Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216758 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

De acord cu ei, cu conditia sa avem inel median si intel central cu 3 benzi pe sens si intersectii fluente, plus DNCB la standard de drum expres. N-as fi nebun sa merg prin centru cu 20 de semafoare si cozi interminabile daca as avea o alternativa. In niciun oras vestic nu ai pietonal in centru fara sa ai alternative si pentru automobile; doar la... rusi... am vazut asta: ditai bulevardul lasat pustiu doar ca sa zici ca ai pietonal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ionutmar

Au inceput sa reinstaleze schelele pe pilonul central.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

S-a schimbat primarul :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pana la urma si daca fac doar podul din cauza ca PUZ-ul e anulat ar fi un castig, pentru ca ar deschide portiunea de Splai de pe malul stang al raului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex1968

Da, cu conditia sa faca si bretelele de acces, inclusiv de pe Dambovitei spre Virtutii, directia Crangasi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

zapacitu wrote:
De acord cu ei,......plus DNCB la standard de drum expres.

Adica toate intersectiile sa fie rezolvate asa cum trebuie, nu magariile care le-au facut in Nord ( Mogosoaia, DN 1,  Autostrada A 3, Tunari, Stefanesti, DN 2, Pantelimonul, Cernica,  Autostrada A 2 ). Pe astea ( adica intersectiile respective ) trebuie sa le refaca de la 0 ( zero ) daca vor sa se laude ca in Nord au drum expres. Ca la ora actuala nu au, desi ei vor sa spuna ca da.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

ionutmar wrote:
Au inceput sa reinstaleze schelele pe pilonul central.

Asta este foarte bine. Se lucreaza la inaltarea pilonului central in forma de H ?

:ED38:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

Stie cineva cate benzi pe sens o sa aiba Podul Hobanat Ciurel?
Mie mi se pare ca ar avea 2 benzi pe sens, dar undeva am citit ca legatura de viteza dintre Splai si A1 ar avea 3 benzi pe sens. Inseamna ca cele 3 benzi vor fi si pe pod, sau se termina o banda sau doua inainte de pod, cand se trece de la vest -> spre est, peste str Virtutii?
Pod hobanat Ciurel
pod-hobanat-80pc.jpg (98.07 KB; downloaded 2855 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Acum pe bune, ai citit Capitolul "Documentatia tehnica" a topicului ?
Scrie acolo, te las singur sa descoperi.
Exista doua  posibilitati :
1) Din nebagare de seama n-ai citit-o, o citesti si te lamuresti.
2) Nu stii sa citesti desenele tehnice ( ca doar nu sunt picturi, ca sa stie toata lumea ce reprezinta ), spui ceva de genul "Oameni buni, imi pare rau, dar eu nu le am cu desenele tehnice", nu e nici o suparare, si cineva o sa-ti sara in ajutor, proprabil chiar eu.
Asadar unica sursa a noastra pana acum e un desen la "Documentatia tehnica" la PUZ - ul lucrarii desenul 2 cauti sectiunea A 8 - SPLAIUL INDEPENDENTII. Daca nu te descurci cere o mana de ajutor. :D
Repet, vezi ca e in cadrul desenului 2 din PUZ.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rocklee

Ce echipament de munca au baietii 8-)  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Nu mai pozati si voi muncitori neechipati corespunzator ca ii creati probleme constructorului si o sa dea dispozitii la paznici sa ne fugareasca.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Atata timp cat te afli pe domeniu public, nu au ce sa-ti faca! Sa nu te aventurezi si sa intri peste ei sa le faci poze...atunci chiar o sa ai probleme  :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Daca tu vrei sa vii cu politia ca te-a imbrancit si injurat un prost care dupaia sa se milogeasca de tine ca asa l-a pus sefu si ca are copii acasa care nu are de mancare...
Si vezi ca politistul poate sa fie unu batut in cap care sa o rezolve simplu dandu-va la amandoi amenda pentru deranjarea linistii publice si dupaia ce faci, te duci pe la tribunal pentru 200ron?
Hai sa fim si noi intelegatori ca o sa ne fie la toti mai bine, suntem pasionati de santiere nu inspectori de la ITM.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Gabi23

Am revizuit postarea, ești mulțumit acum? Într-un fel ai dreptate, dar ideea era că ei au dorit să fie fotografiați că muncesc și nu freacă menta ca alții. Așa, dacă postezi niște poze de duminica să zicem, pe un șantier pustiu, vine x și y comentează ”ete bă nene nu e nimeni pe șantier, nu lucrează etc.”... Să trucăm realitatea? Alții se ocupau de așa ceva, pixeli albastrii s.a.  ;). Pe mine unul nu mă interesează, cine e responsabil și de ce nu are  muncitorul respectiv, cască sau alte echipamente de protecție, e problema lui, e siguranța lui în joc...

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”