MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 789164 views

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente shoppy

Mcosmin, cred ca gresesti, eu cred ca semnificatiile sunt defapt asa:
- foc alb aprins: ATP in functiune, se ignora celelalte focuri si se circula conform cu ATP
- foc alb stins: ATP scos din functie, se circula pe baza BLA sau pe baza ordinelor de circulatie completate de mana, semnate si inmanate personal de catre IDM in fiecare statie

Re: Accidente / incidente freyutz

ATP-ul nu se deconecteaza niciodata, este sistem de siguranta! Focul alb se aprinde doar in situatiile in care exista indicatie de libera trecere. Mai nou am vazut ca trenurile pleaca pe ATO si la culoarea verde, nu doar la alb + rosu. E o ciorba totala, nici eu nu prea mai inteleg mare lucru din talmes balmesu asta. Cat despre ordine de circulatie, nu stiu sa se fi facut vreodata asa la metrou. Pur si simplu se da indicatie prin statia radio si cam atat. In situatia cu foile semnate de IDM-ul fiecarei statii, gandeste-te ce ar insemna sa ai nevoie de libera trecere pe o trasa intreaga :)

Da, bine, sistemul ATP nu se opreste, dar focul alb stins ar trebui sa insemne ca un tren care nu are ATP poate circula dupa focurile de la BLA, asa functiona alternanta, acum nu mai e alternanta si se pare ca functioneaza altfel.
Da, o sa mearga pe statie pana o sa faca vreo duda, inainte toata lumea avea BLA deci nu aveau nevoie de statii.

Re: Accidente / incidente mcosmin

Cred ca exista un semafor la bordul trenurilor care spune de fapt adevarata "culoare" a semnalelor. Asta ar explica de ce nu are nici o logica semaforul extern, si de ce pe M2 nu mai exista semafoare.

Doar ca sistemul vechi (interfatat cu BLA) inca induce semnale de oprire atunci cand nu trebuie. Cred ca le este frica sa scape complet de rezervele IVA :P

Pai nu au cum sa scape complet de rezerve cu IVA. Fiecare depou de pe M1/M3 a ramas cam cu maxim 1 tren de rezerva. Saptamana trecuta cel putin, nu exista decat IVA (142-096-150) ca si rezerva pe M1/3, iar daca s-ar fi intamplat orice in cursul zilei, aceasta ar fi intrat imediat in M3. Pe M2 nu stiu situatia rezervelor.

Re: Accidente / incidente Cristy

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în fața metroului

Un bărbat a decedat, marţi, după ce s-a aruncat în fața metroului, la stația Grivița.  

Angajații au anunțat prin stație că circulația se face cu dificultate, pe magistrala 4, după ce o persoană ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se pe șine, în fața metroului, la stația Grivița.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost declarat decedat, după ce a fost surprins sub metrou.

http://www.b365.ro/o-persoana-s-a-arunc...US1ld.dpuf

Re: Accidente / incidente andreimetrou

Pai daca incidentul a fost la Grivita,atunci de ce se circula din 15 in 15 minute pe DR 2 - Piata Victoriei?

Re: Accidente / incidente zapacitu

@Cristy - ce ai scris e citat din B365? Nu de alta dar mi se pare dubios ca cineva sa fie "surprins sub metrou"; mai ales in contextul dat!

Re: Accidente / incidente Cristy

Da, era citat din B365 imediat dupa ce s-a produs incidentul. Probabil a fost o greseala de redactare a articolului.  :roll:

Din pacate baietii n-au facut o treaba prea buna ieri dupa incidentul de la Grivita. Inca se vedeau urme de sange si bucati de carne pe sine, traverse si pe clipsurile de prindere a caii de rulare. Nu era chiar cea mai prietenoasa priveliste :)

Re: Accidente / incidente zapacitu

Ieri sau azi? M-as fi asteptat ca ieri sa faca treaba de mantuiala ca sa elibereze repede terenul, urmand sa faca azi noapte curatenie generala. Eu asa as fi gandit...

Ieri, la 2-3 ore dupa incident

La 18:30 se circula normal.
Cred ca este primul pe M4, nu?

Re: Accidente / incidente survola

Asa cred și eu, de aceea postasem în topicul lui M4.

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”