Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614194 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Un mic sumar de prin Pantelimon.
La terminalul Granitul s-a eliberat amplasamentul de cat mai multe troace posibil dar nu se misca absolut nimic, pe breteaua unde trageau microbuzele se lucreaza la canalizare, buna parte din sant este si umplut, oricum microbuzele nu prea se deranjeaza de asta si tot intre pe bretea printre utilaje. E o mizerie de nedescris pe jos iar fauna nu face decat sa o accentueze si s-o scoata in evidenta.
Pe breteaua cu parcari de la Spitalul Pantelimon pana la Granitul se asfalteaza. Dar sunt portiuni lipsa din motiv de bizoni auto. Se asfalteaza chiar si pe langa capacele de canal din care ies cantitati generoase de abur de la termoficarea fisurata. Deci...
Deja au aparut cetateni cu initiativa in urma asfaltarii.  :twisted: Vezi poze.
De la Fundeni la Chisinau s-a lucrat pe la iluminat, posibil sa functioneze lampile mutate pe stalpii noi, n-as putea sa spun. S-au mai turnat cateva ghidaje pentru linii cu betonul ramas de pe la Iancului.
La Chisinau au venit macazele pentru Pantelimon, se sudeaza la Chisinau la macaze, pe breteaua Iancului-Pantelimon->Chisinau s-a lasat intr-un loc asfaltul cu tot cu fundatia drumului s-a crapat si a inceput sa sara bucati din el. Este gata devierea din rond pentru directia Doamna Ghica-Chisinau, nu este marcata, s-au pus borduri pe la refugiul de tramvai. Implicit nu s-au atacat liniile din rond. La macazele Chisinau cum am spus se sudeaza dar nici urma de armatura de fundatie, mai este pana la betonare.
Intre Chisinau si Iancului se lucreaza pe la linii, mai este destul de betonat.
De la macaz cu Iancului la Lalele pe directia spre Ziduri Mosi se lucreaza la linii intens dar totusi era un circ de groaza, o basculanta turna pietris pe la breteaua spre Iancului si tipau unii in disperare unii la altii, vreo 5 iar alti 7-8 se hlizeau de la distanta la ei. Traficul de ora 16 e de vis, cred ca am ajuns mai repede ca pieton de la Granitul la Iancului decat majoritatea soferilor. Iar in sens invers... nu mai spun. Ma felicit pentru alegere.
Scuzati lipsa reportajului foto, timpul este destul de limitat am anumite pregatiri de facut.
IMG1298.jpg (124.98 KB; downloaded 2586 times)
Cetatenii cu initiativa si-au rezervat singuri loc de parcare (neplatit). Nu au mai asteptat primaria.
IMG1299.jpg (132.14 KB; downloaded 2588 times)
Atentie cauciuc rau! Ham ham! Seems legit. Semnul de persoana cu dizabilitati nu era necesar, puteam sa sa prind si singur ca asta este opera unui handicapat.
IMG1300.jpg (119.66 KB; downloaded 2586 times)
Mai multe parcari unicat.
IMG1301.jpg (146.8 KB; downloaded 2587 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Asta se intampla peste tot, fara o lege o sa ajungem sa ne luam la bataie pe strada, am auzit ca prin sectorul 3 deja s-au impuscat cu pistolul cu bile.
Si in sectorul 1 unii blocheaza ilegal locurile de parcare ca au decis ca sunt ale lor, sau ca alea sunt doar pentru blocul ala sau ca au decis ca acolo nu e parcare.
Daca chemi politia zice ca sa va intelegeti si voi ca sunteti vecini, sau ca da la amandoi 200ron amenda pentru deranjarea organului/linistii publice.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Io zic ca treaba e foarte simpla, pe bulevarde (care tin de primaria generala) eu n-am vazut locuri de parcara platite. Ca sunt obiective de interes public pe ele, multe instituti si nu numai, deci este imposibil sa le aloci riveranilor. Alea pentru riverani dedicate sunt de obicei pe spate, dupa blocuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Au fost pana acum un an sau doi - locuri platite la bulevard. Intre timp s-a dat lege ca alea is publice, si acum asa e.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Ia uite domne ce zice tabla asta de pe Iancului (inainte de intersectia cu PdC)!

2015-10-02 17.24.28 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Wow !
Deci Radionii au terminat în doar 3 ani 1,5 km de linie de tramvai !....
Abia aştept ziua recoltei.... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Hai sa vedem cat se vor tine de cuvant. Luni intentionez sa dau o raita asa, pe la orele pranzului sa vad daca misca balaurii  :ugeek:

Spor !
Abia aştept rezultatele foto... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

PinkyHog wrote:
Ia uite domne ce zice tabla asta de pe Iancului (inainte de intersectia cu PdC)!

Si la P. Iancului am vazut-o...( azi, o fi fost de mai mult, nu prea ma  uit la...stâlpi).  :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Pe placa scrie ca va fi gata toata reabilitarea Pantelimon-Iancului.Nu prea cred.In rest chiar daca probabil se refera doar la Iancului cred ca e un lucru bun.Sper sa nu il desfinteze pe 36.Acum am vazut ca se refera doar la Iancului

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Circulatia tramvaielor nu poate fi reluata decat daca se termina portiunea de la Megamall  la Delfinului, corect ? Deci cu ochii pe aceasta portiune, inclusiv pe bucatica de 50 m de pe Chisinau.
Acum am vazut pozele colegului macheta218. Legatura cu Chisinau nici macar nu e sapata :
1) Credeti ca o sa termine in 3 saptamani ?
2) Pe unde o sa fie deviata circulatia ?
Oricum de ceva timp nu mai calc prin Pantelimon decat la ore anapoda, prefer B-dul Basarabia / Vergului cu tot cu ocolul de rigoare. E  mai avantajos ca si timp de parcurgere.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Am trecut si eu adineauri prin zona.
Loc de deviat circulatia ari fi, dar abia dupa asfaltarea celuilalt macaz.
Rondul s-a marit foarte mult in partea dinspre Iancului, este loc de 2 benzi temporare cat se va face groapa pentru liniile lipsa.
Daca se vrea sa se termine se poate termina, insa sigur se va intampa ceva "neprevazut" care va duce la intarzieri.
Cum ar fi ploaia sau ninsoarea sau vreo noua arestare.
Ideea e ca astazi 4 octombrie un termen de 22 de zile e plauzibil pentru ce mai e de facut, dar daca se lucreaza serios.
Faza e ca pe Pantelimon cica se va pune pamant si nu asfalt.
Sper sa nu apucam sa vedem copacei de 50 de cm cum am vazut azi pe alte trasee aflate de cativa ani in reabilitari.

macheta218, super poze, mulţumim.
Devierea circulației este simplă.
Capetele macazelor trebuie aduse la gata (cele pozate de macheta) şi circulația va fi mutată fix acolo.
Săptămîna asta pot termina macazele, şi după aia într-o săptămână se poate face racordul celor două macaze.
Timp este destul, doar să se mişte cu talent.
Singura treabă nashpa este că de joi revin ploile... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Am impresia ca rondul de la Chisinau va fi dezafectat si reconstruit ... asa imi da impresia toata forfota de acolo...

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”