Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1448 posts, 410967 views

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 104

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană 133 313

Da, pai ce era sa arunc eu cu cricul dupa unu azi dimineata. Vine Q7 pe banda cu intermitent verde pt dreapta depasind coloana de la semafor, intra pe rosul de inainte pe trecerea de pietoni, se crede pieton merge pe trecere pana in fata mea la banda 3, se aseaza dincolo de trecere si da semnal de stanga, unde avea interzis la stanga blocand banda 3 care pleaca pe verde de la semafor. Bine ca il am pe camera, ne mai intalnim.  :twisted: Lumea e mica.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană aztec

Poti gasi, in general 3 echipaje in intersectia ...ma rog giratoriu de la Virgiliu..mai sunt cateva la Pta Victoriei si altele pe traseul "oficial" chiar daca e pt presedinte, premier sau Oprea.
De unde alte echipaje sa se mai blocheze cu contraventii...poate noaptea cand mai fac filtre..
Sunt vateva echipaje pe Bucuresti..daca te gandesti ca sunt pe ture..mai au concedii..
Din pacate gandirea sefilor de la rutiera e gresita...am discutat personal acum cativa ani si spunea ca nu e nevoie de mai multi...ca sunt camere...

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană cobradinberceni

133 313 wrote:
Da, pai ce era sa arunc eu cu cricul dupa unu azi dimineata. Vine Q7 pe banda cu intermitent verde pt dreapta depasind coloana de la semafor, intra pe rosul de inainte pe trecerea de pietoni, se crede pieton merge pe trecere pana in fata mea la banda 3, se aseaza dincolo de trecere si da semnal de stanga, unde avea interzis la stanga blocand banda 3 care pleaca pe verde de la semafor. Bine ca il am pe camera, ne mai intalnim.  :twisted: Lumea e mica.

Daca-i trimiti filmarea lui Nightwolf nu se intampla nimic? :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană 133 313

La ce prind eu aproape zilnic in trafic pe camera n-ar avea timp nici Nightwolf cu toti colegii sai sa rezolve.  :lol:  :lol:
Plus ca nu cred ca functioneaza treaba asa. Alfel ar avea fiecare cunostinta a agentilor camera pe masina personala si am avea un buget mai mare ca Germania!  :twisted:
Si treaba nu merge asa. Fiecare semafor cu radar si basta. Te-a mancat... te-a taxat.  :twisted: Da' de unde...

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană Saint666

Ieri am vazut la ora 8 un politist dandu-se jos din MCV la Diham si intorcand toti nesimtitii de depaseau coloana prin stanga refugiului. As vrea sa vad asta zilnic... + amenda + permis + confiscare masina + 3 ani de munca in folosul comunitatii...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

serbanandrei wrote:
Din ce se vede pe teren ,mai mult ca sigur va fii disponibila o singura banda de circulatie pe sens!! Deja se parcheaza masinile in spic si se pierde o banda ,iar dupa cum stim noi soferul roman care este inventiv asa va ramane indiferent de semne.Deci  in urma modernizari bulevardelor  si liniilor de tramvai vor circula mai ales in trafic intens pe o singura banda.  Nu stiu cat de buna este solutia cu despartirea liniilor de tramvai fata de traficul auto cu borduri ! In toate capitalele europene civilizate  nu vezi  sofer sa mearga  pe linia de tramvai . La noi este invers.

Mda... la Viena pe un bulevard care se "varsa" in inelul central ai 1 banda + tramvai pe fiecare sens, ambele fiind benzi legitime de circulatie. Si se circula civilizat. Cam cum e pe Tunari.

Insa acolo daca in 1997 parcai ca tantalaul, iti blocau rotile si pentru deblocare plateai o amenda absolut usturatoare (ceva gen 80% din salariul lor mediu, daca mai tin bine minte). Cand iti ridica masina, plateai dublu amenda plus taxa pe fiecare ora in care masina statea la ei.

In '99 am platit cam 2000 de marci pentru un Cielo parcat aiurea intr-un sat din Austria.

Cand dam si noi amenzi in Bucuresti?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

serbanandrei wrote:
dupa cum stim noi soferul roman care este inventiv asa va ramane indiferent de semne.

Inventivitatea este invers proporțională cu amenzile... Sau direct proporțională cu lipsa lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Cand se ridicau masini se respectau semnele...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Îmi amintesc de un film de prin anii '80 cu Marlene Jobert, in care parcase aiurea în Paris, şi politia sălta maşina pe trailer, cu ea în maşină... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Politia poate da amenzi zilnic, doar ca le este lene.
Chiar daca nu le pot ridica.Dupa 5 zile de amenzi consecutive ti se ia sa mai parchezi aiurea.
Si sa se mai si execute silit amenzile nu sa fie doar asa de ochii lumii.

Deocamdata sa dea amenzile. Daca trece un an si nu le platesti, iti ajung la impozit. Stiu ca e in discutie o legislatie prin care sa te oblige sa achizi restantele inainte sa poti achita "la zi". Deci daca nu le vei plati, vei avea vesnic restante la impozite. Si asta pe respectiva legislatie ar inseamna ca nu prea mai poti avea proprietati in Ro.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Legizlatia deja functioneaza de mult, calculatorul refuza plata impozitului daca ai amenzi neplatite.

Mno, atunci ma scuzati, inseamna ca s-a aprobat, publicat si implementat deja  :oops:

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 104

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”