Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722793 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
aztec
E.. incurca peronul cu "fundatia"...
E.. incurca peronul cu "fundatia"...
0001.jpg (83.66 KB; downloaded 1666 times)
- TibiV
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a)
subway guru
Doar acolo unde lucrurile se misca semnificativ!
Doar acolo unde lucrurile se misca semnificativ!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Vor fi patru accese, doua in insula si doua pe Panduri, unul la caminul U si celalalt spre UCR.
Pasajul pe 'radiala' implica multe exproprieri si demolari, cred ca asta i-a speriat pe PMBisti...care ar fi sperat sa le puna in carca Mrex, dar n-a tinut 'fenta'...
Nu, s-au dus mai jos
Cota de referinta standard e cota NSS, care e la 1,10m mai jos...
Grosso modo cele doua statii sunt la fel de adanci, doar natura terenului si nivelul apei subterane NHs difera...
George wrote:
Din ce spunea survola, inteleg ca e un acces si langa Academia Militara, adica pe trotuarul cu cladirea? Daca da, e ok. Daca nu, mi se pare usor incomod, desigur nu e o tragedie. Pasajele viitoare ar putea fi o explicatie, intr-adevar, desi ele se vor construi - daca se vor construi - la mare adancime.
E o mare prostie ca nu s-a facut pasajul pe axa Bd. Drumul Taberei - Eroilor, astfel cum, cred, se semnase un contract si in mod sigur se pusese si un anunt de santier inainte de alegerile locale din 2008. Dupa care s-a oprit tot si s-a ratat si sansa concomitentei cu construirea metroului.
Vor fi patru accese, doua in insula si doua pe Panduri, unul la caminul U si celalalt spre UCR.
Pasajul pe 'radiala' implica multe exproprieri si demolari, cred ca asta i-a speriat pe PMBisti...care ar fi sperat sa le puna in carca Mrex, dar n-a tinut 'fenta'...
TibiV wrote:
Cred ca nici peretii mulati nu s-au dus la -24 metri...
Nu, s-au dus mai jos
survola wrote:
Din planuri reiese ca peronul la Eroilor 2 este la cota -16,96 fata de suprafata.
Poate nu le iese la centimetru, dar nu iese la -24 m cu siguranta
La Academia Militară, peronul este la cota - 17,45.
Cota de referinta standard e cota NSS, care e la 1,10m mai jos...
Grosso modo cele doua statii sunt la fel de adanci, doar natura terenului si nivelul apei subterane NHs difera...
- zapacitu
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Cred ca se pregateste sa dea vina pe DNA pentru nerealizare.
Daca nu se rezolva cu licitatia, "optimismul" inseamna ca se iau trenuri de pe M1 si M3. Super, inseamna ca vom avea intervale si mai mari de succedare, acelasi numar de calatori (spera el), profit mai mare.
Edit: mai multi calatori cu acelasi nr. de trenuri, am uitat scopul mutarii.
Cred ca se pregateste sa dea vina pe DNA pentru nerealizare.
Daca nu se rezolva cu licitatia, "optimismul" inseamna ca se iau trenuri de pe M1 si M3. Super, inseamna ca vom avea intervale si mai mari de succedare, acelasi numar de calatori (spera el), profit mai mare.
Edit: mai multi calatori cu acelasi nr. de trenuri, am uitat scopul mutarii.
-
- t530
-
Posted:
-
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Nu am citit interviu mai "degeaba". Practic, nu a spus mai nimic.
Nu știe, nu știe încă, nu are de unde să știe, dar speră să nu greșească.
Nu am citit interviu mai "degeaba". Practic, nu a spus mai nimic.
Nu știe, nu știe încă, nu are de unde să știe, dar speră să nu greșească.
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Se va folosi IVA daca nu vin trenuri. Haide sa avem noi magistrala aproape gata, ca de trenuri se face rost. exista zeci de trenuri disponibile care ar avea nevoie de foarte putina pregatire pentru a fi apte de traseu
Se va folosi IVA daca nu vin trenuri. Haide sa avem noi magistrala aproape gata, ca de trenuri se face rost. exista zeci de trenuri disponibile care ar avea nevoie de foarte putina pregatire pentru a fi apte de traseu
-
- t530
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a)
aztec
Urmeaza imagini cu o vizita istorica ...
Se verifica stadiul lucrarilor la metrou.
Nu pierdeti, in scurt timp...
Urmeaza imagini cu o vizita istorica ...
Se verifica stadiul lucrarilor la metrou.
Nu pierdeti, in scurt timp...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Trenurile vor ajunge evident pe la IMGB.
Va exista linie tehnologica Eroilor 1 - Eroilor 2 aproximativ pe langa b-dul Eroilor Sanitari, pe sub parc.
Exista deja amorsa prevazuta in statia Eroilor 1 de pe vremea constructiei ( decembrie 1979 ), se vede clar cand iese M 1 din statie spre Izvor.
Trenurile vor ajunge evident pe la IMGB.
Va exista linie tehnologica Eroilor 1 - Eroilor 2 aproximativ pe langa b-dul Eroilor Sanitari, pe sub parc.
Exista deja amorsa prevazuta in statia Eroilor 1 de pe vremea constructiei ( decembrie 1979 ), se vede clar cand iese M 1 din statie spre Izvor.
📖 Pagination options