Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 616309 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

andrei11 wrote:
Se poate receptiona si pe bucatele.

1)Daca bucataria n-are intrare separata n-au cum sa nu se intersecteze traseele
2)Trebuie sa ti se faca protectia muncii si sa porti casca in cap si sa te protejezi de praf (gen sa bei 1 l de lapte pe zi)

Nu se va da drumu la tramvai pana nu e gata toata reabilitarea liniei de tramvai (exemplu Stefan cel Mare care a avut bucati gata cu un an inainte de reabilitarea totala).
Doar daca bucata Iancului Chisinau e bucata licitata separat atunci da.

Iar la RATB pe site apare in reabilitare si linia de pe Chisinau deci va fi reabilitata si ea in totalitate si abia pe urma va circula tramvaiul pe acolo.
Tramvaiul ar fi putut circula ok daca ar fi facut bucla la Delfinului.
Oricum nu cred ca au mai mult de 10 bidirectionale in total.Am gasit un excel pe alt forum cu o lista de tramvaie din 2012 si acolo erau vreo 20 si ceva din care vreo 10 casate deci maxim 10 ar mai fi.
Cred ca sunt in mare parte pe linia lui 5 si cateva pe 46 (pentru ca apartin de depoul Victoria probabil de asta le-au pus pe linia lui 46)

Avansez ca data (optimista) de reluare a circulatiei 1 Mai 2016

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Exemplul tau cu Stefan cel Mare nu e chiar bun, pentru ca nu prea aveai ce tramvaie sa "plimbi" pe portiuni din Stefan cel Mare.
Am dat exemplul cu bucataria dar vad ca nu ai inteles.
O sa revin la exemplul in discutie, cu tramvaiele.
Daca se termina portiunea dintre Megamall si Delfinului evident ca se poate reda in circulatie linia pentru ca nu afecteaza alte lucrari.
Pune si tu citatul cu reabilitare liniei pe Chisinau ca mie imi da cu virgula.
oache81 wrote:
Tramvaiul ar fi putut circula ok daca ar fi facut bucla la Delfinului.

:?:  :shock:
Ti-am spus mai sus, reabilitare liniei pe Chisinau  mie imi da cu virgula.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Se pune problema in primul  rand ce depouri deservesc linia/liniile care vor intra pe Iancului.
Am zis ca bidirectionalele pica. Deci ramane Victoria cu 46 cu ecces si retragere pe la Iancului cu Mihai Bravu.
Fara Chisinau... Titan nu prea are treaba sa trimita vagoane pentru un ciot.
Iar Colentina... prin Ziduri Mosi - Pantelimon nu poate decat daca se face simultan si ciotul ala de la lalele, dar aparent ala ramane in urma. Altfel trebuie sa trimita vagoanele pe la Obor-Mihai Bravu-Iancului. din nou un ocol cam aiurea ca sa deservesti 2-3 statii pe Iancului suplimentar.
Si se mai pune problema sa nu mai pice vagoane ca...  :twisted: Oprescu s-a dus cu imprumuturile lui cu tot. De la BERD vreau sa zic, nu facem politica.  :lol: Deci 100 de Imperio, adio. Abia s-au emis anul asta alte obligatiuni pentru rostogolirea Citarourilor. Tanti kancelara ameninta ceva pe acolo pe la ea cu taierea de fonduri europene, desi nu stiu cum vine asta, e ceva halucinant ca exista tematica, oricum se streseaza degeaba ca absorbtia nu o ia tare in sus. Deci poate sa si le tina.  :twisted: A luat-o chiar gura pe dinainte. Mai bine tacea si filozof ramanea.

Pana nu se face portiunea aceea mica ca sa circule din nou tramvaiele pe Chisinau nu se da drumul la nici un tramvai. Iar de reabilitarea pe Chisinau eu nu stiu nimic.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Reabilitarile de tramvaie cred ca este evident ca nu se mai fac decat cu tot bulevardul odata. Deci ala (Chisinau) nu apare in buget nicaieri, nici macar la proiecte viitoare. Cine vehiculeaza, vehiculeaza pe ce a visat azinoapte sau pe dorinte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Cine ne aduce niste poze proaspete cu stadiul instalarii macazelor de la Pantelimon-Chisinau ?....

Am uitat, pe Iancului a reînceput parcatul masinilor  pe linia de tramvai. Asadar la cele 500 masini parcate ilegal mai adaugam vreo 200, se fac 700. Vrem statii de metrou cu parcari subterane deasupra lor. Se aude ? Si nu pe un nivel. Pe trei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Deocamdata va povestesc situatia de ieri... poze cand o sa pot. :(

Fata de ultima mea vizita, elanul muncitoresc nu mai era asa de mare. Lucrau ici-colo la linia de tramvai, mai ales spre rond unde se pregateau sa mai toarne fundatii pentru linii, fata de alte zone pe o folie neagra nu direct pe pietris.  :shock:
Au montat sina inainte de macazul spre Chisinau, pe o portiune cat fosta statie. Dincolo, pe Chisinau mai largeau groapa in margini, semn ca ce am desenat eu intr-o schema pe aici se va aplica. In rest liniste si pace... poate si pentru ca am trecut pe la ora 12. Sper ca m-am inselat si sa fie doar din cauza pauzei de pranz... nu de alta, dar acum le mai permite vremea sa-si mai spele din rusine si nesimtire....

• 133 313
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
Am uitat, pe Iancului a reînceput parcatul masinilor  pe linia de tramvai. Asadar la cele 500 masini parcate ilegal mai adaugam vreo 200, se fac 700. Vrem statii de metrou cu parcari subterane deasupra lor. Se aude ? Si nu pe un nivel. Pe trei.

:twisted:  Altadata.

subway guru wrote:
Tiparele in care se toarna boltarii sunt proprietatea lu madam kantzelarin, iaca franta ca ti-am dres-o!

Te incumetzi sa te pui cu al IV-lea Reich???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

andrei11 wrote:

Hai sa bagam o sapaliga mare de la Iancului la Delfinu'. Tragem un sant de 25m latime cu 18m adancime, lung cat bd. Iancului si un pic pe Pantelimon spre Delfinu... Apoi tragem metroul la -4, parcare la -2 si -3 iar la -1 nivelul utilitatilor si pasajele pietonale. Ce zici, merge? E prea mult, zici? Pai si daca facem statiile la ambele capete ale bulevardului, nu tot acolo ajungem - un bulevard necirculabil auto?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Faceti teori degeaba, daca se vrea atunci se si poate, daca nu atunci se sta cum sta centura.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Pe site la Ratb este harta traseelor de tramvai.Acolo apare cu galben adica la reabilitare si sina de pe Chisinau.Strada a foat reparata anul trecut chiar pe google maps se vede cum a foat refacuta era in reabilitare cand a trecut masina minune pe acolo

:?:  N-am eu timp acum, dar o sa-ti pun eu o harta cu ce le-a trecut prin cap celor de la Primarie sa faca in perioada 2009 - 2014. Trecute fix. Nu se face nimic pe Chisinau ca nu sunt prevazuti bani in buget.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Poate se mai carpeste ceva pe Chisinau... de reabilitare mare nu poate fi vorba, nu e bugetata.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464043 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”