Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"
4482 posts, 1236884 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
133 313
Ar trebui... mai putin din toti. Ca ce e mult strica. Dovedit si parafat.
Dar trebuie sa vrea si insusi sistemul sa fie ciuntit, deci slabe sanse. Or sa sa se trezeasca mai tarziu, cand n-or sa mai aiba motiv sa vrea funtiile astea (ca vor fi prea multe probleme si prea putini bani, deci nu va mai fi profitabil si abia atunci va exista o reorganizare.
Ar trebui... mai putin din toti. Ca ce e mult strica. Dovedit si parafat.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cine vrea servicii suplimentare, recte FRF, ori scoate banu' ori....fu...gauri-l-as...ca asta e regula si la carciuma si in capitalism, fie el si de 'cumetrie'...cumatru, cumatru, da' branza-i pe bani.
Florinds wrote:
Asa am citit, ca un viceprimar va prelua mandatul, acum sa vedem cine si cum.
Referitor la meci:
Metroul a avut portile inchise si erau politisti care le pazeau si dadeau explicatii, anume ca nu s-a ajuns la un consens pentru prelungirea programului. Dar FRF a dat comunicatul ca sa cumpere lumea bilet. Daca vii cu masina, nu ai unde sa parchezi sau parchezi la mama naiba, nicio placere sa mergi printr-o mare de oameni. Oricum masina personala ramane singura solutie, taximetristii isi iau doar prietenii imediat dupa meci sau trebuie sa ai noroc chior sa prinzi ceva.Pana la urma am luat taxi de la Piata Unirii.
Deci nu mai merg la meciuri daca nu sunt la ore rezonabile, nu merita efortul pentru niste indolenti.
Concluzie, daca nu se prelungeste programul nici macar pana la 1:00 pentru metrou si 1, 40, 56, 86, 90, 104, 311, 330, 335, care trec pe la stadion, nu stiu ce pretentii sa mai avem. Ies 30.000 suporteri, dar pot iesi foarte bine si 60.000 si cate masini personale ii pot prelua.
Cine vrea servicii suplimentare, recte FRF, ori scoate banu' ori....fu...gauri-l-as...ca asta e regula si la carciuma si in capitalism, fie el si de 'cumetrie'...cumatru, cumatru, da' branza-i pe bani.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, dar nu trebuiau sa dea Comunikatu'. Au jucat la calceama ( si meciul de fotbal si relatia cu metroul). Evident ma refer la FRF.
Da, dar nu trebuiau sa dea Comunikatu'. Au jucat la calceama ( si meciul de fotbal si relatia cu metroul). Evident ma refer la FRF.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si ca sa inchei seara grandios... Cu dedicatii fara numar pentru colegii de forum si o dedicatie speciala pentru colegul Goldmund pe care il provoc sa recunoasca locatia.
P.S. Va trebui sa ma credeti pe cuvant pe camera asta slaba impactul este redus cu 50%. In relitate este mult mai ... "fascinant".
Si ca sa inchei seara grandios... Cu dedicatii fara numar pentru colegii de forum si o dedicatie speciala pentru colegul Goldmund pe care il provoc sa recunoasca locatia.
P.S. Va trebui sa ma credeti pe cuvant pe camera asta slaba impactul este redus cu 50%. In relitate este mult mai ... "fascinant".
Snaphot13.jpeg (123.82 KB; downloaded 3104 times)
Snaphot14.jpeg (125.82 KB; downloaded 3112 times)
Snaphot15.jpeg (127.81 KB; downloaded 3105 times)
Snaphot16.jpeg (125.99 KB; downloaded 3099 times)
Snaphot17.jpeg (131.62 KB; downloaded 3099 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Desi a plecat Nashu' si a ramas ala de la liga de pitici au ramas cu aceleasi 'racile'...
Cat priveste 'dezorganizarea administrativa' dragi prieteni, problema are radacini adanci si o istorie intortocheata...daca doriti pot sa dezvolt cu amanunte dar concluzia e ca ramane cum a dorit si croit Diktatorul, pentru a schimba ceva trebuie mai intai schimbata Constifutzia, dar chiar ieri
Kubilai Jo-Hanu
a trambitzat ca tot politicianu
ca acum...nu e anu!
Desi a plecat Nashu' si a ramas ala de la liga de pitici au ramas cu aceleasi 'racile'...
Cat priveste 'dezorganizarea administrativa' dragi prieteni, problema are radacini adanci si o istorie intortocheata...daca doriti pot sa dezvolt cu amanunte dar concluzia e ca ramane cum a dorit si croit Diktatorul, pentru a schimba ceva trebuie mai intai schimbata Constifutzia, dar chiar ieri
Kubilai Jo-Hanu
a trambitzat ca tot politicianu
ca acum...nu e anu!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hai, nu ma innebuni, crezi ca eu nu sunt umblat ?
Asa-i ca "am impuscat-o"
Hai, nu ma innebuni, crezi ca eu nu sunt umblat ?
Asa-i ca "am impuscat-o"
9-9-2015 12-06-24 AM.png (965.02 KB; downloaded 3079 times)
-
- sss
-
Posted:
-
sss
Asa aflam si noi care sunt teleormanenii "acoperiti" de pe forum!
Asa aflam si noi care sunt teleormanenii "acoperiti" de pe forum!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Acoperirea buna e aia care nu se tradeaza.
Da Andrei ai nimerit-o.
Acoperirea buna e aia care nu se tradeaza.
Da Andrei ai nimerit-o.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
@guru
Ref. la Metrorex, 17000 EUR a fost pretul (sursa gsp.ro). Eu am dat 80 RON (18 EUR), dar sa zicem ca media a fost de 15 EUR. Deci 1133 bilete ar fi costat tiganeala.
Sa vedem la meciul cu Finlanda cate bilete vor vinde in minus. Asa e cand 3-1<2! Acum au fost 30 000.
Si Metrorex poate ar fi castigat mai mult, cel putin imediat dupa meci, dar greu de cuantificat cate bilete s-ar fi vandut, multi poate aveau abonamente. Eu am fost si la meciurile Stelei si pagube nu s-au facut, oamenii striga, dar nu vandalizeaza.
In fine, noi sa fim sanatosi.
PS: Macar de am fi batut, bine ca ne califica Feroe si Finlanda. Ar fi culmea sa nu ne calificam nici din grupa asta.
@guru
Ref. la Metrorex, 17000 EUR a fost pretul (sursa gsp.ro). Eu am dat 80 RON (18 EUR), dar sa zicem ca media a fost de 15 EUR. Deci 1133 bilete ar fi costat tiganeala.
Sa vedem la meciul cu Finlanda cate bilete vor vinde in minus. Asa e cand 3-1<2! Acum au fost 30 000.
Si Metrorex poate ar fi castigat mai mult, cel putin imediat dupa meci, dar greu de cuantificat cate bilete s-ar fi vandut, multi poate aveau abonamente. Eu am fost si la meciurile Stelei si pagube nu s-au facut, oamenii striga, dar nu vandalizeaza.
In fine, noi sa fim sanatosi.
PS: Macar de am fi batut, bine ca ne califica Feroe si Finlanda. Ar fi culmea sa nu ne calificam nici din grupa asta.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Metrorex ar castiga si de 2 ori mai mult daca ar opera la ora 08:30 cu 6 garnituri in plus pe M1 si M2. Dar ce, interesul lor e sa fie pe profit? Tre' sa mai circule bulimea si cu masina ca da faliment chetromu'. Io de metrou am "divortat" ireconciliabil anul trecut in toamna cand mi-au falfait un BM care "circula fata calatori" pe sub nas la Obor la 08:23, cand ne calcam in picioare la peron. Si tot n-am reusit sa slavez chetromu'.
Ma limitez momentan la RATB si locomotie individuala.
Metrorex ar castiga si de 2 ori mai mult daca ar opera la ora 08:30 cu 6 garnituri in plus pe M1 si M2. Dar ce, interesul lor e sa fie pe profit? Tre' sa mai circule bulimea si cu masina ca da faliment chetromu'. Io de metrou am "divortat" ireconciliabil anul trecut in toamna cand mi-au falfait un BM care "circula fata calatori" pe sub nas la Obor la 08:23, cand ne calcam in picioare la peron. Si tot n-am reusit sa slavez chetromu'.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si pentru ca tot am trecut ieri pe langa aerocampul Clinceni si mai departe spre Bucuresti pe langa brutarie... Urarea zilei: multi ani primeasca!
Si pentru ca tot am trecut ieri pe langa aerocampul Clinceni si mai departe spre Bucuresti pe langa brutarie... Urarea zilei: multi ani primeasca!
snapshot20.jpeg (137.15 KB; downloaded 3211 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
O singura Romanie, doua lumi.
O singura Romanie, doua lumi.
Un drum din Romania.
snapshot21.jpeg (41.17 KB; downloaded 3209 times)
snapshot22.jpeg (36.61 KB; downloaded 3209 times)
"La granita dintre lumi."
snapshot23.jpeg (39.08 KB; downloaded 3207 times)
Acelasi drum, dar alta feuda.
snapshot24.jpeg (38.78 KB; downloaded 3204 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
http://www.mediafax.ro/social/fostul-so...v-14706274
"Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, arestat în lipsă, în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov"
Massmedia atinge din nou un alltimes low.
Eu de condamnati in lipsa am mai auzit, dar asta este o noutate mondiala.
Si ineptia se copiaza engross.
http://www.antena3.ro/actualitate/justi...11766.html
http://www.romaniatv.net/socrul-lui-mih...43621.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20...-lipsa.htm
http://www.mediafax.ro/social/fostul-so...v-14706274
"Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, arestat în lipsă, în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov"
Massmedia atinge din nou un alltimes low.
Eu de condamnati in lipsa am mai auzit, dar asta este o noutate mondiala.
Si ineptia se copiaza engross.
http://www.antena3.ro/actualitate/justi...11766.html
http://www.romaniatv.net/socrul-lui-mih...43621.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20...-lipsa.htm
-
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options