MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724277 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 281 282 283 284 285 286 287  ... 613

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Asa se pare, ca in afara de Depoul Pantelimon mai apucasera sa faca si altceva la fosta M3.
Asta pana sa suceasca Ceausescu magistrala catre D2.
Poate ne lumineaza guru ce si cat. Cert este ca lucrarile au inceput dupa un proiect si s-au terminat dupa altul...

Re: Stiri despre proiect George

aztec wrote:
Mai adaugam unele imagini cu planuri sw statii, prezentate in sedinta CUTAT din 13 mai... nu am mai spat de mult si vad ca au mai aparut...
Macar sunt de anul asta.. si par ultima versiune(cu renuntare acces la patinuar de ex.)

Nu mi se pare ok la Academia Militara, accesele sunt numai in insula aceea inconjurata de trafic greu, va fi incomod pentru calatori sa ajunga la ele.

Re: Stiri despre proiect survola

George wrote:
Nu mi se pare ok la Academia Militara, accesele sunt numai in insula aceea inconjurata de trafic greu, va fi incomod pentru calatori sa ajunga la ele.

Călători care vin de unde? de la tramvai e ok, dinspre Panduri la fel, e şi o ieşire pe partea Academiei...

Re: Stiri despre proiect t530

De ce CV-urile de pe M5 au o forma de biserica sau gaura de cheie ?

Re: Stiri despre proiect andreimetrou

Cei de la Digi inca mai cred ca se construieste Raul Doamnei-Universitate?

Re: Stiri despre proiect aztec

Cert e ca se lucreaza alert macar in zona macazelor de la Raul Doamnei.
Cand se apuca si de statie.. se va vedea lumina de la capatul tunelului....

Re: Stiri despre proiect zapacitu

Nu e bai, avem V.Ialomâței - Erorilor.

Re: Stiri despre proiect andrei11

George wrote:

Acolo sunt proiectate si 2 sau chiar 3 pasaje subterane rutiere. Cred ca s-a tinut seama si de ele. Altfel ai dreptate, trebuiau mai multe accese acolo, care sa lege "insula" de oras.

Re: Stiri despre proiect George

Din ce spunea survola, inteleg ca e un acces si langa Academia Militara, adica pe trotuarul cu cladirea? Daca da, e ok. Daca nu, mi se pare usor incomod, desigur nu e o tragedie. Pasajele viitoare ar putea fi o explicatie, intr-adevar, desi ele se vor construi - daca se vor construi - la mare adancime.

E o mare prostie ca nu s-a facut pasajul pe axa Bd. Drumul Taberei - Eroilor, astfel cum, cred, se semnase un contract si in mod sigur se pusese si un anunt de santier inainte de alegerile locale din 2008. Dupa care s-a oprit tot si s-a ratat si sansa concomitentei cu construirea metroului.

Re: Stiri despre proiect andrei11

Nu, pasajele sunt prevazute sa fie peste linii, de aceea NSS - ul la Academie e asa de jos ( minus 18,45 metri ). ( Asta inseamna un bloc standard cu parter si 5 - 6 etaje ).
Accesul nu e langa Academie, e vizavi, in dreptul fostului Institut Pedagogic ( nu stiu ce e acum acolo ).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

S-a facut deja o mica sapatura acolo pe spatiul verde si s-a da de o increngatura de cabluri. Probabil va veni Vertatel curand acolo. Am uitat sa pozez la ultimul reportaj dar este.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Goldmund

subway guru,
superba radiografie a santierului de la M4. Ai putea si la M5 sa aduci date asemanator de exacte in legatura cu stadiul constructiei?

Re: Stiri despre proiect zapacitu

Am citit o afirmatie recent intr-un articol: Eroilor 2 chiar va avea peronul la -24m? Adica va fi mai adanca fara de suprafata decat Academia Militara?

Re: Stiri despre proiect survola

Din planuri reiese ca peronul la Eroilor 2 este la cota -16,96 fata de suprafata.
Poate nu le iese la centimetru, dar nu iese la -24 m cu siguranta  :D

La Academia Militară, peronul este la cota - 17,45.

Go to page:  1  ... 281 282 283 284 285 286 287  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”