Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096851 views

Go to page:  1  ... 61 62 63 64 65 66 67  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Au reusit sa mai inchida o banda (prima banda) la urcare pe Vacaresti, imediat dupa intersectia cu str. Martisor pentru aprox. 50m.
Efect: ieri seara la ora 19:30 coada de masini incepea de la statia Costache Stamate. Timp total de asteptare pentru 634 pana a trecut intersectia de la P-ta Sudului: 24 minute.
Din 11 autobuze turate in 634, erau prezente 7 (3 nu au iesit si un sofer nu a mai avut chef sa presteze si s-a retras desi mai avea de facut o cursa), asadar intervalul era de vreo 14 minute... Jenant!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Daca acum e asa, nici macar nu pot sa ma gandesc ce va fi de la 1 septembrie incolo (e doar peste 13 zile, ce se mai poate imbunatati?), iar de la 1 octombrie cred ca va fi horror.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Între timp şi Sun Plaza a închis parcarea de la -2, aşa că a rămas doar cea de la -1, cu ieşire (pentru cine nu ştie şmecheria pe la Leroy) în Olteniţei. O desfătare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

misterr,  jos pălăria !....
Asemenea poze fac omul să se enerveze că este în concediu !.... ;)

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Am si eu o intrebare legata de sensul de urcare dinspre Vacaresti spre Big. De ce nu se poate prelungi gardul de protectie dintre sensuri de la intrarea in Castani unde se opreste acum pana la refugiul statiei de tramvai de la Cora? In felul acesta s-ar limita drastic numarul de baieti destepti care depasesc toata coloana pe liniile de tramvai si se baga in fata la pomana, blocand si mai mult gatuirea de acolo. Eu cred ca o limitare de genul acesta ar face ceva mai fluenta circulatia in zona.
Aceeasi solutie ar putea fi aplicata si pe Oltenitei dinspre IRA, combinata cu desfiintarea temporara a statiei de taxiuri din fata de la Cora din cauza careia o banda din doua este vesnic blocata cu toti militienii care mai stau in zona.

Pentru că îi doare în coor(uri) de trafic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@MNP
Pentru ca zona lucrarilor si a devierii este pana unde se termina gardul acum. Restul nu e treaba constructorului.
In continuare, primaria ar trebui sa faca ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

misterr wrote:
Începem cu pasajul pietonal (sud-est).

Avem primul strat de asfalt:

Nu are legatura cu lucrarea la pasaj. Este asfaltarea facuta dupa terminarea lucrarilor la reteaua de gaze de pe Oltenitei.

Mulţumiri pentru poze, misterr.

Nu pot să nu remarc că la Secuilor au deviat toată vara traficul absolut degeaba. Zgârietura aia pe trotuar o puteau face şi fără deviere.
Overall se mişcă în continuare foarte... de vară.

@misterr, multumim !

Poate sunt eu prea optimist din fire, dar am senzatia ca lucrurile sunt pe drumul cel bun...
Jumtatea sudica a pasajelor pietonale PP1, PP2 avanseaza foarte bine, PP3 trebuie doar acoperit si inceputa subtraversarea liniilor de tramvai (si facute iesirile, evident...)
La statia de tramvai dintre MegaImage si benzinarie vad ca a aparut si Kelly, si am vazut parca si niste armaturi in spatele ei...
Rampa de iesire Vacaresti arata foarte bine. Aproape gata...  :D

Per global, mi se pare ca acum trag tare sa terminela la sud de Oltenitei (Nitu Vasile), si probabil ca in cateva saptamani vor si acoperi si da in circulatie... Ca sa poata trece spre Vacaresti.
Ideea imi este intarita de armaturile multe si masive dinspre linia de tramvai.

Este insa adevarat, ce au "zgurmat" la cimitir nu justifica restrictiile din zona Secuilor. :(
Si partea proasta este ca intr-o saptamana traficul (deja sensibil mai intens) va reveni la normal - gata vacanta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nu știu de unde optimismul.
La pasajul pietonal dintre Mega și Mol poate au ajuns la 25%. Mai au accesele la stații și toate traversările pe sub străzi.
La cel central au pontat și mai puțin de atât, iar la subtraversarea de la Secuilor sunt pe la 2%, cu indulgență.
Pasajul rutier propriu-zis îl văd tot pe la 25%.
Și toate astea în doar un an :-(

Mulţumim, Gabi !

Din ultima poză să înţeleg că a-au apucat şi de rampa de intrare în pasaj dinspre Văcărești ?!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

N-as zice. Dar nici nu inteleg ce cauta kelly acolo.
PM pentru rampa de intrare, sunt executati, si sunt pe unde se circula acum.

Ai dreptate.
Am trecut azi pe acolo. Este breteaua de 2 benzi (in loc de una) spre Oltenitei. Se va apropia la 4,6 metri de iesirea din PP1.
Vezi planul de aici.

Go to page:  1  ... 61 62 63 64 65 66 67  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”