Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)
1996 posts, 400413 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului
Utilizator anonim
Sunt planurile noi suprapuse pe PUZuri vechi. Se observa si noua pozitie a liniei, ce spuneti voi este pozitia veche cu macaz spre gara.
Sunt planurile noi suprapuse pe PUZuri vechi. Se observa si noua pozitie a liniei, ce spuneti voi este pozitia veche cu macaz spre gara.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La Virtutii ar trebui un pasaj denivelat. Nu mai e nevoie de ( inca ) un semafor acolo. Si asa Virtutii e foarte ingust fata de trafic.
Cei care vor sa ajunga pe Stefan cel Mare pot veni foarte frumos pana sub podul de la Grozavesti, fac stanga si apoi se urca pe Podul Basarab. E mai logic decat pe la Podul Grant
catalinm wrote:
... descarcarea strapungerii Ciurel va crea o problema de trafic atat la intersectia cu Virturtii... pe de alta parte ... cei care vor sa mearga spre... Stefan cel Mare, Colentina etc vor lua-o tot pe Virtutii... mai ales ca Podul Basarab nu ofera nicio urcare dinspre Splai catre Titulescu
La Virtutii ar trebui un pasaj denivelat. Nu mai e nevoie de ( inca ) un semafor acolo. Si asa Virtutii e foarte ingust fata de trafic.
Cei care vor sa ajunga pe Stefan cel Mare pot veni foarte frumos pana sub podul de la Grozavesti, fac stanga si apoi se urca pe Podul Basarab. E mai logic decat pe la Podul Grant
- DarkJohn
-
Posted:
-
DarkJohn
Din cite inteleg eu de aici va fi sens unic pe ambele maluri ale Dimbovitei. Prin urmare tot malul drept va intra prin Virtutii.
catalinm wrote:
...splaiul cu sens unic spre virtutii - aici e anticipare.
Din cite inteleg eu de aici va fi sens unic pe ambele maluri ale Dimbovitei. Prin urmare tot malul drept va intra prin Virtutii.
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
ai dreptate, mersi; vor urca pe basarab catre victoriei
cat despre podul peste virtutii el arata bine in simulari:
http://www.youtube.com/watch?v=8rPRCJHP ... dded#at=16
http://www.youtube.com/watch?v=Ax-awOz4 ... re=related
ai dreptate, mersi; vor urca pe basarab catre victoriei
cat despre podul peste virtutii el arata bine in simulari:
http://www.youtube.com/watch?v=8rPRCJHP ... dded#at=16
http://www.youtube.com/watch?v=Ax-awOz4 ... re=related
- sosoro
-
Posted:
-
sosoro
Inainte de a se urca pe pasaj, venind de pe Titulescu, este o intrare, sub un bloc. Se activeaza acea intrare, pentru ca asa am vazut pe schita?
Inainte de a se urca pe pasaj, venind de pe Titulescu, este o intrare, sub un bloc. Se activeaza acea intrare, pentru ca asa am vazut pe schita?
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Pe schitele cu organizarea traficulul este figurata si linia pe A. I.Cuza, linie ce probabil va fi folosita de 45, in timp ce 20, 24 si 42 vor circula pe Buzesti, si vor avea intoarcerea pe care o folosea 24 - A. I CUza - Duca - Grivitei - Buzesti. Bucla Banu Manta e cu rosu - ori iese din serviciu regulat ori se va demonta.
Pe schitele cu organizarea traficulul este figurata si linia pe A. I.Cuza, linie ce probabil va fi folosita de 45, in timp ce 20, 24 si 42 vor circula pe Buzesti, si vor avea intoarcerea pe care o folosea 24 - A. I CUza - Duca - Grivitei - Buzesti. Bucla Banu Manta e cu rosu - ori iese din serviciu regulat ori se va demonta.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Nu se mai face nici o linie pe A.I. Cuza, pozele cu tramvaie pe acolo raman istorie... Bucla de la Banu Manta ramane. Harta are aceste mici erori, care nu sunt asa grave, mai exact ce se va intampla vedem in urmatoarea perioada.
Nu se mai face nici o linie pe A.I. Cuza, pozele cu tramvaie pe acolo raman istorie... Bucla de la Banu Manta ramane. Harta are aceste mici erori, care nu sunt asa grave, mai exact ce se va intampla vedem in urmatoarea perioada.
- darknight
-
Posted:
-
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Aia cred ca asa ramane .
.
gabynet wrote:
La rampa de pe plevnei se stie ceva?
Aia cred ca asa ramane .
- plouis
-
Posted:
-
plouis
apropo, asta cu finalizarea pana pe 15 sept e cam tzeapa, din vreme ce scoala incepe maine.
apropo, asta cu finalizarea pana pe 15 sept e cam tzeapa, din vreme ce scoala incepe maine.
- catalinm
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Totusi, ce mai conteaza 2 zile in plus ????
catalinm wrote:
dom' primar nu stia ca incepe pe 13....
Totusi, ce mai conteaza 2 zile in plus ????
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Pai cam conteaza! Maine e mai mare agitatia decat ca in orice zi de scoala obisnuita !Conteaza foarte mult aceste doua zile ,mai ales maine nu vreau sa ma gandesc ce va fi pe acolo si tot bucurestiu de altfel!
Pai cam conteaza! Maine e mai mare agitatia decat ca in orice zi de scoala obisnuita !Conteaza foarte mult aceste doua zile ,mai ales maine nu vreau sa ma gandesc ce va fi pe acolo si tot bucurestiu de altfel!
- sosoro
-
Posted:
-
sosoro
Din ce am vazut eu, nu termina pana pe 15.
P.S.: Pe Grivita au turnat asfalt peste liniile de tramavi (doar sub pasaj).
Din ce am vazut eu, nu termina pana pe 15.
P.S.: Pe Grivita au turnat asfalt peste liniile de tramavi (doar sub pasaj).
📖 Pagination options