Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098878 views

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Probabil i se pare anormal bolovanul ala din poza, sincer si eu ma intreb ce este cu el, de unde vine si unde se duce....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu intelegem noi arta moderna urbana cu bolovani...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Am explicat în comentariul pozei despre ce e vorba...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Da, se vede cu ochiul liber ca este un meteorit...  :lol:

Acum o intrebare serioasa.
De ce este atat de inalta armatura verticala din dreapta urmatoarei poze ?

Depaseste cu mult nivelul actual al strazii, si nu imi vine sa cred ca vor face o "cocoaşă" in mijlocul drumului...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Asta e întrebare „serioasă”? Ce „cocoașă în mijlocul drumului”, că nu te înțeleg...?!
Nu e normal să fie un parapet acolo? Nu așa e peste tot? Pe acel perete din beton se va monta o balustradă metalică, de unde vom admira mașinile care intră și ies din pasaj:

PUZ.png (797.3 KB; downloaded 2579 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:oops:

Traiam cu impresia ca parapetele ala urma sa fie in dreptul Bancii Transilvania. Bine ca ai pus planul...
Deci asta inseamna ca armaturile pe care le vedem sunt in pozitia marcata de mine cu galben :

Deci daca termina si cele doua accese ale PP2 pot sa acopere si sa aduca circulatia pe aici, pentru ca pana nu fac asta nu pot nici sa inceapa tunelul lui PP1 dinspre Mega spre benzinarie (fix pe acolo trec acum masinile care vin de la Vacaresti spre Obgregia).

Pe de alta parte nu inteleg de ce nu s-au apucat deja sa sape la rampa Nitu Vasile ?
Sau lasa rampa pe mai tarziu, pentru ca este usor de sapat,  si prefera sa foloseasca zona aia ca organizare de santier ?...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Bolovanul vine din pamant si se duce la groapa de moloz. Armatura inalta este parapet, acolo se termina planseul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Erau azi la 7 20 o armată de muncitori la armarea planșeului de la pasaj cum nu am mai văzut. Ce or fi patit?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Si ceva mai tarziu...
Kelly, pe fosta bucla a troleelor.
IMG1024.jpg (80.52 KB; downloaded 2304 times)
La cabluri nu era nimeni.
IMG1025.jpg (129.56 KB; downloaded 2306 times)
Bonus, foreza pe Vacaresti intre Pridvorului si Martisor, se mai tranteste un bloc fix la bulevard.
IMG1023.jpg (174.98 KB; downloaded 2304 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

realistul wrote:
Erau azi la 7 20 o armată de muncitori la armarea planșeului de la pasaj cum nu am mai văzut. Ce or fi patit?

Pai nu ai aflat ca a iesit fumul alb pe hornul PMB???
Habemus papam!!!
Probabil spera sa se onoreze ceva facturici...
:mrgreen:
De cand a preluat UIPu Dl Cosmin Gheorghiu (ca asta le are cu retelele underground) s-au mai eliberat din amplasamente si sunt conditii pentru ceva miscari mai 'vioaie'...
:ugeek:
Acum nu ar mai fi asa de multe motive de 'stagnare'...dar ramane sa vedem...
To be continued...
8-)
Oricum, intarzierile deja inregistrate nu au cum sa le recupereze...
:twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Fumul alb?  :twisted: E alta culoare. Dar nu facem politica. Daca m-am dat io jos din masina la ei special e mai grav decat fumul din tigara lui... Iocan.
Am eu talentul asta, unde ajung isi recapata lopata scopul.  :twisted:
P.S. V-am identificat gazarii de pe 13. Detalii la gaze. Mai incolo. Ca mai am ceva de facut intre timp.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Mda, exista si alte solutii pentru taierea zidului de beton, gaura langa gaura... e cam neproductiva.
Bine, conteaza si grosimea zidului

Re: Septembrie 2015 realistul

survola wrote:
Noutăți din pasajul spre mall

Era intradevar joi dacă nu mă înșel, o mașină pe care scria ,,Taieri beton" și câțiva muncitori.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”