De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4505 posts, 1280885 views

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 322

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Oh helll...
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34226003

"At least 87 people have died after a crane collapsed on the Grand Mosque in the Muslim holy city of Mecca, the Saudi Arabian government has said."

N-o sa ghiciti ce productie e macaraua...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

By sab pe alt topic:
Se "planteaza" stalpul pe mijlocul trotuarului pentru ca panoul propriu-zis nu trebuie sa ajunga cu vreun colt in zona carosabilului, sa se loveasca vreo masina mai inalta de el.
Asta este singurul lucru care conteaza, masinile, pietonii mai putin. Dovada si ca zona carosabilului este luminata (desi masinile au faruri...), trotuarele mai putin, cel putin in Militari. Ba chiar au facut o magarie si mai mare, au mutat corpurile de iluminat de pe laterale pe centrul bd Iuliu Maniu. Asa ca, daca inainte mai razbatea o lumina si pe trotuare, acum, cu stalpii mai departe si lumina mai chioara, asa cum a remarcat si Florinds (dar deh, suntem "ecologisti", sunt becuri LED, consuma putin si costa o caruta de bani, nu conteaza cata lumina dau....), pietonii sunt "la mila" magazinelor de la parterul blocurilor.
Cat despre pomi, v-am mai spus, sunt peste 15 ani de la terminarea statiei Gorjului si pomii taiati cu ocazia constructiei nu au fost plantati la loc... Si Militariul nu prea are spatiu verde si parcuri. Pana la urma nu stiu de ce ne plangem, eu nu prea am vazut pomi in Viena, de ex, pe marginea bulevardelor centrale sau printre cladiri.

De acord cu stalpii de iluminat ecologic, dau o lumina chioara pentru pietoni.
Sunt mai estetici, dar s-a pierdut o gramada de spatiu verde. Banii au fost de la UE, ce nevoie aveam de asa ceva insa...

Cred ca nici in gluma nu poti zice ca Viena nu are copaci. Vezi pe harta cate zone verzi au, plus ca sunt inconjurati de paduri.
Au chiar si pe acoperis. :)
Arborii sunt numerotati si au diferite protectii din fier in jurul lor, iar acestea se schimba in momentul in care arborele creste.
La noi in destule locuri sunt legati cu sarma de tutori, iar in momentul in care cresc sarma ramane blocata in interior si nici cu patentul nu cred ca se mai poate scoate. Li se mai aplica si tablite, anunturi de tot felul de mesteri, samsari etc. Barbarisme balcanice.... Mi se pare incredibil ca lucratorii de la ADP arata in general ca niste boschetari.

• 133 313
  • Posted:
  •  

"Traian Băsescu: Eu am avertizat asupra securității României. Peste 2 ani am putea să ne trezim cu bombe la metrou"

http://www.b1.ro/stiri/politica/traian-...24467.html

Sa-i spuna cineva hipiotului sa iasa si el din anii '90. Ca doar atunci atacau teroristii metroul si televiziunea. Cand era domnia sa la ministerul autostrazilor. Ce pot sa faca teroristii acum mai util ar fi sa-i rapeasca progeniturile si sa ceara rascumparare.  :lol:  :twisted:
Singurii care mai pot teroriza acum cumva cu metroul sunt conducerea si anumiti sindicalisti.   :twisted: Plus taierile la MT la rectificarile bugetare.
Ar merge la "sa mai si radem", dar e prea incarcat cu...
P.S. Teroristii nu vin la Bucuresti. Ca nu au unde sa faca pipi in orasul asta. Toaletele publice sunt mai rare ca leii si gheparzii din rezervatiile africane. Nici domnia sa nu a imbunatatit situatia cand era primar. Au mai multe sanse sa le explodeze vezica urinara inaintea la bomba.  :lol:  :roll:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Cand sunt altii, totul e rau, cand era el, totul era bine. Un personaj in genul lui Oprescu.

• 133 313
  • Posted:
  •  

E de la "sa mai si radem" dar pacat ca are politica in el.
snapshot1.jpeg (21.29 KB; downloaded 3826 times)
snapshot2.jpeg (14 KB; downloaded 3826 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ce se mai mai vehiculeaza prin castronul politic televizat, plan bomba de salvare a Tarom si CFR. Luat sirienii, dat la toti cetatenia romana si ii transportam la Berlin respectiv Viena, via air or rail.  :P Cred ca se pregateste un nou ministru al transporturilor.  :twisted: Dar ideea nu-i tocmai o inovatie, s-a aplicat si la Prut.
index.png (7.97 KB; downloaded 3823 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Din seria: "Ce se mai intampla prin Romania." Cu dedicatii speciale pentru colegii "externalizati".  :lol:
1. A 10-a minune a lumii, giratoriul suspendat de la Ploiesti. Oprescule, te oftici?  :twisted:
Drumul de la Cheia via Valenii de Munte spre Carrefour Ploiesti. Intersectia DN1B/E577 (centura nord Ploiesti) cu DJ102.
snapshot1.jpeg (42.02 KB; downloaded 3988 times)
In cercul giratoriului suspendat.
snapshot2.jpeg (37.07 KB; downloaded 3958 times)
snapshot3.jpeg (36.47 KB; downloaded 3976 times)
Inainte de intrarea in cerc, zona rampelor.
snapshot4.jpeg (28.43 KB; downloaded 3958 times)
La iesirea din cerc.
snapshot5.jpeg (39.39 KB; downloaded 3960 times)
Am iesit. Sa vedem victimele colaterale ale lucrarilor.
snapshot6.jpeg (32.63 KB; downloaded 3961 times)
snapshot7.jpeg (32.54 KB; downloaded 3954 times)
snapshot8.jpeg (33.99 KB; downloaded 3953 times)
snapshot9.jpeg (32.42 KB; downloaded 3954 times)
snapshot10.jpeg (38.35 KB; downloaded 3955 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Continuam cu Romania blocata, la giratoriul suspendat de la Ploiesti.
Apoi avem:
2. Centura de est a capitalei intre A2 si A3, segmentul Voluntari-Pantelimon, vazut de pe sensul A3-A2.  :twisted:
Am sa va rog sa scuzati calitatea infecta asa face camera cand sta prea mult cu soarele direct in obiectiv.
Continuam cu victimele de la Ploiesti.
snapshot11.jpeg (35.37 KB; downloaded 3949 times)
snapshot12.jpeg (35.27 KB; downloaded 3961 times)
snapshot13.jpeg (33.97 KB; downloaded 3954 times)
Gata coada. Si aproape ca am si ajuns la Carfur.
snapshot14.jpeg (29.52 KB; downloaded 3957 times)
Si de pe centura est a Capitalei. Cu dragoste, din Romania.
snapshot20.jpeg (37.73 KB; downloaded 3954 times)
Dezastrul incepe de la mizeria cu giratoriul de sub podul de iesire prin Andronache-Voluntari in centura. Si se propaga spre Pantelimon. Dar acolo fiind parapeti de beton intre sensuri nu se observa mare branza.
snapshot21.jpeg (37.25 KB; downloaded 3953 times)
snapshot22.jpeg (39.67 KB; downloaded 3956 times)
snapshot23.jpeg (39.61 KB; downloaded 3957 times)
snapshot24.jpeg (42.16 KB; downloaded 3957 times)
Bine ca macar sensul asta merge.
snapshot25.jpeg (39.17 KB; downloaded 3957 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Continuare, tot mai departe, spre A2.
snapshot26.jpeg (48 KB; downloaded 3948 times)
snapshot27.jpeg (43.67 KB; downloaded 3952 times)
Bine ati venit in Capitala blocata, a tarii fara autostrazi, dar care vrea Schenghen. Hai sictir!
snapshot28.jpeg (43.52 KB; downloaded 3950 times)
Si stai asa ca urmeaza craterele de la Cernica (ulterior descoperim ca s-au mai plombat un pic).
snapshot29.jpeg (38.61 KB; downloaded 3954 times)
snapshot30.jpeg (37.77 KB; downloaded 3949 times)
snapshot31.jpeg (48.08 KB; downloaded 3946 times)
Sper ca indicatorul asta este o gluma macabra.
snapshot32.jpeg (30.96 KB; downloaded 3948 times)
Da, din fericire este doar o gluma.
snapshot33.jpeg (36.33 KB; downloaded 3955 times)
In sfarsit, trecand si de Cernica s-a mai limpezit peisajul.
snapshot34.jpeg (28.39 KB; downloaded 3953 times)
Tot inainte spre A2. The end.
snapshot35.jpeg (33.21 KB; downloaded 3949 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului architengi

andrei11 wrote:
Acum pe bune, ai citit Capitolul "Documentatia tehnica" a topicului ?
Scrie acolo, te las singur sa descoperi.

Andre11, nici nu iti dai seama ce raspuns aiurea ai dat.  Si altii din Romania se poarta asa? Sa stii ca oamenii in SUA, Canada, Vestul Europei se ajuta, isi intand o mana, nu musca intai, ori maraie intai. De aceea trebuie mutata capitala din Bucuresti, unde avem parte de smecheri din astia care musca intai. In Transilvania este mai civilizat.

In primul rand daca esti moderator la un forum, nu inseamna ca trebuie sa faci pe desteptul cu ceilalti mai noi pe forum. Dar poate ca asta iti este singura satisfactie, te simti bine cand faci asa?

In al doilea rand eu am pus o intrebare. Nu vrei sa raspunzi, atunci de ce imi scrii inapoi, facand pe desteptul, cu pretentia ca aceasta informatie se purtea gasi, dar sa trec la munca de rasfoit si analizat?

Daca as fi gasit-o (m-am uitat pe niste PUZ-uri, dar imaginile sunt de rezolutie mica si nu este clar care este ultimul proiect), nu as fi intrebat.

Si daca nu am timp sa ma uit, si doar intreb, voi astia din Buktiganism nu stiti sa dati un raspuns simplu?

Eu doar am intrebat: cate benzi pe sens pe pod?
Uite cat de simplu putea sa fie raspunsul: 3. (sau 1, sau 2). Un singur caracter. Daca erai dragut si spuneai si sursa (sectinea A8 din imaginea 2, postul 2) iti si multumeam. Asa nu pot decat sa iti spun ce gandesc despre raspunsul tau in doi peri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu e nici o problema, dar in principiu ai o satisfactie mai mare cand ti se indica nici macar o bibliografie ci chiar randul din carte pe care trebuie sa-l citesti / interpretezi.
Fara alte comentarii din partea mea ( tu poti face cate vrei daca sunt in spiritul regulamentului ) :
miki.png (63.54 KB; downloaded 3937 times)
Vezi ca pentru intrebari / nemultumiri / pareri, etc ai doua topicuri, si anume :
Dialog cu administratia
Clubul
Reiau, asa cum am spus si in interventia anterioara
Asadar unica sursa a noastra pana acum e un desen la "Documentatia tehnica"
Daca intr-un sens avem cert 3 benzi ( cele 3 sunt pe malul drept al Dambovitei ) in mord normal tot 3 sunt si pe malul stang.
Asta daca nu s-a schimbat cumva major proiectul ( nu cred ).
A, si ca deobicei cand se simte cineva ofensat in discutiile cu mine, imi cer  scuze public, pe viitor voi fi mai cenzurat.

Andrei11, daca esti moderator, nu are rost sa imi modifici mesajele, ce am citat.

Eu am citat asta

Exista doua posibilitati :
1) Din nebagare de seama n-ai citit-o, o citesti si te lamuresti.
2) Nu stii sa citesti desenele tehnice

Vezi punctul 2? Acolo chiar ai sarit pragul. Intelegi acum ce vreau sa spun ca nu este civilizat sa raspunzi asa?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Hai totusi sa-ti raspund aici, desi ne putem muta la Club
1) Ai pus citat fix tot ce am scris eu, ori asa ceva nu se face, pentru ca e irelevant.
2) Uite cum arata punctul 2 scris de mine :
2) Nu stii sa citesti desenele tehnice ( ca doar nu sunt picturi, ca sa stie toata lumea ce reprezinta ), spui ceva de genul "Oameni buni, imi pare rau, dar eu nu le am cu desenele tehnice", nu e nici o suparare, si cineva o sa-ti sara in ajutor, proprabil chiar eu.
Si uite ce ai considerat tu sa extragi din punctul 2 scris de mine :
2) Nu stii sa citesti desenele tehnice
Nu stiu de unde ai invatat tehnica asta sa iei numai parti din fraza, ca s-o deformezi evident, dar cu mine nu tine, nu prea jignesc oamenii pe forum.
Oricum discutia asta e de club, o voi muta acolo integral, pentru ca pe acest forum daca nu sunt derapaje grosolane nu se cenzureaza nimic.

andrei11 wrote:
nu prea jignesc oamenii pe forum.

andrei11, tu spui ca nu prea jignesti.

Dar uite ce mi-ai scris mie:

andrei11 wrote:
1) Din nebagare de seama n-ai citit-o, o citesti si te lamuresti.
2) Nu stii sa citesti desenele tehnice ( ca doar nu sunt picturi, ca sa stie toata lumea ce reprezinta ), spui ceva de genul "Oameni buni, imi pare rau, dar eu nu le am cu desenele tehnice", nu e nici o suparare, si cineva o sa-ti sara in ajutor, proprabil chiar eu.

Eu citisem topicul cu documentatia proiectului.

Tu asumi ca eu nu l-am citit, dar mai mult spui ca n-am citit "din nebagare de seama". Cum adica? Adica nu pot vedea de nas, sau cum, ce ai vrut sa spui?

La punctul 2 asumi ca nu stiu sa citesc desene tehnice. Din nou sari sa jignesti, pentru ca nu ai de unde sa stii ce facultati am terminat sau ce studii am.

Bottom line.
Concluzie.
Dupa tine, ori sunt un nebagator de seama, ori unul care nu stie sa citeasca un desen thnic.
Let's step one step back and think for a bit. Without jumping to conclusions so fast.
Hai sa luam o pauza si sa gandim, pune-te tu in locul meu:
Tie daca ti-ar scrie cineva la fel si te-ar eticheta asa, te-ai simti bine?

Gandeste-te ca sunt nou pe forum.

Am pus o intrebare simpla.

Tu ma faci vinovat ca am intrebat. E frumos?

In your answer you are very unpolite, I would say you are very harsh.
Adica esti plini de tepi, de rautate, de venin in raspunsul tau.
Si nu e vina ta, numai a ta, e vina culturii de Bucutiganesti. Oamenii fac pe desteptii fiind acri. Nu am nimic cu tine, pentru ca stiu cultura de BucuTiganesti. Mi-e scarba de ea.

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 322

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466248 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”