Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624019 views

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Camerele sunt tip "spyder" pe 360grade ... asa au fost achizitionate din cate stiu ...

Cat despre "nu merge nimic" ma refeream la TOT Bucurestiul .... Nu stiu care e faza cu fibra, NE depaseste pe toti....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Or fi ele 360 dar prin stalp sigur nu stiu sa vada.  :twisted:
Sau poate sunt in sistem "google street view", fiind doua pe un stalp... Oricum, treaba aia cu 4 camere pe o trecere de pietoni (unde sunt si refugii de tramvai) e de toata jena, doua cel putin sunt fake. Iar daca nu sunt... sunt cei care au facut licitatia niste... incalificabili.
Pe bune, bulevard cu parc pe stanga, parc pe dreapta sau blocuri cu maidan vis-a-vis monitorizat mai ceva ca aeroporturile, garile si comandamentul fortelor terestre... Sa nu se fure bordurile, asfaltul, bochetii, bancile, cosurile de gunoi... si eventual paznic la fantani. Rade Korea de nord de noi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

What  :?:  :?:  :?:
Si eu care ma bazam pe ele in caz de tamponari in Bucuresti. Parca nu face sa-mi montez o camera pe masina, are deja 9 ani ( si...).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Multe tamponari or sa fie unde nu poti sa intorci pe linia de tramvai.  :twisted: Poate avem noi problema cu acordarea permiselor de conducere. Si nu se rezolva cu camere din 2 in 2 metri. Macar de ar fi cu radar. Din 3 camere fixe jap amenda.  :lol:
Oricum cu tamponarile e simplu, se poate reconstitui usor evenimentul, mai nasol cu pietonii sinucigasi. Ca el si fameleonu' se jura' ca l-ai calcat nevinovat. Si tu esti singur in masina.
In plus cu camera pe bord sa vezi cum dispar cersetorii, vanzatorii ambulanti de chestii de provenienta "necunoscuta" si spalatorii de parbrize "ciondaniti" cu legea in 3 secunde de pe carosabil.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ba m-a salvat o camera la o tamponare din asta cu un taximetrist fix la Baba Novac - Mihai Bravu - Dristor. S-a lasat cu suspendare de permis ( pentru el ) ca nu a declarat tamponarea in 24 h.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Noroc chior, putea sa se intample intr-o zona nemonitorizata. Si repet, avem problema cu acordarea permiselor. Iti trebuie bac sa fii chelner si nu-ti trebuie 8 clase ca sa iei permisul. E ridicol. Camerele nu fac decat sa usureze munca "sistemului" dar neplacerile create de anomalii tu tot le suferi. Ce-mi pasa mie daca m-a filmat camera de pe stalp la tamponare cu o caruta de bulgaristan. Ala tot n-are asigurare. Si i se suspenda permisul si ce, conduce fara.
Se arunca banii pe ferestra. "Solutiile" gasite sunt cel putin jenante.
Cel putin camerele astea de pe Rebreanu si mai nou Iancului in care dai cu capul daca nu esti pigmeu zici ca-s montate pentru portrete faciale. Daca se pun cu doi metri mai sus si de 3 ori mai rare tot vezi accidentele mai bine.
Iar daca intr-adevar sunt montate pentru portrete faciale.. pai avem probleme grave nene, infractionalitatea pe persoana fizica nu se rezolva asa. Si nici nu se impiedica, avand ditamai parcul de jur imprejur si blocuri dupa care nu sunt camere.

Nightwolf wrote:
Cat despre "nu merge nimic" ma refeream la TOT Bucurestiul .... Nu stiu care e faza cu fibra, NE depaseste pe toti....

Pai si phuti ce pazeste? Nu s-au prins ei de faza inca sa "salveze" situatia?  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

Lăsaţi că e bine să fie 360 de grade, nu mai suntem în 1980. Tehnologia avansează. Cred că le vor pune în funcţiune în curând. Le vor racorda în curând că nu e mare filosofie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Sa speram ca luna Septembrie va veni cu o forta de munca suplimentara pentru a incepe cat mai repede ultimul segment de 500 de metri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

Aşa de curiozitate că tot se discută de camerele Spyder 360 de grade. Cam cât costă o astfel de cameră de supraveghere?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Nu ma bag,oricum destul de mult.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Depinde ce stie sa faca ... preturile pleaca de la 350 RON si ajung si la 35.000 RON ....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Si depinde cum sunt conectate la centru. (FO, radio, internet)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Si aici am facut niste poze "mai speciale". Putin mai tarziu le veti vedea ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Faina ideea cu selfie stick-ul - Felicitari (si multumiri) pentru poze! Intr-adevar, e o perspectiva mai inedita.

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”