MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723545 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 275 276 277 278 279 280 281  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Acolo sunt cei cu gazele... :)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) t530

Agitatia de astazi de pe Drumul Taberei si Timisoara este din vina celor de la IRIGC Impex pt ca s-au apucat sa sape pe mijlocul drumului la Academie, iar din 3 benzi au facut o banda jumate.

@George - toti asteptam sa termine Magistrala Iadului..daca nu oprea Puie Monta finantele nu mai aveam ambuteiaje, praf, nervi si devieri de tot rasu.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Stai asa, ca au inceput sa sparga si pe Calea 13 Septembrie!!!

P.S.
Mai baieti, voi aveti impresia ca metroul e la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor spagarilor Umani???
:lol:  :popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Nu, metroul e Radion, Apolodor, Delta... unii sunt la auditii si sunt deja artisti in devenire, altii isi fac vant... cu evantaiul si anumiti isi cumpara bratari. Nu in legatura cu administratia cimitirelor dar... in legatura cu groparul sef.  :twisted: Si statul nu prea stie niciodata pe ce pune sechestru (ca efectiv nu se pricepe, asa ca mai bine pune sechestru pe tot, sa fie sigur ca nu se vinde ceva de valoare pe sub mana) si nici nu este un mare impresionabil.
P.S. Daca tot suntem la capitolul spargeri va recomand eu sa nu va avantati prin Soseaua Panduri, ca IRIGC a zburat de sub prima banda si a ajuns pe sub marcajul dintre sensuri in dreptul spatiilor de invatamant + rectorat in constructie (astea dupa evolutie parca au ceva sanse sa respecte termenul de 3 ani  :twisted: ). Era dimineata unu' cu numar de Cluj saracul... a ratat la milimetri sa pice in sant. Unu' cu o Skoda s-a raschetat de un gardut, dar omul avea telefonul sudat de ureche, aproape de simbioza si si-a vazut de treaba.
V-as da si imagini dar azi am cred ca o mie de giga filmati si n-am chef sa caut. Sunt sigur ca ma credeti si pe cuvant.  :P

Cu boltarii nu e niciun risc de 'sechestru'...sunt proprietatea Mrex, proprietate publica a statului roman, nu a spagarilor dovediti ori nu...inca!
;)
Ati auzit voi de un stat care sa-si sechestreze propria avere???
:lol:
Aia cu devastarile de pe Panduri e fumata! Acum au atacat in forta 13 Septembrie...ma gandesc cu duiosie cum au sa mai iasa la parada la Marriott pompierii de ziua lor in Dealul Spirii!
Doamne fereste de un incendiu...
:(

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) George

Deci la Razoare se inchide santierul?...ca ieri si azi era groaznic... :roll:

Cum adica sa se inchida santierul???
Ungurii n-au fost in stare sa inchida ditai frontiera...ne speriem de un amarat de gazoduct???
A propos, vezi ca azi, de santaMarie mica, Varvara a bagat inele sfintite!
;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Cu boltarii nu e niciun risc de 'sechestru'...sunt proprietatea Mrex, proprietate publica a statului roman, nu a spagarilor dovediti ori nu...inca!
;)
Ati auzit voi de un stat care sa-si sechestreze propria avere???
Aia cu devastarile de pe Panduri e fumata! Acum au atacat in forta 13 Septembrie...ma gandesc cu duiosie cum au sa mai iasa la parada la Marriott pompierii de ziua lor in Dealul Spirii!
Doamne fereste de un incendiu...
:(

Am auzit de un stat care isi sechestreaza multe lucruri proprii. Chiar si licitatii.   :twisted:  Asa e statul nostru, mai special. Cum si noi suntem mai speciali (in multe sensuri bune si din pacate si rele).
P.S. Masinile de facut boltari in proprietatea cui sunt? Sau gata, s-a luat adio de la ideea M5-Drumul Taberei-Pantelimon? Ma intreb care va fi asocierea castigatoare.  :twisted:
Aia cu Panduri nu e fumata deloc, Ca in reportajul de la M5 nu exista nici un semn pentru sapaturile "excentrice" de azi.

Nu locuiesti in cartier, pandurii au fost tratati cu gaze ZiclonB de asta vara...e ca si morti, am depasit episodul 1821, am sarit la pasopt, a venit randul pompierilor sa fie 'gazati'...
Cat despre slabiciunile endemice ale statului 'nostru' (sau ca mai dintotdeauna, de fapt al 'lor'), nu e niciun motiv de bucurie...e doar de rasu-plansu...
:o
Tiparele in care se toarna boltarii sunt proprietatea lu madam kantzelarin, iaca franta ca ti-am dres-o!
:) :) :)
Te incumetzi sa te pui cu al IV-lea Reich???
:roll:
In rest ma intreb si eu care vor fi asociatiile foste/viitor castigatoare, ca nu mi s-a comunicat inca daca s-a facut sau nu 'arondarea'...poate totusi imi sufla un 'pont' la momentul potrivit sectoristul de serviciu...
: :mrgreen:
Da' daca se supara academia si scoate din DEX cuvantul pont/a?
Totusi...nu vrei sa revenim la povesti mai lumesti, ca de aberatiile astea despre sexul ingerilor m-am cam satistit...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

Mie mi s-a parut interesanta linia aia cu Varvara si Inele :)

E gata radierul la macaze, sau e doar relanti, iar?

Alibi putzintica rabdare moncher, iti dau maine 'starea natziunii' de eroi, situatia nu e chiar roz, e culoarea vantului turbat... :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Revenind la chestiuni lumesti... ca tot s-a atribuit contractul de cale&restul, cred ca o sa reinstaurez avatarul cu in 30 ani bla bla bla. Dar astept ziua nationala totusi. Asta clar nu se poate despanglica la alegeri deci nu vad sa se inghesuie careva sa-l dea in folosinta pana in 2020 cel putin. Iar eu clar nu voi fi prezent la inaugurarea cu calatori, ca n-am cum din multe motive. La primul fulg de nea m-am tirat si io in tarile calde, ca iarna trecuta ( a doua la rand) m-am cam sictirit de pneumonii patriotice. La anul vreau sa vad cum se voteaza de la ambasada.  :twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Trole

Pe situl Metrorex este următorul comunicat datat 2 iunie 2015: A fost semnat contractul: Magistrala 5. Tronsonul 1. Drumul Taberei – Universitate. Sectiunea 1 - Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera) si Tronsonul 2. Universitate – Pantelimon. Sectiunea 1 - Statia, Depoul si Galeria de Legatura Valea Ialomitei. Constructii exterioare. Prize si camine, inclusiv hidroizolatii – Arhitectura, instalatii, bransamente si racorduri.

Sublinierea îmi aparţine.

Întrebare. E o greşeală de formulare sau Staţia, depoul şi galeria de legătură Valea Ialomiţei chiar aparţin de tronsonul 2 al magistralei, care, geografic vorbind, este în partea cealaltă a oraşului?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

A mai precizat guru odata, e ceva care tine de finantare, nu ma pricep, pentru ca depoul V. Ialomitei si tronsonul de legatura nu au fost in proiectul initial, guru stie mai bine, poate mai intervine odata, desi aspectul a mai fost discutat mai demult.

Go to page:  1  ... 275 276 277 278 279 280 281  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”