Topic: Refacere covor asfaltic
1070 posts, 361942 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Refacere covor asfaltic
Adrian Rosca
Treaba cu 3 benzi +1 a functionat doar o scurta perioada de timp, de la finalizarea covorului asfaltic pana la remarcarea drumului. O lunga perioada de timp au fost 2 benzi + 1.
paca wrote:
... si coada la semafor s-a dublat
De ce nu or fi lasat 3 benzi + una de intrat pe Sisesti ?
Treaba cu 3 benzi +1 a functionat doar o scurta perioada de timp, de la finalizarea covorului asfaltic pana la remarcarea drumului. O lunga perioada de timp au fost 2 benzi + 1.
- paca
-
Posted:
-
paca
Asa e. Speram sa trasese 3+1 ca era mult mai bine.
2 benzi pe sensul de intrare pe Sisesti nu folosesc nimanui.Nu se intra decat de pe o banda. A functionat cu o banda pe partea aia ani de zile fara nici o problema.
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-a finalizat asfaltarea pe str. Tony Bulanda, atata ca nu s-a remarcat cu o mica exceptie in capatul spre Vatra Luminoasa.
PinkyHog wrote:
In sfarsit, se asfalteaza strada Tony Bulandra din sectorul 2. Este cea pe care ajung trolebuzele la depoul Vatra Luminoasa.
S-a finalizat asfaltarea pe str. Tony Bulanda, atata ca nu s-a remarcat cu o mica exceptie in capatul spre Vatra Luminoasa.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
E pe la gaze treaba asta cu asfaltarea pe Bulandra, cu poze. Conexata cu gazele de pe Maior Coravu.
E pe la gaze treaba asta cu asfaltarea pe Bulandra, cu poze. Conexata cu gazele de pe Maior Coravu.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, acum am vazut poza din 29 august, cu scris mic in josul ei
Da, acum am vazut poza din 29 august, cu scris mic in josul ei
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Pe Sos. Panduri incep sa asfalteze pe unde au trecut gazarii.
S-a barbierit 1 banda
Pe Sos. Panduri incep sa asfalteze pe unde au trecut gazarii.
S-a barbierit 1 banda
- merlin__wizard
-
Posted:
-
merlin__wizard
in schimb atentie ca sapa gazarii pe 13 septembrie in sensul spre centru pe bucata critica intre Sebastian si Progresului. Ocoliti zona
in schimb atentie ca sapa gazarii pe 13 septembrie in sensul spre centru pe bucata critica intre Sebastian si Progresului. Ocoliti zona
- someone
-
Posted:
-
someone
Azi s-au apucat de plombari pe Prelungirea Ferentari. Cred ca si-au programat lucrarea in mod special, ca sa prinda ploaia. Am stat toata vara asa, cu gropanele, si nu i-a interesat. Si e perfect acum, toamna. La primavara vor apare iar, si mai mari. Meseriasi.
Azi s-au apucat de plombari pe Prelungirea Ferentari. Cred ca si-au programat lucrarea in mod special, ca sa prinda ploaia. Am stat toata vara asa, cu gropanele, si nu i-a interesat. Si e perfect acum, toamna. La primavara vor apare iar, si mai mari. Meseriasi.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-a pus pamant in alveolele de pe trotuarele sos. Gh. Ionescu Sisesti.
S-a pus pamant in alveolele de pe trotuarele sos. Gh. Ionescu Sisesti.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Avem si copacei plantati in alveolele trotuarelor sos. Sisesti, iar acum se lucreaza la completarea stalpilor de iluminat. Mai e putin pana la finalizarea completa a lucrarilor.
Avem si copacei plantati in alveolele trotuarelor sos. Sisesti, iar acum se lucreaza la completarea stalpilor de iluminat. Mai e putin pana la finalizarea completa a lucrarilor.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
^^ Cativa dintre stalpii de lumina aveau suporturile pentru becuri, montate in V, rotite in plan orizontal, probabil de la vant.
Crad ca le repara acum.
^^ Cativa dintre stalpii de lumina aveau suporturile pentru becuri, montate in V, rotite in plan orizontal, probabil de la vant.
Crad ca le repara acum.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Nu am vazut sa se umble la stalpii rotiti ci doar la cei lipsa si la cei distrusi in urma accidentelor rutiere.
Nu am vazut sa se umble la stalpii rotiti ci doar la cei lipsa si la cei distrusi in urma accidentelor rutiere.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
S-a finalizat de vreo doua saptamani covorul asfaltic de pe Grivitei in zona afectata de lucrarile de la teava de gaz.
S-a finalizat de vreo doua saptamani covorul asfaltic de pe Grivitei in zona afectata de lucrarile de la teava de gaz.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination