Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Despre inelul median - "autostrada suspendata"

500 posts, 201062 views

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 36

📖 Pagination options
Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata andrei11

Din ce stiam eu str Popasului si A 3 nu vor avea nici o legatura. Poate ma insel. Daca Nightwolf a spus de Gherghitei cred ca stie el ceva. Si e mai logic cu Gherghitei, dar trebuie pasajele auto propuse ( si ) de mine.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata shoppy

Da, pe langa Gherghitei inca o denumire o sa mai intre cu forta in vocabularul nostru, Fabrica de Gheata.
Eu propun sa se dubleze Fabrica de Gheata si apoi sa se ajunga in Gherghitei pe un traseu alternativ.
Nighwolf zice si el ce scrie in planuri, deocamdata nu se vede nimic la Popasului dar e pasaj si se poate rezolva cu doua giratorii, cum s-a facut pe A2 la Cernica.
f.jpg (268.92 KB; downloaded 3696 times)
p.jpg (135.18 KB; downloaded 3696 times)

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Bogdan MD

E prevazut nod la Popasului cu bretele care dau intr-un giratoriu mare aflat fix cu pasajul A3. Nu trebuie sa imaginati nimic acolo, au facut-o deja altii ;)

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata TibiV

Perfect adevărat. :D
Vezi punctul 1.3.2.2
Pandele e "di vină"...   :lol:
traseu.jpg (101.02 KB; downloaded 3566 times)

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata andreimetrou

Chiar era nevoie de nodul rutier de la str.Popasului in Voluntari?

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Mircea G

andreimetrou wrote:
Chiar era nevoie de nodul rutier de la str.Popasului in Voluntari?
Desi nu suport zona si oamenii din zona , cum zid nu se poate face , nod rutier este mai mult decit ok .
1. Se distribuie intrarea in Bucuresti pe zona de nord si partial centru
2. Se distribuie intrarea in Bucuresti , spre Colentina , Pantelimon
3....si astea doua reduc traficul pe intrarea efectiva in oras ...
dar 4.... cu mentiunea sa se faca si strazile necesare din nodul rutier spre bulevardele respective .

Din câte ştiu Pandele vrea să lărgească  Popasului la 2 benzi / sens.

Şi nodul este important.
Zona s-a dezvoltat mult şi este în extindere.
Cei care locuiesc acolo şi au jobul în Colelntina Pantelimon, sau în centru  trebuie să iasă fie  spre est în Andronache, fie spre Vest, în Pipera şi Petricani.

Aşa că Popasului se ambuteiaza în fiecare dimineață şi in fiecare seară.

Am doi colegi care stau în ansamblul de case de pe Popasului, cel pe lângă care trece A3 razant (unde va fi giratoriul sub A3) şi vorbesc din experientă.

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata Sorin62

Tocmai, dacă deja este aglomerație mare pe Popasului acuma, cum o să fie după ce se descarcă A3?
Și chiar presupunând că se lărgesc Popasului și Emil Racoviță la două benzi pe sens, acestea unde se descarcă? Emil Racoviță în Șos Buc-Nord, iar Popasului în Bdul Eroilor?

Nodul Popasului este important ca un nod secundar, precum cel din strada Gherghiței. Ele nu pot prelua un volum mare de trafic, deoarece descărcarea lor se face în final tot în Șos Colentina și respectiv Petricani/Șos Nordului.

Singura soluție fezabilă de preluare a unui segment important de trafic din A3 în zona urbană este realizarea urgentă a porțiunii nordice a inelului median, de-a lungul căii ferate Buc-Cța, măcar între Șos Colentina și Pajura/Bucureștii Noi. Ideal ar fi să avem descărcare până în Pantelimon la est și până la Ciurel la vest dar astea sunt vise... poate peste 30 de ani...

"Realizarea urgentă a porțiunii nordice a inelului median, de-a lungul căii ferate Buc-Cța, măcar între Șos Colentina și Pajura/Bucureștii Noi. "

De acord cu tine.

În privința Popasului, eu nu văd nodul ca o descărcare pentru A3, ci invers, ca o scurtătură pentru traficul local, care în loc să bântuie vreo 7-8 km până în București va parcurge doar jumătate din distanță şi va degreva  Petricani/Sos.Nordului şi Andronache. Nu şi Colentina, este adevărat, dar decât să am 8 km x 1000 de maşini, mai bine am 3,5 km x 1000 de maşini...

Sorin62 wrote:
Singura soluție fezabilă de preluare a unui segment important de trafic din A3 în zona urbană este realizarea urgentă a porțiunii nordice a inelului median, de-a lungul căii ferate Buc-Cța, măcar între Șos Colentina și Pajura/Bucureștii Noi. Ideal ar fi să avem descărcare până în Pantelimon la est și până la Ciurel la vest...

Da, bravo, asta e solutia, dar ma tem ca e prea scumpa...

Re: Visul lui Oprescu - autostrada suspendata shoppy

Stavilarul de pe Balta Pipera pe care trece Emil Racovita nu permite largirea la 2 benzi, iar pentru Popasului nu trebuie mutate decat o LEA de 110kV si un canal de irigatii, le urez succes.
Nodul are sens, altfel toti cei din Pipera si Voluntari ar trebui sa mearg pana la CB, si asa autostrada se dubleaza ca o strapungere pana la CB.

:?:
Nici stavilarul nu constitue o problema, nici LEA sau nu stiu ce ( fost ) canal.
Unii dintre voi n-ati prins, dar eu stiu de LEA pe chei pana prin zona Timpuri Noi, nu mai vorbesc pe la Semanatoarea. Mie mi-e frica de case ca nu se poate largi Emil Racovita  & restul, nu de stavilar si LEA.
O proba de foc pentru LEA va fi si la Pasajul Nicolae Grigorescu - de pe acelasiinel median.

Da, asta am spus si eu, la stavilar latimea baltii e in jur de 100 metri, care e problema sa mai construiasca o sosea paralela cu cea existenta si sa faca un pod peste o apa de 100 m latime ?

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 36

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433417 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”