Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694568 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pasta aia este emulsie bituminoasa, este necesara pentru aderenta intre beton / balast stabilizat / hidroizolatie (la poduri)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Tibi multumim de poze! Ref. la gurile tale de canal, buzele alea se vor taia la nivel cu discul cand va ajunge terasamentul la inaltimea dorita. Din cate stiu eu fustele alea din beton au inaltimi standard de 50cm si diam. de 100 parca dar s-ar putea sa ma insel ...

On-topic -- Greu! Mai trece si 2015 ... Or sa dea drumu POATE doar la podul la nivel cu DB si atat!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Podul de la inaltime nici nu au de ce sa-l inaugureze, nu duce nicaieri. Pentru ca nu cred ca au avut intentia de "bretele inteligente" adica ceva gen "Grant" ci rezolvare bruta, ca in cazul din amonte de la Mihai Bravu. Drept inainte pe sus, cine vrea stanga / dreapta la nivelul solului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Pe Grant si la Basarab (zona Basarab) se impun bretelele a' la autostrada, dat fiind ca zona mediana sub pod este inaccesibila (CFR la nivelul solului).

In cazul MB, Basarab (zona Grozavesti) si mai nou Grigorescu x Splai, zona mediana poate fi traversata auto (podurile de la nivelul solului). Astfel, se poate bine-mersi si fara acele bretele care mananca mult spatiu si inghit fonduri.

In cazul podului nou de la Ciurel, bretelele am impresia ca sunt impuse de conformatia zonei si a terenului "disponibil".

Stiu ca nu e ideal proiectul (daca vorbim de ideal facem intersectie la standard de autostrada si/sau pe trei niveluri), insa ce au gandit cred ca va fi suficient pentru a acoperi nivelul de trafic din zona. Mai putin cel pietonal si pe doua roti, ca deh, cei 5m de trotuar s-au redus de vreo 10 ori ca au ajuns 50 cm.

Una peste alta, o sa mai curga apa pe Dambovita pana o sa ne dam pe sus de la Baioneta la IML.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu la asta m-am referit.
"Solutia Grant" este solutia ideala, fara nici un conflict major de trafic. Adica din orice directie ai veni si indiferent unde te duci n-ai nevoie sa faci stanga. (Chiar daca vrei sa te intorci 180*)
Solutiile " Mihai Bravu" - "Nicolae Grigorescu" - "Basarb" / Victoriei / Obor / Muncii - posibil si altele -  sunt solutii de compromis, adica traseul premium este cel de la nivelul plus 1 ( minus 1 ) iar la nivelul solului sunt traseele "de gradul doi" adica toate celalalte relatii care necesita sau semafoare sau sensgiratorii. La o adica sunt bune si astea, macar traseul premium nu-ti mai da batai de cap.
Nu stiu de ce va incurca pe voi - si pe proiectanti - calea ferata, exista - asa cum am aratat - solutii si in acest caz, dar evident mai costisitoare, adica pasaje pe 3 nivele ( in loc de doua ). Asta e.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

@Nightwolf , mă bucur că ţi-a plăcut rezultatul eforturilor mele... Părerea ta chiar contează. ( Am verificat, nu sunt greşeli gramaticale şi nici  de exprimare.).  :)

@andrei11
Câte beri om fi băut  împreună la Birlic, fără să ştim unul de altul şi de pasiunea comună?...
Dacă treci pe acolo, sigur ne ştim !  :lol:

P.S. başca suntem cam de un leat.... :)

@TibiV
Ma bag si eu ca musca.... Ms pentru sugestie (La Birlic), cautam un restaurant pentru o aniversare.
:D

Este OK ca preţuri şi mâncarea bună, dar nu încap mai mult de 30 de persoane, şi alea împărțite în 2-3 grupuri . .

Poate facem o sedinta de forumisti?...
:)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Ieri am spalat cotetu` la Smart Auto pe Grigorescu ... vantul sufla praful ... Macar la mine in Pantelimon astia lucreaza sambata pana la 16 ...

Sa scuturam praful de pe subiectul asta.
Avem poze, la sectiunea corespunzatoare.
Si avem ce arata!
Rampa NG, e jumatate facuta, (nu pe verticala ci in lung), se lucreaza la armarea celor 3 pile de pe malul sudic, cofrajele sunt si ele scuturate de praf.
Macaralele pentru rigicat sunt in pozitii de start.
Se anunta o toamna frumoasa si fructuoasa.
A, la podul deja facut, au facut si balustrada (de fapt e parapet) pe partea dinspre podul 2, si care continua "ideea" parapetului de pe mal.
Multumim @TibiV pentru pozele de detaliu.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ca noutate aici... se cofreaza cele 3 pile ale pasajului denivelat pe partea cu serele.

Speram sa fie deja turnate, tinand seama de stadiul in care erau acum doua saptamamo. la ultima sesiune de photo-shooting...

Se cofrează şi se armează cele 3 pile.
Terasamentul creşte pe ambele parţi, inclusiv pe malul (I.Hateganu)
Au reînceput să mişte pe NG spre Titan, este drept o mişcare cam firavă...
Pe podul din amonte este ASFALT !
Şi vreo două surprize... mâine, după ce fac resize la un pogon de poze...

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463815 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”