De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1235474 views

Go to page:  1  ... 92 93 94 95 96 97 98  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Costin

Cel mai bun lucru e ca au asteptat sa-l prinda in flagrant. Altfel, ar fi curs cu teorii ale conspiratiei, delatiunii, cu prezumptia de nevinovatie si toate cele obisnuite din partea celor ce le plang prohodul tuturor penalilor.

Manifestatia de "bucurie" publica, in schimb, mi se pare de prost gust si lipsita de bun simt. Da, e bine cand mai aresteaza un corupt. Dar e de neam prost sa sarbatoresti asta...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" survola

Nu te bucuri ca au prins un hot?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Nu are cum sa nu se bucure.
Cred ca se referea la grupul de biciclisti, dar la cata frustrare era in ei (destul de justificata)... La rece acum, are dreptate cos, e totusi un om care isi va primi pedeapsa (speram), deci cam urat sa mai razi in public de el.
Ca si pedeapsa, trebuie facuta o discutie cu desecretizarea conturilor lui si ale acolitilor (fii, neveste, amante, rude) din strainatate . Sunt sigur ca acolo sunt banii, nu sub saltele sau mai stiu eu unde cauta mascatii.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" shoppy

Dupa cata teorie ne-a facut doctoru ca toti politicienii sunt corupti iar el e total apolitic si total incoruptibil... Daca sunt neam prost ca ma bucur pe forum atunci aia e, sunt neam prost.

Eu ma refeream la adunarea biciclistilor. Prin asa manifestare nu mi se par cu nimic superiori lui Oprescu. Si nu ma refer la "calitatea" lui de spagar ci la "calitatea" lui de golan mistocar, smecheras de cartier. In general, atitudinea pe care o afisa de fiecare data cand iesea in public.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" George

Manifestarile populare de partea ideii de justitie au partea lor buna, desigur, in masura in care se mentin intr-o limita a decentei si nu-l prejudeca pe inculpat, oricare ar fi el - sau nu-l prejudeca prea tare :)

Faptul ca sunt oameni care sunt sincer entuziasmati ca DNA face lumina in cazuri sau in legatura cu persoane cu privire la care existau grave si cam generalizate suspiciuni este, pana la urma, o reactie a unei societati exasperate de coruptie, hotie si impostura.

Desigur, a nu putea scapa de mari spagari si baroni locali decat daca sunt arestati arata ca sistemul democratic este nefunctional, caci schimbarile celor nechemati sa conduca un oras, un judet sau o tara trebuie facute chiar de alegatori, de consilii, parlament etc. si nu prin sistemul de justitie, care intervine doar in cazuri extreme (al savarsirii unor infractiuni), iar nu in cazul incompetentei sau al prostiei.

Cred ca manifestatia biciclistilor, de altfel scurta si pasnica, nu a depasit limitele decentei. Era mai trist cand diverse mase erau aduse sau chiar se adunau din proprie convingere pentru a-i apara pe diversi inculpati sau condamnati.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Shogom

Intrebarea mare e daca vine tot unul "de al nostru".
Cred ca l-as accepta pana si pe Nicusor Dan(nu fac campanie, e doar un exemplu), cu toate ca ceea ce zice nu prea se potriveste cu ce discutam pe forumul asta.
De fapt, suntem in situatia in care n-ar mai trebui sa alegem strategii si doctrine declamate pe posturi TV aservite ci "doar" educatie si integritate.

Apropo de meciul de azi, oare cat a costat in realitate stadionul national?

Mai sunt cateva luni in care pretendentii pot aparea si disparea la fel de repede... dar acum, nu, nu e nimeni pe care eu unul sa-l stiu cat de cat si sa zic ca e bun de primar. Vorbesc si eu asa, ca opinia publica...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Când sunt alegerile anul viitor - in primavara, in vara ? Parca nu in toamna.
Sper sa nu se faca alegeri anticipate pentru Bucuresti anul acesta.

Parca prin iunie. Nu se fac alegeri anticipate pentru perioade asa scurte, nici la Sibiu nu s-au facut...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Shogom

Asta ziceam, nu ne mai uitam la primar ci la om.Ne intoarcem la baza.

Fara sa jignesc pe nimeni, cred ca cel putin jumatate din oamenii ce posteaza aici, cu subiect si predicat, ar face treaba mai buna decat toti Halaicii,Lisii, Videnii si Oprestii la un loc.Motivul, buna credinta si integritatea in ganduri si actiuni.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Parca sunt 2 viceprimari, nu ? Unul  e sigur. Doar nu i-or aresta pe toti. Deci 10 luni are cine sa conduca orasul. Plus ca in Bucuresti este o situatie cel putin curioasa, avem si primarii de sector. De parca Bucurestiul ar fi de fapt 6 orase separate si nu un oras unitar.
Eu oricum nu sunt de acord cu doua tipuri de primar in Bucuresti, dar in sfarsit, asta e parerea mea. Recunosc ca sunt cam superficial, dar aici e o situatie contradictorie.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Asa am citit, ca un viceprimar va prelua mandatul, acum sa vedem cine si cum.

Referitor la meci:

Metroul a avut portile inchise si erau politisti care le pazeau si dadeau explicatii, anume ca nu s-a ajuns la un consens pentru prelungirea programului. Dar FRF a dat comunicatul ca sa cumpere lumea bilet. Daca vii cu masina, nu ai unde sa parchezi sau parchezi la mama naiba, nicio placere sa mergi printr-o mare de oameni. Oricum masina personala ramane singura solutie, taximetristii isi iau doar prietenii imediat dupa meci sau trebuie sa ai noroc chior sa prinzi ceva. :) Pana la urma am luat taxi de la Piata Unirii.
Deci nu mai merg la meciuri daca nu sunt la ore rezonabile, nu merita efortul pentru niste indolenti.
Concluzie, daca nu se prelungeste programul nici macar pana la 1:00 pentru metrou si 1, 40, 56, 86, 90, 104, 311, 330, 335, care trec pe la stadion, nu stiu ce pretentii sa mai avem. Ies 30.000 suporteri, dar pot iesi foarte bine si 60.000 si cate masini personale ii pot prelua.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

andrei11 wrote:
Parca sunt 2 viceprimari, nu ? Unul  e sigur. Doar nu i-or aresta pe toti. Deci 10 luni are cine sa conduca orasul. Plus ca in Bucuresti este o situatie cel putin curioasa, avem si primarii de sector. De parca Bucurestiul ar fi de fapt 6 orase separate si nu un oras unitar.
Eu oricum nu sunt de acord cu doua tipuri de primar in Bucuresti, dar in sfarsit, asta e parerea mea. Recunosc ca sunt cam superficial, dar aici e o situatie contradictorie.

Sunt de acord cu tine, orasul Bucuresti ar fi mai bine condus de un singur primar si cativa "viceprimari", in rest ai vazut la Pasajul Basarab cum primarii de sector(care erau rosii)au blocat proiectul si chiar constructia cativa ani! Inadmisibil intr-o capitala europeana.

Go to page:  1  ... 92 93 94 95 96 97 98  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464074 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”