013 times)
Arcade peste timp si ape. 102.jpg (480.82 KB; downloaded 5005 times)
Arcade peste timp si ape. 106.jpg (468.58 KB; downloaded 4991 times)
Arcade peste timp si ape. 104.jpg (463.7 KB; downloaded 4995 times)
Arcade peste timp si ape. 151.jpg (436.49 KB; downloaded 4991 times)
Arcade peste timp si ape. 115.jpg (422.78 KB; downloaded 4994 times)
Arcade peste timp si ape. 114.jpg (431.83 KB; downloaded 4993 times)
Arcade peste timp si ape. 138.jpg (451.29 KB; downloaded 4990 times)
Arcade peste timp si ape. 150.jpg (419.9 KB; downloaded 4997 times)
Arcade peste timp si ape. 396.jpg (407.54 KB; downloaded 4991 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sa inteleg ca acea platforma pe care se merge ca pieton este noua, nu? Ultima data cand am trecut pe la Cernavoda (acum niste ani buni), nu-mi aduc aminte sa fi fost.
Interesant ca inca mai folosesc podul, cu toate ca pare cam... fragil sa spunem (cel putin asa mi se pare structura). A fost sau nu reabilitat inainte?
Sa inteleg ca acea platforma pe care se merge ca pieton este noua, nu? Ultima data cand am trecut pe la Cernavoda (acum niste ani buni), nu-mi aduc aminte sa fi fost.
Interesant ca inca mai folosesc podul, cu toate ca pare cam... fragil sa spunem (cel putin asa mi se pare structura). A fost sau nu reabilitat inainte?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu a fost reabilitat deloc, doar s-a remontat sina si catenara. De asemenea s-a refacut trotuarul pentru ca il furasera pasarile daunatoare.
Impresia ta ca ar fi fragil e doar asa, o impresie fara nici o baza teoretica, probabil amplificata si de frumusetea structurilor metalice de acum 100 de ani.
Nu a fost reabilitat deloc, doar s-a remontat sina si catenara. De asemenea s-a refacut trotuarul pentru ca il furasera pasarile daunatoare.
Impresia ta ca ar fi fragil e doar asa, o impresie fara nici o baza teoretica, probabil amplificata si de frumusetea structurilor metalice de acum 100 de ani.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Baza teroretica exista si este data de cate cicluri de incarcare / descarcare pot suporta - de exemplu - niturile.
Functionarea unui lant este data de rezistenta celei mai slabe za. De fapt semiza, dar o lasam asa, za.
Baza teroretica exista si este data de cate cicluri de incarcare / descarcare pot suporta - de exemplu - niturile.
Functionarea unui lant este data de rezistenta celei mai slabe za. De fapt semiza, dar o lasam asa, za.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
CFR Infrastructura - fecebook
23 februarie 2017
Reabilitarea Podurilor Dunărene avansează!
Podul Borcea, km 152+149 (92% execuţie)
Podul Cernavodă, km 165+817 (69% execuţie)
Viteza de circulatie va fi de 100 km/h.
CFR Infrastructura - fecebook
23 februarie 2017
Reabilitarea Podurilor Dunărene avansează!
Podul Borcea, km 152+149 (92% execuţie)
Podul Cernavodă, km 165+817 (69% execuţie)
Viteza de circulatie va fi de 100 km/h.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cateva detalii despre cum avanseaza lucrarile de reabilitare a podurilor, in topicul dedicat lucrarilor de pe coridorul IV feroviar: viewtopic.php?f=316&t=790&p=232390#p232390
Cateva detalii despre cum avanseaza lucrarile de reabilitare a podurilor, in topicul dedicat lucrarilor de pe coridorul IV feroviar: viewtopic.php?f=316&t=790&p=232390#p232390
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Lucrarea de reabilitare este finalizata? Care este vmax in urma modernizarii?
Lucrarea de reabilitare este finalizata? Care este vmax in urma modernizarii?
- MariusCFRBucuresti
-
Posted:
-
📖 Pagination options