Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614603 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:  :lol:  :lol:
Şi eu care credeam că am nimerit la grădiniță !... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

DE TOATE PENTRU TOTI ( vedeti ca e ultima rubrica ) / Comunitatea Metrouusor ( mai pe intelesul tuturor unde e "Clubul Flacara  Rosiatica" ), dar nu  va duceti la Club, cautati Sa ne cunoastem mai bine ma gasiti in pagina 3.  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Adevarul e ca ar fi bun un cap de tramvai la intersectia Sos.Cernica-Soseaua de Centura daca tot au pus pietre acolo sa blocheze intersectia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Evident, dar chiar crezi ca ne asculta cineva ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Am facut poze. Putin mai tarziu le postez :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Va rog sa ma lasati cu tramvaiul 28 ca imi aminteste de copilarie, de pe vremea lui Lenin...  :twisted:
In alta ordine de idei azi intre 7-8 se circula nesperat de bine intre Coubertin si Delfinului.
A venit intr-adevar sina pentru ambele sensuri fata de ce e in reportaj, dar mai este destul la fundatii. Deci aia cu "in octombrie circula tramvaiul"... e pamflet. Poate doar sa dea un rasol maxim.

cris_m, ultima poză tranşează problema problema intersecţiei.
Model Piata Sudului.

Imediat si ultima parte ca nu mai am loc de upload pe forum... Flickr o sa fie baza de acum  :?

Mulțumim pentru poze, foarte bune !...
Dacă nu o fi 1 octombrie, atunci cel târziu 15 octombrie.
Restul până la Granitul, Dumnezeu cu mila...

Pe Chișinău este clar, au  săpat doar cât să poată instala noile macaze. Restul... când o avea primăria bani...

Clar! Nu stiu de unde a venit prostioara cu reabilitarea si pe Chsinau pe motiv ca apare ca segment in modernizare (cu galben pe hartile RATB). Se recurge la aceasta metoda grafica, deoarece oamenii ar fi indusi in eroare de ce pe Chisniau merge tramvaiul ( pe hartile RATB cu rosu) si pe Pantelimon nu (nu se opreste brusc in boscheti ca doar nu e aurolac  :lol:  ). Practic se marcheaza cu aceeasi culoare si segmentul care cade victima colaterala in timpul lucrarilor.

Legat de rond, bucla de intoarecere e out definitiv. Eu prevad ca schema de lucru va fi urmatoarea:
-vor face macazele pe Chisinau, cele din postarea 3
-concomitent se realzieaza linia intre macazul de la Mall si cel de pe Pantelimon
-dupa aceste 2 etape se pune sina intre macazul Chisinau si Pantelimon, traficul fiind deviat pe macazele asfaltate in prealabil
-final: se da drumul la tramvaie
-restul:  :popa:

Am trecut si eu adineauri prin zona. Nu stiu cum vor rezolva in rond a Delfinului. Pe acolo trebuie sa treaca 4 linii dinspre Chisinau 2 spre Pantelimon 2 spre Iancului si o sa cam incurce rau de tot circulatia. Sper sa le puna pe toate 4 din prima sa nu faca deranj de 2 ori. In rest mi s - a parut cam ciudat ca nu era nimeni pe acolo la 21 30. M - as fi asteptat la ceva miscari de trupe daca tot se grabesc. Oricum dupa ce termina de turnat betonul si asfaltul peste sina abia de atunci se poate considera ca ar fi posibil sa termine in 2 saptamani pentru ca mai urmeaza sa scoata surplusul de asfalt, sa monteze stalpi si linia de contact si sa faca refugiile cat de cat. Nu m-am uitat daca pe Iancului sunt gata de tot (ultima data cand m - am uitat lipseau placile care trebuie taiate) si daca au scos surplusul de asfalt de pe sine.

Despre Iancului am zis si in ultima postare din reportajul foto: au ajuns cu curatatul asfaltului aproape de Piata. Refugiile si restul sunt si ele gata. Tramvaie sa avem, ca ele sunt baza.  :P

Ceva progrese ? N-am mai avut treaba in partea aia ca sa ma duc sa ma uit singur de duminica incoace.Ieri am stat 25 de minute sa-l astept pe 36 care are timp de succedare la RATB pe site de 15 minute.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Progrese? Noi avem nevoie de miracole, nu de progrese, la cum stau lucrurile.  :twisted:
De exemplu, miracolul transarii chestiunii parcajului Granitul. Se mai face au ba. Ca sa se poata face terminalul tramvaielor.

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”