Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098878 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Probabil i se pare anormal bolovanul ala din poza, sincer si eu ma intreb ce este cu el, de unde vine si unde se duce....
Probabil i se pare anormal bolovanul ala din poza, sincer si eu ma intreb ce este cu el, de unde vine si unde se duce....
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Nu intelegem noi arta moderna urbana cu bolovani...
Nu intelegem noi arta moderna urbana cu bolovani...
- TibiV
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Am explicat în comentariul pozei despre ce e vorba...
Am explicat în comentariul pozei despre ce e vorba...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, se vede cu ochiul liber ca este un meteorit...
Acum o intrebare serioasa.
De ce este atat de inalta armatura verticala din dreapta urmatoarei poze ?

Depaseste cu mult nivelul actual al strazii, si nu imi vine sa cred ca vor face o "cocoaşă" in mijlocul drumului...
Da, se vede cu ochiul liber ca este un meteorit...
Acum o intrebare serioasa.
De ce este atat de inalta armatura verticala din dreapta urmatoarei poze ?
Depaseste cu mult nivelul actual al strazii, si nu imi vine sa cred ca vor face o "cocoaşă" in mijlocul drumului...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Asta e întrebare „serioasă”? Ce „cocoașă în mijlocul drumului”, că nu te înțeleg...?!
Nu e normal să fie un parapet acolo? Nu așa e peste tot? Pe acel perete din beton se va monta o balustradă metalică, de unde vom admira mașinile care intră și ies din pasaj:
Asta e întrebare „serioasă”? Ce „cocoașă în mijlocul drumului”, că nu te înțeleg...?!
Nu e normal să fie un parapet acolo? Nu așa e peste tot? Pe acel perete din beton se va monta o balustradă metalică, de unde vom admira mașinile care intră și ies din pasaj:
PUZ.png (797.3 KB; downloaded 2579 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Traiam cu impresia ca parapetele ala urma sa fie in dreptul Bancii Transilvania. Bine ca ai pus planul...
Deci asta inseamna ca armaturile pe care le vedem sunt in pozitia marcata de mine cu galben :

Deci daca termina si cele doua accese ale PP2 pot sa acopere si sa aduca circulatia pe aici, pentru ca pana nu fac asta nu pot nici sa inceapa tunelul lui PP1 dinspre Mega spre benzinarie (fix pe acolo trec acum masinile care vin de la Vacaresti spre Obgregia).
Pe de alta parte nu inteleg de ce nu s-au apucat deja sa sape la rampa Nitu Vasile ?
Sau lasa rampa pe mai tarziu, pentru ca este usor de sapat, si prefera sa foloseasca zona aia ca organizare de santier ?...
Traiam cu impresia ca parapetele ala urma sa fie in dreptul Bancii Transilvania. Bine ca ai pus planul...
Deci asta inseamna ca armaturile pe care le vedem sunt in pozitia marcata de mine cu galben :

Deci daca termina si cele doua accese ale PP2 pot sa acopere si sa aduca circulatia pe aici, pentru ca pana nu fac asta nu pot nici sa inceapa tunelul lui PP1 dinspre Mega spre benzinarie (fix pe acolo trec acum masinile care vin de la Vacaresti spre Obgregia).
Pe de alta parte nu inteleg de ce nu s-au apucat deja sa sape la rampa Nitu Vasile ?
Sau lasa rampa pe mai tarziu, pentru ca este usor de sapat, si prefera sa foloseasca zona aia ca organizare de santier ?...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Bolovanul vine din pamant si se duce la groapa de moloz. Armatura inalta este parapet, acolo se termina planseul.
Bolovanul vine din pamant si se duce la groapa de moloz. Armatura inalta este parapet, acolo se termina planseul.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Erau azi la 7 20 o armată de muncitori la armarea planșeului de la pasaj cum nu am mai văzut. Ce or fi patit?
Erau azi la 7 20 o armată de muncitori la armarea planșeului de la pasaj cum nu am mai văzut. Ce or fi patit?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si ceva mai tarziu...
Si ceva mai tarziu...
Kelly, pe fosta bucla a troleelor.
IMG1024.jpg (80.52 KB; downloaded 2304 times)
La cabluri nu era nimeni.
IMG1025.jpg (129.56 KB; downloaded 2306 times)
Bonus, foreza pe Vacaresti intre Pridvorului si Martisor, se mai tranteste un bloc fix la bulevard.
IMG1023.jpg (174.98 KB; downloaded 2304 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai nu ai aflat ca a iesit fumul alb pe hornul PMB???
Habemus papam!!!
Probabil spera sa se onoreze ceva facturici...

De cand a preluat UIPu Dl Cosmin Gheorghiu (ca asta le are cu retelele underground) s-au mai eliberat din amplasamente si sunt conditii pentru ceva miscari mai 'vioaie'...
Acum nu ar mai fi asa de multe motive de 'stagnare'...dar ramane sa vedem...
To be continued...
Oricum, intarzierile deja inregistrate nu au cum sa le recupereze...
realistul wrote:
Pai nu ai aflat ca a iesit fumul alb pe hornul PMB???
Habemus papam!!!
Probabil spera sa se onoreze ceva facturici...
De cand a preluat UIPu Dl Cosmin Gheorghiu (ca asta le are cu retelele underground) s-au mai eliberat din amplasamente si sunt conditii pentru ceva miscari mai 'vioaie'...
Acum nu ar mai fi asa de multe motive de 'stagnare'...dar ramane sa vedem...
To be continued...
Oricum, intarzierile deja inregistrate nu au cum sa le recupereze...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Fumul alb?
E alta culoare. Dar nu facem politica. Daca m-am dat io jos din masina la ei special e mai grav decat fumul din tigara lui... Iocan.
Am eu talentul asta, unde ajung isi recapata lopata scopul.
P.S. V-am identificat gazarii de pe 13. Detalii la gaze. Mai incolo. Ca mai am ceva de facut intre timp.
Fumul alb?
Am eu talentul asta, unde ajung isi recapata lopata scopul.
P.S. V-am identificat gazarii de pe 13. Detalii la gaze. Mai incolo. Ca mai am ceva de facut intre timp.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Mda, exista si alte solutii pentru taierea zidului de beton, gaura langa gaura... e cam neproductiva.
Bine, conteaza si grosimea zidului
Mda, exista si alte solutii pentru taierea zidului de beton, gaura langa gaura... e cam neproductiva.
Bine, conteaza si grosimea zidului
- realistul
-
Posted:
-
Re: Septembrie 2015
realistul
Era intradevar joi dacă nu mă înșel, o mașină pe care scria ,,Taieri beton" și câțiva muncitori.
survola wrote:
Noutăți din pasajul spre mall
Era intradevar joi dacă nu mă înșel, o mașină pe care scria ,,Taieri beton" și câțiva muncitori.
📖 Pagination options