MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724771 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 278 279 280 281 282 283 284  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) George

Chiar groapa asta din poza imediat anterioara de ce a ramas? Ca e singura din zona si de fiecare data cand trec ma mir ca nu o astupa...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) p55d

Acolo nu au facut hidroizolatia la galerie. De ce nu stiu.
Asa ca acolo vor sapa si scoate tot, inclusiv umplutura temporara pe unde trec acum masinile si care e foarte rupta. Presupun ca vor devia strada mai pe langa bloc, acolo unde acum e totul curatat si curat. Vom vedea in luna urmatoare desi nu se grabesc de loc. Probabil asteapta iarna pentru hidroizolatii.
Tot acolo in curba a aparut o foreza - poate e vreun acces de construit pe sub intersectie ?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) URANUS

Foreza e acolo pentru ca in curand va executa coloane forate pentru CV.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

Discutii periculoase. O cometa printre stele.
Mai marii primariei, guvernului, noii ordini mondiale, ordinul nu stiu carei stele si asa mai departe cunosc faptul ca mai devreme sau mai tarziu, conform noilor tendinte in constructia pasajelor rutiere vor apare 2 pasaje cam asa cum le-am desenat eu ?
Nu intamplator am pus intrebarea aici, la "Discutii generale: M5"
Daca ma intreaba cineva pe ce ma bazez, îi voi spune ca si sotul doamnei din imagine gandeste la fel. Si daca sotul doamnei din imagine e in stare de asa studiu de fezabilitate, ar cam trebui sa ne dea si noua de gandit. Am spus, Io*, de la sine putere.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

N-auzi domnule ca la Chisinau pasajul subteran vine in lungul soselei Pantelimon? Si apare in buget pe anul asta. Pai pasajele se fac pe fluxul cel mai mare, sa fie lucrarea cat mai mare. Si ca asa s-a apucat moda de pe inelul central... de pe vremuri.  :twisted: Dar ce atata graba. UE ne ameninta cu taierea fondurilor europene pe motiv de... xenofobie. Sunt niste chestiuni grave la mijloc. Toata lumea a luat-o razna. Pasaje la sf. asteapta. Se vor multiplica investitiile in cu totul alte directii. Mai periferice asa. Bucurestiul sa ne mai lase, ca are destule, sa-si mai repare si autobuzele si tramvaiele si sa-si mai cumpere niste rame de metrou pentru ce exista acum, ca mai este rost de clienti, daca nu-i tine la usa vagonului.  :twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

Puiu ala ce face acolo, pateu? Pasaj pe inel la Pantelimon este in idee, dar le sta in cale Cercu' Foamei. Solutia, foarte eleganta dealtfel, e sa lasi cladirea acolo, incadrata intre strazi cu sensuri unice. Un fel de giratoriu gigantic; ideea presupune sa ramana doar cladirea, nu si piata de langa. Am impresia ca asta era si planul initial cand s-a proiectat prelungirea Doamna Ghica.

Oricum, aici vorbim de M5, care pentru viitorul previzibil (5 ani) va consta din segementul pana la Erorilor 2. Si atat, ca ce-i mult strica.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

- Mi-a placut remarca cupateul.
- Solutia supereleganta e sa se dea jos cu dinamita Cercul Foamei.
- Piata sa rămână ca traditional avem nevoie de ea, asa e in Romania, cu piata taraneasa "la oras".
- In plus niste magazine "de cartier" ( pentru cei care nu vor sa se duca la Megamall ) plus bazarul care e acolo.
Legatura cu M 5 ( sa revenim la topic ) e sa prevada [bip ] din proiectare spatiul necesar / structura de rezistenta pentru viitoarele pasaje rutiere, statii de tramvai, accese ( pietonale si auto la evantualele parcari subterane ), intermodale, etc. Asta e legatura si de aceea am pus atentionarea la M 5.
Bine, mi-am dat seama ca tie ti-a picat fisa, dar am facut apropo[bib] - urilor care proiecteaza statiile, NSS - urile, etc.
Si nu e pui, e puicuţă, adica găină. :shock:
2) Sa se impuna prin proiect reconstituirea zonei plus in spatiul ramas liber ( care era liber pentru ipotetica Gara Centrala ) sa se recladeasca  pe baza de dovezi clare ( care exista inca ) zona demolata Uranus ( de exemplu ) sau Vacaresti. Adica la exterior sa arate ca si casele ( cladirile - blocurile ) vechi, la interior poate sa se amenajeze si patinuar.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

La Dna Ghica-Chisinau pasajul rutier e cum zice andrei11 si e coordonat cu M5, celalalt e in stadiul de zburatoare...
:)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Inseamna ca pasajul de la Doamna Ghica cu Colentina e coordonat (sau corelat) cu M7.  :twisted: Daca nu se supara kanzelarin si isi ia tiparele de boltari inapoi.  :twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Cred ca M7 se face in 2050 cu indulgenta (incep lucrarile), atunci cand o sa avem masini zburatoare. :)))

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Scuze, eu ma refeream la M5, daca vreti sa discutati despre M7...mutati-va cuibarul si gainusa la locul potrivit!
;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Bull*hit. Accesele in subtraversare nu le mai fac? Cate accese sunt la VA? Cate la Orizont, Favorit, DT34, Parc?
Ce se reia? Se reia campania de DEVIERI de trafic. La Parc, inafara de accesul eliminat de apeduct, restul cica sunt de actualitate. De "liturghia" asta avem parte prea des, se ne lase. Cu o singura foreza la coloane pe toata magistrala se reia "traficul normal" in 2017. Cu indulgenta. Cu 1 decembrie incepe festivalul anual de sarbatori in lant. Si iarna.

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Omu' n-a gresit, a zis "in curand". Si cum fiecare dintre noi are o perceptie diferita a timpului  :lol:

Go to page:  1  ... 278 279 280 281 282 283 284  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463926 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”